Asosiasi negara | wilayah News USA

Apa Asosiasi Restoran Virtual anyar?

Asosiasi Restoran Virtual
Asosiasi Restoran Virtual
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nglindhungi pangiriman pangan, Asosiasi Restoran Virtual, utawa VRA dibentuk ing Florida, AS minangka organisasi nirlaba.

Iki minangka organisasi Non-Profit pisanan ing AS kanthi tujuan kanggo nglindhungi restoran, sopir, lan konsumen ing jagad layanan pangiriman restoran.

The Asosiasi Restoran Virtual bakal fokus nyedhiyakake Keanggotaan Gratis menyang Perusahaan Restoran Virtual sing wis fokus ing:

  • Kesehatan & Keamanan
  • Integritas merek
  • Intelektual
  • Profitability Restaurant

Restoran maya wis dadi garis urip kanggo akeh pamilik sing kudu mateni lokasi fisik utawa mbatesi panedhaan mung ing pinggir curb lan njupuk mung sajrone pandemi. Nanging, jumlah merek sing ora aman lan nyalin kucing wis mbanjiri pasar kanthi keraguan konsumen lan praktik sanitasi sing ora sehat.

Florida Non-Profit bakal terus-terusan mriksa perusahaan Restoran Virtual anyar lan sing wis ana lan menehi keanggotaan gratis adhedhasar kritéria sing wis ditemtokake.

Sajrone sasi sing bakal teka, Asosiasi Restoran Virtual bakal milih lan ngumumake anggota dewan lan wiwit njupuk aplikasi saka perusahaan anggota potensial lan grup restoran.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...