Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Apa chemsex bakal dadi gay biasa kanggo pariwisata Thailand?

Apa chemsex bakal dadi gay biasa kanggo pariwisata Thailand?
Penangkapan Chemsex ing Thailand

Dina Setu, 62 wong dicekel ing Faros Sauna 2 ing Bangkok, ing ngendi polisi nemokake obat-obatan, jarum, lan kondom - serangan gropyokan paling anyar ing pesta "chemsex" gay.

  1. Wong-wong kasebut dicekel amarga nglanggar larangan kunci COVID-19 uga kriminal sing gegandhengan karo narkoba.
  2. Ing upaya ngatasi pandemi kasebut, Thailand nutup bar lan klub wengi.
  3. Iki kayane nyebabake kobongan pesta-pesta chemsex ing omah pribadi lan saiki ing papan umum kayata Faros Sauna 2.

Ing wulan April, Pamrentah Thailand nutup kabeh bar lan klub wengi ing upaya ngatasi pandemi kasebut. Sayange, iki nggawe krisis kesehatan masyarakat liyane kanthi lonjakan kasus chemsex miturut amal Yayasan Thomas Reuters.

Apa kemis?

Iki minangka praktik nduwe jinis homo sing konsensual lan ditingkatake karo pirang-pirang mitra nalika kena pengaruh obat-obatan tartamtu kayata kristal meth, mephedrone, lan GHB Duwe potensi dadi tantangan sing luwih gedhe amarga luwih kuat tinimbang duwe sawetara bir karo kanca. Chemsex pangguna uga duwe risiko kecanduan narkoba lan overdosis, uga masalah kesehatan mental, infeksi HIV, lan kekerasan kalebu serangan fisik lan liya-liyane. Lan asline lingkungan sing kaya target kanggo nembus coronavirus COVID-19.

Sanajan media kasebut nyebabake para turis barat uga melu chemsex ing Thailand, kasunyatane, saiki sejatine ora ana pengunjung manca negara ing negara kasebut, lan dhaptar sing nembe dicekel durung dirilis.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...