Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Malta Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Antarane Hospitality lan Musuh: Ngrungokake Pengungsi lan Turis

Gambar duweni Lola Anamon saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Negara pulo Malta wis pirang-pirang taun dadi garis ngarep para pengungsi sing mlayu saka perang ing sisih kidul lan wétan wilayah Mediterania. Iki uga wis dadi panampa jangka panjang saka aliran turis. Mangkono uga diselehake kanggo ngatasi pitakonan kontinental, regional, lan global babagan carane set lelungan sing beda-beda iki nuwuhake pitakonan sing tumpang tindih babagan hubungan antarane awake dhewe lan wong liya, masyarakat lan wong liya, Hospitality lan memungsuhan.

Malta Tourism Society (MTS) wis ngumpulake kolega bebarengan kanggo nuduhake wawasan babagan migrasi paksa lan sukarela, lan ombone sing mbentuk donya kita ing cara sing beda-beda nanging interweaving.

Seminar: 30 Maret 2022

Wektu: 1800-2100 CEST

Tautan zoom

Penyelenggara Seminar:

Dr. Julian Zarb (Ketua MTS)

Prof. George Cassar (Wakil Ketua MTS, Universitas Malta)

Ketua Seminar:

Prof. Tom Selwyn (SOAS, London University)

Speakers (ing urutan abjad)

Prof. Monika Banas (Universitas Jagiellonian, Krakow, Polandia)

Mobilitas lan immobilitas sing kepepet Ukrania pengungsi ing Polan ing konteks 2022 invasi Rusia ing Ukraina.

Pengungsi kepepet antarane konteks / raos resistance karo safety lan terus daya lan dislokasi.

Dr. David Clark (University of London, Hon. Research Associate, Uzhhorod University, Ukraina)

Nulis liwat pengasingan lan bangunan omah liwat pengeling-eling lan memorials.

Rekonstruksi omah adoh saka omah.

Dr. Daniela DeBono (Universitas Malta)

Saka pati, tahanan lan kamulyan: perspektif emic ing tapel wates Mediterania EU.

Eksplorasi konstruksi sosial wates ing wilayah Mediterania lor.

Prof. Tony O'Rourke (Green Lines Institute for Sustainable Development, Portugal)

Pariwisata mili ing pinggir konflik.

Konflik sing bisa diganggu lan kapasitas pariwisata etis / tanggung jawab kanggo njamin kelanjutan keramahan nalika ngadhepi permusuhan.

Dr. Maria Pisani (Universitas Malta)

Meja pawon, warung kopi lan kamar pengadilan: LSM kerja karo wong sing golek asylum lan pengungsi ing Malta.

Tanggapan masyarakat sipil babagan politik "kedatangan kapal" ing Malta.

Dr. Rachel Radmilli (Universitas Malta)

Nalika samubarang dadi garis urip kanggo masa lalu.

Migrasi lan obyek sing kita gawa.

Dr. Francesco Vietti (Universitas Turin, Italia)

Kanggo nggoleki Pelabuhan Aman: persimpangan migrasi lan pariwisata ing Mediterania.

Urip bebarengan liwat beda: warga, pengungsi, lan turis ing lan ngluwihi Lampedusa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...