Airlines Dominika Hotel & Resor Warta cepet

Apa anyar ing Dominika

Pulo Dominika ndadekke tawaran anyar lan penerbangan nonstop kanggo lelungan anyar lan bali menyang pulo alam iki.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Nalika lelungan terus pulih saka pandemi lan larangan, Dominika (diucapake Dom-in-EEK-a) nawakake tawaran hotel anyar, petualangan sing nyenengake lan tambah tiket pesawat kanggo lelungan AS. Amarga panjaluk sing populer, hotel khas Dominika uga ngumumake nglanjutake penawaran paket populer lan tawaran wisata kanggo tamu anyar lan bali. Dominika diakoni nyedhiyakake petualangan tanpa wates lan sensasi tanpa gawe piala lingkungan, mbuktekake minangka model positif kanggo kelestarian lan eko-pariwisata.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...