Antigua lan Barbuda duwe luwih saka crita Lelungan Karibia sing kudu dicritakake

AntiguaPasport | eTurboNews | eTN
Paspor Antigua lan Barbuda bisa dipikolehi liwat investasi ing negara Karibia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Antigua lan Barbuda dadi tujuan mitra paling anyar eTN kanthi alasan sing apik. Pesisir ing Antigua lan Barbuda minangka salah sawijining sing paling ayu ing donya, nanging iki ora bisa nyedhaki wong-wong ing negara pulo Karibia cilik iki. Ana kurang saka 100,000 warga sing manggon ing negara iki, nanging luwih akeh crita. Tetep dirungokake!

Antigua lan Barbuda melu eTurboNews (eTN) karo Seychelles, Jamaika, Bahamas, Malta, Guam, Arab Saudi, Indonesia, Yordania, Ukraina, Montenegro, lan Duesseldorf, minangka tujuan partner paling anyar. Saka mendayung Pasifik nganti astronot - iki kabeh bocah-bocah wadon kerja ing negara Persemakmuran sawijining.

Pulo tropis Antigua lan Barbuda dumunung ing jantung Karibia udakara sewu mil ing sisih wétan Jamaika lan setengah saka Trinidad ing pesisir Amérika Kidul.

Garis pantai Antigua dikumbah meh sacara eksklusif dening Segara Karibia lan dirangkul dening 95 mil saka garis pantai sing paling apik. Barbuda adhine, diubengi dening karang protèktif lan nduweni laguna gedhe lan papan suci Frigate Bird. Pulo-pulo kasebut misuwur amarga wong-wong sing ramah lan ramah, pantai pasir putih lan jambon, banyu sing jernih, lan iklim sing paling nyenengake lan nyenengake ing donya.

Nelson's Dockyard, mung conto isih saka bèntèng Georgian a kadhaptar Situs Warisan Donya UNESCO, mbok menawa landmark paling misuwur.

Antigua (diucapake An-tee'ga) lan  Barbuda (Bar-byew'da) dumunung ing jantung Segara Karibia. Surga pulo kembar nawakake pengunjung rong pengalaman sing unik, suhu sing cocog ing saindhenging taun, sejarah sing sugih, budaya sing sregep, wisata sing nyenengake, resor sing menang penghargaan, masakan sing nyenengake, lan 365 pantai pasir putih lan jambon sing nggumunke - siji kanggo saben dina ing taun.

Antigua Barbuda minangka swarga ing bumi nalika nerangake lelungan lan kesempatan pariwisata kanggo para pengunjung, nanging sing luwih nggumunake yaiku wong sing bangga.

bocah lanang nyekel bal ing pantai
Antigua lan Barbuda duwe luwih saka crita Lelungan Karibia sing kudu dicritakake

Ora ana watesan babagan apa sing bisa ditindakake warga Antigua lan Barbuda. Wiwit saiki eTurboNews bakal ana kanggo nyritakake critane menyang jagad liyane.

Kemitraan iki dikembangake setaun kepungkur tanggal 23 Juli, nalika penerbit eTN Juergen Steinmetz lan papat wanita enom saka Antigua lan Barbuda ing Pulo Hawaii Kauai sawise padha dayung saka California menyang Aloha Negara.

41 dina, 7 jam, lan 5 menit. Suwene suwene Kevinia Francis, Samara Emmanuel, lan Christal Clashing saka Antigua kanggo larik 2800 mil saka Monterey, California nganti Hanalei, Kauai (HI) ing Baris Paling Tangguh ing Donya. Pasifik iku kanggo daredevils, urip urip ing pinggiran, golek sensai, Skipper Kevinia ngandika. Pahlawan Nasional ing Negara Asal, Antigua Barbuda, bocah-bocah wadon padha disuguhi panganan sing dimasak ing omah lan banyu klapa Hawaii sing enak ing pantai, sawise urip ing panganan garing gaya militer sajrone 41 dina. Padha njupuk pesawat ngarep 🙂

Sakcepete sawise karo loro dhewe, negara Karibia kembar pulo Antigua lan  Barbuda wis liwat rembulan, lan excitedly geared munggah kanggo salah siji saka petualangan paling gedhe ing sajarah minangka Keisha Schahaff lan putri Anastasia Mayers miwiti lelampahan lelungan angkasa, sing bakal ndeleng wong-wong mau dadi astronot pisanan Antigua lan Barbuda, lan pisanan Karibia ibu-putri. duo kanggo pindhah menyang angkasa.

“Aku bungah eTurboNews bakal nggawe warta saka Antigua lan Barbuda prioritas kanggo tim editor kita. Antigua lan Barbuda bisa uga cilik nanging nggawe akeh berita utama babagan lelungan lan pariwisata, kita ndeleng minangka raksasa awaking ing sektor kita", ujare penerbit eTN Juergen Steinmetz. Sugeng rawuh ing Antigua & Barbuda ing kulawarga kita!

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Antigua lan Barbuda menyang www.visitantiguabarbuda.com/

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara dadi tujuan mitra resmi kanggo eTN klik kene lan gawe jadwal telpon karo eTurboNews penerbit.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...