Apa Pimpinan Southwest Airlines njupuk Pil Racun?

Ewonan sing terdampar nalika Southwest mbatalake atusan penerbangan maneh dina Senin
ditulis dening Harry Johnson

Nalika kapten ngandika ing Southwest Airlines saben wong kanggo awake dhewe, maskapai iki ing alangan. Kaputusan paling anyar sing digawe dening Dewan Direksi lan tim manajemen Southwest sawise diluncurake materi Stronger Southwest, wis nguatake argumentasi babagan owah-owahan kepemimpinan.

Kapan Southwest Airlines iki diwiwiti ing napkin cocktail dening pangadeg Herb Kelleher, ana philisophy beda kanggo maskapai pisanan sukses banget iki.

Gagasan anyar, pendekatan metu saka kothak, lan staf sing kerja bareng minangka tim sing menang - apa sing kedadeyan?

Ing layang sing dikirim dina iki menyang Dewan Southwest Airlines Co., Investasi Elliott Manajemen LP mbatesi umpan balik sing ditampa lan acara penting sing kedadeyan wiwit diluncurake surat lan presentasi Elliott ing wulan kepungkur, sing njaluk owah-owahan kepemimpinan.

Elliott Investment Management LP minangka salah sawijining manajer investasi paling tuwa ing manajemen sing terus-terusan. Elliott uga minangka salah sawijining investor utama ing operator berbasis Texas iki.

Ing tanggal 31 Desember 2023, Elliott ngatur kira-kira $65.5 milyar ing aset. Perusahaan kasebut nduwe staf 570, kalebu meh setengah khusus kanggo manajemen portofolio lan analisis, dagang, lan riset, ing markas Florida lan kantor afiliasi ing papan liya.

A layang diajukake dina dening Elliott kanggo pemegang saham Southwest Airlines lan Papan nuduhake yen kinerja Company iku ora marem, lan owah-owahan ing Kepemimpinan perlu kanggo mulihake Southwest menyang mantan posisi penting ing industri.

miturut Elliott, pancasan anyar digawe dening Dewan Direksi Southwest lan tim manajemen sawise release saka materi Stronger Southwest, wis luwih dikuwati argumentasi kanggo owah-owahan ing kepemimpinan.

Tumindak sing kasebut ing surat kasebut, kayata ngetrapake strategi "pil racun" sing wis lawas lan ora ramah kanggo mbatesi kepemilikan Elliott dadi 12.5% tanggal 3 Juli, lan milih direktur anyar sing katon ndhukung kepemimpinan lan strategi saiki, nyorot sambungan antarane Sentimen dewan lan pemegang saham.

Surat kasebut negesake kepiye Dewan Southwest saya ora cocog karo para pemegang saham lan kahanan nyata.

Elliott nandheske pentinge Dewan ngerteni manawa kepemimpinan Southwest wis ngrusak kepercayaan para pemegang saham. Para pemegang saham ora yakin marang kemampuan Dewan lan manajemen kanggo ngembangake lan ngetrapake strategi inovatif kanggo nyegerake Southwest.

Elliott negesake maneh langkah-langkah sing diusulake menyang masa depan sing luwih sukses kanggo Southwest Airlines:

  • Nguatake Dewan Direksi
  • Ngapikake Kepemimpinan
  • Nindakake Review Bisnis sing lengkap

Elliott uga wis ditulis kekarepan kanggo bisa karo Papan kanggo maju, nanging ing anané persetujuan, Elliott plans kanggo sakcepete melu shareholders ing panentu ing pangaturan Kepemimpinan wigati.

Investor Southwest Airlines nyatakake ing surat marang anggota dewan Southwet Airlines, ujar manawa tujuane surat dina iki yaiku kanggo ngringkes umpan balik sing wis ditampa lan acara-acara penting sing kedadeyan wiwit publikasi wulan kepungkur surat lan presentasi babagan kabutuhan penting kanggo kepemimpinan. owah-owahan ing Southwest Airlines.

Wiwit nerbitake tampilan tanggal 10 Juni, kita duwe kesempatan kanggo melu karo pemegang saham, analis riset ekuitas, eksekutif industri lan karyawan saiki lan mantan. Akeh institusi lan individu anyar wis nyedhaki kita, nyedhiyakake sumber wawasan lan informasi anyar, lan tren iki terus. Umpan balik kasebut konsisten banget karo perspektif kita yen kinerja Perusahaan ora bisa ditampa lan owah-owahan kepemimpinan dibutuhake kanggo ngasilake Southwest menyang posisi sing sepisanan ing industri kasebut.

Kasus owah-owahan Kepemimpinan Southwest Airlines

Tumindak Dewan lan tim manajemen Southwest wiwit nerbitake panemune mung nguatake kasus kanggo owah-owahan kepemimpinan:

• Ing 26 Juni, Southwest ngumumake panuntun dhumateng revenue unit sing suda kanggo kuartal kaping pindho, terus nguciwani tren kinerja revenue industri (sing katon wis dadi pakulinan). Pengumuman iki nandhani pangurangan pandhuan kaping wolu sajrone 18 wulan kepungkur.

• Ing Juli 3, Papan iki sijine dhewe kapentingan ahead saka Company dening nguber strategi entrenchment saka ngadopsi "pil racun" kuna lan shareholder-ora grapyak kanggo nyegah Elliott saka nambah saham ing ndhuwur 12.5%.

• Lan dina, Papan announced sing wis diangkat direktur anyar handpicked ing upaya cetha kanggo entrench dhewe lan tim manajemen saiki, mangkono ngembangaken ukuran Papan saiki kanggo 15 anggota. Antarane kritéria kanggo milih direktur anyar iki cetha yen dheweke bakal ndhukung kepemimpinan Southwest saiki lan pendekatan status-quo, amarga dheweke nyathet ing woro-woro yen dheweke "ngarep-arep kanggo ndhukung arah strategis Perusahaan."

Tumindak kasebut - lan utamane adopsi "pil racun" - nuduhake carane Dewan Southwest ora ana gandhengane karo sentimen pemegang saham lan kasunyatane kahanan kasebut. Beda karo pernyataan Perusahaan, Elliott ora ngupayakake kontrol Southwest. Cukup, kita ngupaya ngiyatake pengawasan, nganyarke manajemen lan ningkatake kinerja Perusahaan. Nyegah para pemegang saham sing ora ndhukung pimpinan lan pengawasan sing gagal Perusahaan kanggo tuku saham tambahan nggambarake pamrentahan sing ora apik lan negesake kabutuhan langsung kanggo tanggung jawab ing Southwest. Iki minangka pamrentahan sing paling ala - tameng kanggo kegagalan lan pedhang kanggo apa-apa kajaba biaya penasihat sing ngusulake piranti anti-pemegang saham kasebut.

Ing cahya saka tumindak iki, kita wis dadi saya kuwatir dening "self-help" setengah ngukur sing Papan katon contemplating lan diadopsi, ora ana kang bakal nindakake apa-apa kanggo allay kapercayan ilang Manajemen Southwest.

Elliott ora nimbali owah-owahan kepemimpinan kanthi entheng utawa ora nggatekake konsekuensi potensial. Ing kasus iki, diwenehi cathetan dawa tiba cendhak lan mundhut jero saka kapercayan ing Kepemimpinan Southwest antarane shareholders lan konstituen liyane, iku mung untenable kanggo Papan lan tim manajemen padha terus mimpin Southwest.

Umpan Balik Pemegang Saham Ndhukung Ganti Kepemimpinan

Umpan balik sing wis ditampa wiwit ngeculake materi kita ing 10 Juni nandheske lack jero saka kapercayan ing Kepemimpinan Southwest, strategi lan kinerja, lan wis dikiataken kesimpulan kita Papan lan owah-owahan pimpinan perlu kanggo sijine Southwest ing dalan tengen.

Wiwit diluncurake surat, kita wis ngobrol karo akeh pemegang saham sing nuduhake persentase sing signifikan saka basis pemegang saham Southwest. Nalika obrolan kasebut rahasia, kita bisa menehi ciri sentimen sing dituduhake para pemegang saham kasebut minangka dhukungan banget kanggo owah-owahan kepemimpinan.

Iki uga digambarake kanthi dhukungan umum kanggo kampanye sing ditawakake dening Artisan Partners pemegang saham Southwest tanggal 12 Juni, nalika ngajak Dewan supaya "nyawiji maneh lan nganyarke kepemimpinan Perusahaan supaya bisa kanthi objektif netepake dalan sing paling apik kanggo para pemegang saham Southwest. karyawan, lan pelanggan. Kita yakin proses iki kudu diwiwiti kanthi cepet.

Obrolan liyane nyuarakke umpan balik sing ditampa ing survey pemegang saham sing ditugasake sadurunge nerbitake tampilan. Ing ngisor iki, kita wis nyakup conto perwakilan saka perspektif sing dituduhake dening sawetara investor paling gedhe ing Southwest minangka bagean saka survey, kanthi sentimen kasebut wis dikonfirmasi ing diskusi paling anyar:

"CEO minangka headwind kanggo turnaround. Nembak dheweke iku tailwind.

Tim manajemen paling awon ing industri penerbangan

"Aku bakal menehi rating minangka tim manajemen sing paling awon ing maskapai. Iki minangka Perusahaan sing wis ngrusak nilai luwih adhedhasar ora tumindak dhewe tinimbang wong liya ing industri kasebut. Dheweke kudu lunga. - Top 10 Pemegang Saham Aktif
"Dheweke butuh tampilan anyar ing papan lan sampeyan mung bakal entuk karo [CEO] sing dudu saka Southwest ... Iki minangka conto klasik ing ngendi ana disruptor tetep ing model asli nalika industri liwati lan saiki. padha duwe masalah.”

Zero Kapercayan ing Southwest Airlines Kepemimpinan

"Aku ora percaya yen tim iki bisa nindakake kanthi bener lan mesthi ora ana ing wektu sing dibutuhake. Aku jarang nelpon kanggo owah-owahan grosir ing perusahaan, nanging sing dibutuhake ing kene.

"Duwe CEO saiki nyopir proses kanggo strategi anyar dudu ide sing apik. Aku tegese kita entuk owah-owahan glasial lan sanajan dheweke ujar bakal dadi SpaceX, isih ana overhang materi sing cukup ing saham amarga skeptisisme babagan eksekusi kasebut. Iki wektu sing apik kanggo owah-owahan. - Top 10 Pemegang Saham Aktif

"Apa sampeyan bisa ndeleng ana wong sing ngetokake siaran pers sing ujar 'Veteran taun 35 perusahaan kanggo nyurung turnaround strategis, operasional lan finansial sing signifikan,' sing sampeyan kudu percaya yen sampeyan mikir yen Bob Jordan minangka CEO sing tepat. .

Sampeyan butuh pimpinan sing beda banget kanggo mbenerake kapal kasebut.

"Aku ora mikir iki CEO sing tepat kanggo mimpin perusahaan lan aku bakal ndeleng penghapusan kasebut kanthi positif… Apa iki pimpinan sing sampeyan pikir bisa mimpin perusahaan menyang owah-owahan transformasi sing dibutuhake? Aku ora mikir lan aku ora yakin investor liyane uga. Aku bakal kaget yen dheweke nindakake. - Top 10 Pemegang Saham Aktif

"Dadi pancen [CEO] durung nindakake pakaryan sing apik kanggo nglakokake perusahaan lan apa sing ana ing ngarepe beda banget karo pakaryan sing ditindakake, mula iki pancen wektu sing alami kanggo suksesi kepemimpinan. The Street bakal ndhukung akeh owah-owahan. - Top 10 Pemegang Saham Aktif (penekanan ditambahake)

Cekakipun, para pemegang saham nuntut owah-owahan saiki, lan Elliott tetep setya menehi pilihan sing jelas ing antarane kinerja industri sing terus-terusan ing sangisore tim pimpinan sing wis bola-bali gagal netepi janjine, nglawan owah-owahan kepemimpinan dhasar sing nglibatake maskapai penerbangan anyar lan sing wis kabukten. eksekutif industri saged bali Southwest menyang Panggonan tengen minangka pimpinan industri.

Konstituen liyane uga wis mratelakake prihatin sing jero karo Kepemimpinan Southwest

Saliyane krungu saka para pemegang saham, kita wis nampa umpan balik babagan pandangan kita kanthi umum lan pribadi saka sawetara karyawan Southwest. Kanggo conto ilustratif saka umpan balik sing wis dirungokake, deleng sentimen sing diungkapake pimpinan SWAPA tanggal 1 Juli:

"Kita ndeleng nomer kasebut, ora mung saben kuartal nalika rapat dewan ing kene, nanging kita ngerti ngendi lintasan kasebut. Banjur bener nalika kita ketemu karo Bob Jordan lan Andrew Watterson, kita nggawa uneg-uneg iki munggah… Kita wis taun disdain saka kepemimpinan, lan sing carane pegawe wis dianggep… Aku kasebut tembung disdain sadurunge lan aku arep ngomong maneh amarga iku mung cara sing bisa kita njlèntrèhaké carane pegawe wis dianggep lan SWAPA lan analisis data-mimpin kita wis dianggep. Wis ora digatekake. Lan ing kene kita karo investor aktivis sing ujar kabeh sing wis diomongake… Saiki kita ora bisa [mbalikake Perusahaan] amarga kita lagi disdained lan ora ana keprihatinan banget ing C-suite, sampeyan ngerti, njaba pakaryane. Ora ana keprihatinan kanggo karyawan. Lan iku bab sing ora bisa dilalekake lan pancen ora bakal dilalekake. – Kepemimpinan SWAPA, Podcast Nomer SWAPA (1 Juli)

Saliyane komentar umum iki, kita uga nampa dhukungan pribadi sing ora dikarepake saka individu sing makili awake dhewe minangka karyawan saiki lan mantan karyawan Southwest - akeh sing setuju banget karo analisa kinerja Perusahaan lan kinerja perusahaan saiki. panggilan kanggo owah-owahan:

A Kapten ngandika metu

"Aku pensiunan Kapten Southwest lan aku ora bisa setuju karo sampeyan liyane ing langkah sabanjure kanggo Southwest ... Nalika aku miwiti ing Southwest ing 1997, iku 'kita nglawan donya!' Saiki iku saben wong kanggo awake dhewe minangka budaya misuwur kita dying alon, pati nglarani. Aku yakin iki bisa didandani, lan aku ngarep-arep sampeyan lan grup sampeyan bisa nindakake iki. – Mantan Karyawan

"Ora mung aku duwe kepentingan kanggo sukses perusahaan (saham SWA saya ilang luwih saka setengah saka regane) nanging aku wis ngentekake 50% uripku kanggo mabur lan kerja ing perusahaan sing biyen dadi iri saben liyane. maskapai makarya ing donya. Tanpa mangu-mangu, aku setuju manawa tim pimpinan anyar dibutuhake. - Karyawan Saiki

"Minangka karyawan SWA luwih saka 23 taun, aku setuju banget karo analisis sampeyan. Aku wis njerit iki kanggo 15 taun. - Karyawan Saiki
"Aku mantan pensiunan karyawan 21 taun lan pemegang saham SWA sing setuju banget karo perspektif manajemen senior saiki ing SWA. [Bob Jordan] wis mimpin maskapai menyang lemah. Matur nuwun kanggo njupuk sikap sing wani lan meksa nindakake sawetara owah-owahan. – Mantan Karyawan

Umpan balik jujur ​​iki mung conto cilik saka apa sing wis ditampa nganti saiki. Kita yakin sentimen babagan Dewan lan manajemen Southwest utamane negatif ing antarane konstituen kasebut amarga, miturut panemune, kepemimpinan Southwest wis ora nggatekake tanggapane sajrone pirang-pirang taun lan ora mandheg amarga kinerja Perusahaan saya mudhun.

Path Maju

Nalika katon yen Perusahaan saiki pungkasane ngelingi owah-owahan piecemeal tartamtu ing ngadhepi tekanan umum saka Elliott, iku penting banget yen Dewan ngerti yen kepemimpinan Southwest wis ilang kapercayan saka para pemegang saham. Sawise pirang-pirang taun kepenak lan - kanggo ngucapake tembung-tembung Perusahaan dhewe nalika ngumumake kegagalan paling anyar kanggo ngrampungake pandhuan - ora bisa adaptasi karo kerumitan lingkungan operasi maskapai saiki, para pemegang saham ora percaya yen Dewan lan tim manajemen iki bisa ngrancang. lan nglakokaké rencana anyar sing kandel kanggo nguripake Southwest.

Nyatane, salah sawijining risiko paling gedhe sing kita deleng ing Southwest ing wektu sing cendhak yaiku pengumuman Dewan babagan paket setengah langkah kanthi tujuan supaya bisa luwih entrenching dhewe lan ngindhari owah-owahan sing luwih dhasar - kayata, umpamane, ngganti. CEO saiki tanpa nglakokake proses panelusuran sing komprehensif. Langkah-langkah sepihak kasebut, dikembangake kanthi cepet lan ora bisa tuku para pemegang saham, minangka definisi "pemikiran jangka pendek" lan mesthi bakal nyebabake kinerja sing luwih elek sajrone wektu.

Cukup, investor ora pengin ndeleng rencana anyar saka tim pimpinan sing padha sing rekor ing Perusahaan gagal. Dheweke pengin pimpinan anyar sing bakal nggawa perspektif njaba lan keahlian sing wis kabukten kanggo tugas njaga kabeh sing apik babagan Southwest nalika nggambar masa depan sing luwih apik kanggo maskapai kasebut.

