Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Apa sing nggegirisi Wisatawan Amerika Musim Panas Iki?

Wisatawan nyorot tujuan ngageti minangka 'paling overrated wisata ing donya'; senadyan munggah prices gas, Amerika bakal terus njupuk dalan trip

Amarga rencana perjalanan musim panas bakal beda maneh amarga pandemi, Fodor's Travel nuduhake asil khusus kasebut  Apa sing nggegirisi Wisatawan Amerika Musim Panas Iki? survey kanggo luwih ngerti hesitations lelungan saiki nalika nimbang tujuan mangsa panas.

Kanthi rencana lelungan Pandemi Musim Panas #3 saka macem-macem saka staycation nganti ekspedisi luar negeri, Fodor's Travel nliti luwih saka 1,500 pengunjung menyang Fodors.com kanggo luwih ngerti keprihatinan lelungan sing paling gedhe, uga tujuan wisata sing ditindakake ing taun iki. 

Tujuan wisata paling overrated
Musim panas iki, 87% pembaca Fodor ngrencanakake lelungan, lan nalika rencana kasebut beda-beda, asile ana kanggo tujuan sing ora bakal ditekani para pamaca. 

Survei musim panas takon marang pengunjung Fodors.com apa sing dirasakake minangka atraksi sing paling akeh banget ing donya, lan jawaban sing beda-beda. Sawetara nyathet kabeh kutha ("elek," siji maca nulis babagan Los Angeles), dene liyane nyorot pengalaman, kanthi akeh sing nyebutake FRIENDS Experience New York. 

Nanging, ana konsensus kanggo Top 5 Tujuan Wisata Overrated ing Donya. Teka ing nomer 1? Taman Tema Disney. 

Senajan ana akeh anyar Objek wisata Disney dibukak ing 2022, Disney wis didominasi judhul taun iki kanggo alasan liyane, kalebu Florida Gov.. Ron DeSantis 'keputusan kanggo Strip Disney saka status khusus sawise kritik umum taman saka tagihan "Aja Ngomong Gay". 

Ing West Coast, Disney wis ngadhepi kritik kanggo obyek wisata sing bermasalah, kalebu saka Fodor's, sing nyorot kontroversi sing ana ing lingkungan anyar. Tenaya Stone Spa

Deleng kabeh dhaptar Destinasi Lelungan Paling Overrated ing donya kene

Top Travel badhan
Sanajan mayoritas sing ditliti nuduhake yen bakal lelungan ing musim panas iki, 70% ujar manawa dheweke duwe tujuan kanggo tujuan domestik

COVID-19 wis mrentah rembugan lelungan sajrone rong taun kepungkur, lan taun iki, tetep dadi perhatian utama kanggo para wisatawan. Nyatane, 51% sing maca nuduhake manawa dheweke kuwatir babagan kontrak utawa nyebarake COVID-19 nalika preian, lan 53% ujar manawa bakal mbatalake perjalanan yen tujuane ngalami lonjakan COVID-19. 

Keprigelan utama liyane kanggo lelungan yaiku invasi Rusia ing Ukraina. Nalika pesawat dialihake ing Rusia lan para pengungsi Ukraina mlebu negara-negara Eropa tanggane, 36% pembaca ujar manawa ragu-ragu kanggo nyabrang kolam. 

Amarga keprihatinan kasebut, akeh wong Amerika sing pindhah menyang lelungan domestik. Sanajan 31% ujar yen inflasi ing saindenging negara wis kena pengaruh rencana, dheweke bakal terus lelungan. Nalika rega gas terus mundhak, 73% ujar manawa isih bakal lelungan

"Pembaca kita wis luar biasa outspoken taun iki. Dheweke prihatin lan ngganggu akeh perkara, apa ana hubungane karo COVID-19 utawa biaya Disneyland, "ujare Direktur Editorial Fodors.com Jeremy Tarr. 

"Nanging, iki ora mengaruhi kepinginan kanggo liburan musim panas," Tarr terus. "Umume pamaca kita bakal lelungan, lan bakal tekan kabeh penjuru jagad. Dheweke ora ngidini tantangan saiki kanggo nundha preian maneh.

Deleng dhaptar lengkap babagan lelungan kene

Bandara lan maskapai paling awon (lan paling apik).
Nalika Amerika terus nggawe rencana musim panas, 27% nyathet pembatalan penerbangan minangka perhatian utama, dene 60% wedi nemoni penumpang sing ngganggu ing pesawat. 

Senadyan uneg-uneg iki, akeh maca isih rencana kanggo lelungan liwat udhara saindhenging taun, lan 73% ngandika padha bakal terus nganggo topeng nalika mabur sanajan umume maskapai utama nggawe topeng opsional. 

Amarga kekurangan prentah topeng, kekurangan staf lan wektu tundha penerbangan sing ora dingerteni, ana sing rumangsa bandara luwih elek tinimbang sadurunge. Ndhuwur dhaptar bandara paling awon ing donya yaiku Bandara Internasional Los Angeles, dene American Airlines dinobatake minangka maskapai paling awon. 

Ing mburi liyane saka spektrum, nonton ketemu Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport lan Delta Airlines minangka bandara paling apik lan maskapai ing negara. 

Deleng dhaptar lengkap bandara paling awon (lan paling apik) ing negara kasebut kene

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...