Anguilla negara | wilayah Tujuan Health News

Anguilla bakal denda lan ngusir turis yen syarat mlebu COVID ora dipenuhi

Dewan Pariwisata Anguilla milih Chief Marketing Officer sing anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing tanggal 1 Aprilst, 2022, kabeh lelungan divaksinasi kanggo Anguilla sing umur 18 taun lan luwih lawas ora perlu njaluk ijin kanggo mlebu ing pulo kasebut liwat portal lelungan. Dheweke isih kudu menehi bukti status vaksinasi lengkap kanthi vaksin sing disetujoni lan tes COVID-19 negatif. Sampeyan kudu tes NAA / PCR / RNA sing ditindakake sajrone 3 dina sawise tekan utawa tes antigen cepet ditindakake sajrone 2 dina sawise tekan.

II. Tes kedatangan bakal dihentikan kanggo wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap sajrone nem sasi pungkasan, lan kanggo wong sing wis njupuk dosis booster sing wis rampung seri utami (vaksinasi lengkap) nem sasi utawa luwih sadurunge tekan; asil test negatif bener kudu presented sadurunge rawuh.

III. Wong diwasa lan bocah cilik sing wis divaksinasi, sing wis divaksinasi lengkap kanthi kursus primer lengkap luwih saka 6 sasi sadurunge teka, nanging wis ora duwe dosis booster, isih dianggep divaksinasi kanthi lengkap lan ora perlu nglamar mlebu liwat portal. Nanging, dheweke kudu dites nalika tekan, kanthi biaya dhewe lan asil tes prearrival negatif sing bener kudu diwenehi. Ragad tes yaiku US $ 50.

IV. Pengunjung sing ora divaksinasi ing sangisore 18 taun mung diijini mlebu ing Anguilla yen diiringi wong sing wis divaksinasi. Perlu dicathet yen pengecualian kanggo wanita ngandhut wis dibusak amarga sawetara vaksin COVID-19 saiki disetujoni kanggo digunakake nalika meteng.

V. Wong sing teka ing Anguilla tanpa dokumentasi sing cocog (bukti vaksinasi lan asil tes) kudu bali menyang negara asal. Yen ora bisa bali, dheweke kudu ngrampungake tes teka lan metu, lan karantina 5 dina kanthi biaya dhewe.
Saben pengunjung sing diijini karantina kudu mbayar pamrentah Anguilla ragad $200 saliyane denda kanggo mlebu sing ora disetujoni.

VI. Pengunjung sing ora divaksinasi sing wis diwenehi pengecualian medis kudu nglamar ing portal mlebu, tes nalika teka, karantina 5 dina lan nampa asil tes negatif kanggo metu saka karantina. Patut, ragad punika USD$100 saben wong.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar