Kabar Kawat

Pasar Obat Antiviral Surging Amarga obat anyar

ditulis dening editor

Ukuran pasar obat antivirus global samesthine bakal tekan USD 50.02 Milyar ing taun 2030 lan ndhaptar CAGR bathi 3.4% sajrone ramalan, miturut laporan paling anyar saka Laporan lan Data. Pangembangan formulasi obat-obatan sing anyar, apik, lan inovatif minangka faktor kunci sing dikarepake bisa nyebabake wutah pasar sajrone ramalan. Tambah ing kasus COVID-19, uga kasedhiyan pipa produk obat antivirus sing kuat, dijangkepi bisa nyengkuyung pendapatan pasar sajrone ramalan. Pendekatan saiki kanggo ngembangake terapi antivirus, kayata obat-obatan repurposed, wis entuk perhatian, amarga padha nyelidiki rute anyar kanggo nggunakake obat-obatan sing wis disetujoni komersial utawa ditolak sing wis ana kanggo nambani infeksi pernapasan virus. Pilihan terapi sing sukses kanggo infeksi virus, kayata COVID-19, Human Immunodeficiency Virus (HIV), lan Human Coronavirus (HCoV), saiki kalebu loro utawa luwih kombinasi obat, amarga bisa nundha pangembangan resistensi obat. Pendekatan kasebut bisa mbantu ngatasi wabah ing kahanan kritis, kanthi cara sing pas wektune lan biaya-efektif.             

Keragaman virus sing saya tambah bisa nyegah wutah pasar sajrone ramalan. Virus mutasi kanthi cepet saka wektu, nggawe perawatan antivirus tradisional kurang efektif, yen ora efektif. Mula, obat antivirus sing bisa nglawan macem-macem virus pernapasan kudu terus dikembangake supaya bisa nyegah penyakit pernapasan virus ing mangsa ngarep. Perusahaan farmasi utama nggawe calon obat antivirus anyar kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah, sing ndhukung pertumbuhan pendapatan pasar. Pfizer PFE lan Merck MRK, sing pasar Paxlovid lan molnupiravir, masing-masing, ndominasi pasar perawatan antivirus COVID-19 ing AS The Food and Drug Administration (FDA) nyetujoni Paxlovid lan molnupiravir minangka pilihan obat antivirus oral anyar kanggo non-rumah sakit COVID- 19 infeksi lan menehi wewenang kanggo panggunaan darurat ing Desember 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar