Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah budaya Tujuan Hiburan News wong tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA

Apa ing jeneng? Negara inspirasi jeneng bayi ing AS

Apa ing jeneng? Negara inspirasi jeneng bayi ing AS
Apa ing jeneng? Negara inspirasi jeneng bayi ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Akhir-akhir iki sawetara wong tuwa ing Amerika Serikat dadi luwih kreatif nalika mikirake jeneng bayi sing potensial

Milih jeneng kanggo bayi anyar, sing bakal tahan seumur hidup, minangka keputusan sing luar biasa pribadi. Akhir-akhir iki sawetara wong tuwa dadi luwih kreatif nalika mikirake jeneng bayi sing potensial, milih menehi jeneng bocah miturut tujuan lelungan sing disenengi, papan bulan madu, utawa sawetara lokasi sing misuwur.

Jeneng bayi travel endi sing paling populer ing AS? Lan jeneng lokasi global sing dadi umum ing sertifikat kelahiran AS? 

Saka India nganti Irlandia, riset anyar nuduhake tujuan sing menehi inspirasi kanggo jeneng bayi paling akeh ing Amerika Serikat.

10 negara paling ndhuwur sing menehi inspirasi kanggo jeneng bayi paling akeh ing AS

  1. Israel - 33380 lanang, 2893 wadon, 36273 US total
  2. India - 0 lanang, 9207 wadon, 9207 US total
  3. Kenya - 312 lanang, 8815 wadon, 9127 US total
  4. Amerika – 0 lanang, 8876 wadon, 8876 US total
  5. Malaysia - 0 lanang, 8154 wadon, 8154 US total
  6. Irlandia - 85 lanang, 5150 wadon, 5235 US total
  7. Mesir - 519 lanang, 3162 wadon, 3681 US total
  8. Italia - 0 lanang, 1489 wadon, 1489 US total
  9. Trinidad - 717 lanang, 397 wadon, 1114 US total
  10. China - 0 lanang, 996 wadon, 996 US total

Negara sing paling populer kanggo menehi jeneng bayi sampeyan ing AS yaiku Israel, kanthi total 36,273 bayi sing nampa jeneng kasebut. Iki luwih akeh tinimbang negara liya ing panliten kita lan nuduhake manawa jeneng Israel uga populer kanggo bocah-bocah wadon lan uga lanang.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

India minangka negara kanthi jumlah bayi paling dhuwur nomer loro sing dijenengi miturut jeneng kasebut ing AS kanthi gunggung 9,207. India nduweni situs budaya sing luar biasa, kayata Kuil Emas lan Taj Mahal, sing saben-saben dadi tujuan liburan sing ora bisa dilalekake.

Ing posisi kaping telu, kanthi 9,127 bayi AS dijenengi miturut jeneng kasebut, yaiku Kenya. Saka nyabrang Gunung Kilimanjaro menyang safari ing Maasi Mara Reserve kanggo nyekseni migrasi epik wildebeest, ana alesan sing ora ana telu ngapa kunjungan menyang Kenya bakal menehi kesan sing bisa uga menehi inspirasi kanggo milih jeneng bayi!

Wawasan sinau luwih lanjut: 

  • Ibukutha sing menehi inspirasi paling akeh jeneng bayi ing AS yaiku London kanthi 44,556 bayi sing njupuk jeneng kasebut. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...