Nelpon papan kanggo kolaborasi

Kita ngajak Dewan kanggo kolaborasi babagan owah-owahan ing ngisor iki kanggo nguatake pengawasan lan milih CEO anyar sing paling apik kanggo mimpin Perusahaan ing mangsa ngarep:

  1. Owah-owahan Papan: Elliott wis nemtokake sawetara mantan eksekutif maskapai sing nduweni kualifikasi dhuwur lan pimpinan industri liyane kanthi pengalaman sing cocog sing kepengin banget ngladeni ing Dewan Southwest. Wong-wong iki merdika saka Elliott lan duwe rekaman trek sing wis ditampilake babagan nggawe nilai ing mantan peran. Kita pracaya saben bakal dadi aditif banget kanggo Papan, lan ora kaya individu sing ditambahake ing Papan saiki, janjian kasebut ora bakal didhukung kanthi dhukungan kanggo kepemimpinan lan rencana status-quo. Nanging, dheweke bakal gabung karo Dewan kanthi pikiran sing mbukak lan bakal ngevaluasi bisnis lan kepemimpinane tanpa komitmen utawa kesetiaan sing wis ditemtokake. Perusahaan kudu langsung miwiti proses kerja bareng karo kita kanggo mbentuk Dewan kanggo nyakup pimpinan kasebut. Kita yakin para pemegang saham bakal setuju banget yen keahliane individu kasebut beda banget karo kekurangan kamardikan lan pengalaman sing cocog karo Dewan sing ana, sing nyebabake kinerja rusak pirang-pirang taun tanpa tanggung jawab kanggo manajemen. Kajaba iku, kaya sing wis dakkandhakake, kita percaya yen peran Ketua Eksekutif kudu pensiun lan Southwest kudu milih ketua independen saka njaba Perusahaan.
  2. Kepemimpinan Nganyarke: Perusahaan kudu langsung ngumumake transisi CEO lan milih CEO interim sing bisa dipercaya para investor. Wong iki bisa dadi salah sawijining anggota Dewan sing mentas diangkat. Sawise rekonstitusi Dewan, Southwest kudu mbentuk panitia telusuran CEO sing kasusun saka direktur anyar lan sing wis ana kanggo mimpin panelusuran calon paling apik kanggo dadi CEO sabanjure Southwest. Kita pracaya CEO anyar kudu sumber saka calon njaba lan duwe maskapai relevan utawa pengalaman industri transportasi liyane, Kapabilitas operasional kuwat lan rekaman trek tontonan.
  3. Review Bisnis Comprehensive: Sawise refresh Papan lan janjian saka CEO anyar Highly qualified lan biso dipercoyo, Southwest bakal uga posisi kanggo ngembangaken lan nglakokaké strategi anyar kanggo mulihake maskapai kanggo kinerja anjog ing industri. Tinjauan bisnis lengkap iki kudu dipimpin dening Komite Tinjauan Bisnis tingkat Dewan anyar. Kita yakin manawa perspektif anyar, keunggulan operasional lan keterbukaan kanggo ngevaluasi kabeh pilihan penting kanggo sukses ing Southwest.

Minangka salah siji investor paling gedhe ing Southwest, Elliott fokus ing sustainable, sukses long-term saka Company.

Papan iki, Nanging, nolak kanggo terus dhewe lan tim manajemen tanggung jawab kanggo long-term nilai karusakan diandhang dening pemegang saham Southwest. Pancen, "pil racun" sing diumumake tanggal 3 Juli nuduhake manawa Dewan iki rumangsa butuh perlindungan saka pemilik Perusahaan, tinimbang entuk dhukungan. Iku tantamount kanggo diakoni saka Gagal.

Manuver entrenchment dening Dewan kaya iki "pil racun" lan janjian sepihak direktur anyar sing dipilih dening pimpinan incumbent Company kanggo ndhukung status quo ora bakal efektif ing pasuryan saka frustasi pemegang saham jero sing ana saiki. We are mbukak kanggo kolaborasi karo Papan ing path maju konsisten karo framework mbatesi ndhuwur, nanging alignment absen, kita arep kanggo mindhah expeditiously kanggo menehi shareholders ngandika langsung ing owah-owahan Kepemimpinan perlu.

Kita setya mujudake kesempatan sing akeh kanggo ningkatake kinerja Southwest kanthi strategi sing dianyari sing dipandu dening eksekutif lan pimpinan industri sing paling apik ing kelas. Adhedhasar umpan balik sing wis ditampa nganti saiki, kita yakin para pemegang saham bakal padha setya ndhukung arah anyar kasebut. Kita bakal nggawe dhéwé kasedhiya ing penak paling awal kanggo diskusi luwih.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...