Award Winning Bahamas Warta Breaking Travel Caribbean Kuliner budaya Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury music News Pariwisata News Wire Plancongan

Apa Anyar ing Bahama wulan Agustus

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama

Perayaan musim panas ana ing Bahama, kanthi pengalaman anyar, pagelaran selebriti lan acara sing nyenengake.

Perayaan musim panas ana ing Bahamas, ing ngendi macem-macem pengalaman anyar, pagelaran selebriti lan acara sing rame ing saindenging pulo nunggu. Lelungan kudu priksa manawa mriksa akeh acara musim panas sing nyenengake lan tawaran musim panas sing panas sadurunge ngrancang perjalanan sabanjure menyang Bahamas.

NEWS 

Bandara Internasional Lynden Pindling Nglaporake Nomer Pariwisata Kuwat Musim Panas Iki - Kanthi jumlah penumpang awal kanggo kedatangan musim panas udakara 76% saka pra-pandemi ing taun 2019, lan ngenteni wulan sing luwih sibuk ing ngarep, Nassau's Bandara Internasional Lynden Pindling nyengkuyung para wisatawan supaya teka 3 nganti 3.5 jam luwih dhisik saka jadwal keberangkatan penerbangan internasional lan 1.5 jam luwih dhisik tinimbang jadwal keberangkatan penerbangan domestik.

Ngrameke Budaya Bahama Sajrone Festival Musim Panas Goombay — taunan Bahama Festival Musim Panas Goombay bakal njupuk Panggonan tengen 12 pulo-kalebu Andros, Long Island lan Eleuthera-ing Agustus. Acara warna-warni nampilake inti budaya Bahama kanthi masakan asli Bahama, musik lan pagelaran tari tradisional Goombay.

Go Glamping Under the Stars ing Atlantis Paradise Island - Atlantis Paradise Island kang anyar Marine Life Camping Adventure ngidini tamu turu ing kemah mewah ing pantai nalika nyambungake karo urip segara ing petualangan eksklusif kaya kayaking karo dolphin lan snorkeling ing wayah surup.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ngrameke Kemitraan Anyar Baha Mar karo SelvaRey Rum Bruno Mars — Baha Mar bakal ngrayakake kemitraan anyar karo SelvaRey Rum, merek omben-omben anyar sing diduweni dening musisi pemenang penghargaan Bruno Mars, kanthi pesta akhir minggu Dina Buruh ing SLS Baha Mar wiwit 1 – 4 September 2022. Tiket mlebu umum uga VIP Cabana Pengalaman kanggo ndeleng pagelaran dening Bruno Mars lan Anderson .Paak saiki mbukak kanggo pesenan.

Delve menyang Jero saka Dean's Blue Hole - Ing 663 kaki (202 meter), Dean's Blue Hole ing Long Island minangka bolongan biru paling jero nomer loro ing donya. Nonton sawetara penyelam gratis paling apik saka sak ndonya saingan ing 2022 Vertikal Biru Internasional, kompetisi nyilem gratis sing dianakake 1 – 11 Agustus 2022.

Seneng Lobsterfest Food & Wine Festival at Abaco Club ing Winding Bay — Lobsterfest Food & Wine Festival, sing bakal dianakake saka 1 – 6 Agustus 2022 ing The Abaco Club ing Winding Bay, bakal fitur ngicipi lan seminar darmabakti kanggo crustacean favorit Karibia - lobster - karo acara fun kayata kelas mixology, cookouts, lan klinik spearfishing.

Bahama kadhaptar ing Wisata + Wektu luang2022 "World's Best Awards" - Kapuloan Bahama uga diwakili ing Wisata + Wektu luang2022 "World's Best Awards" karo The Exumas, Harbour Island, lan Eleuthera kabeh mlebu ing dhaptar "25 Pulo paling apik ing Karibia, Bermuda lan Bahama.” Kajaba iku, Kamalame Cay dijenengi minangka salah sawijining resort paling apik ing donya ing "25 Resorts paling apik ing Karibia, Bermuda lan Bahama”Kategori.

Hurricane Hole Superyacht Marina Mbukak maneh - Sawise rekonstruksi lengkap, Hurricane Hole Superyacht Marina ing Paradise Island wis resmi dibukak maneh karo tampilan tanggung anyar lan fitur liwat 6,000 kaki slip, dermaga ngambang beton lan 240-mlaku ngowahi basin bisa kanggo nampung superyachts paling mewah.

Bahama Ngumumake Finalis Kontes Foto Boating - Bahamas announced finalis sawijining Lomba Foto Prahu tanggal 28 Juli 2022 sing njaluk peserta nuduhake foto boating Bahama sing paling apik. Finalis pisanan lan kaloro bakal menang tetep gratis ing Abaco Beach Resort & Boat Harbour Marina lan Flamingo Bay Hotel & Marina.

PROMOSI LAN Nawaran 

Kanggo dhaptar lengkap tawaran lan paket diskon kanggo Bahamas, klik kene.

Tetep More lan Simpen More ing Peace & Plenty Resort - Peace & Plenty Resort ing The Exumas nawakake tamu 15% saka Tetep kanggo kabeh pesenan limang bengi utawa luwih. Penawaran berlaku kanggo pesenan lan lelungan nganti 30 September 2022.

Jelajahi Eleuthera karo The Cove Eleuthera - Resor anyar direnovasi The Cove Eleuthera nawakake tamu sing Book telung wengi Tetep minimal a paket unik sing ngidini kanggo nyemplungaken piyambak menyang kaendahan pulo. Paket kasebut kalebu tur setengah dina sing dipandu sing ngunjungi landmark apik kayata Queen's Bath lan Glass Window Bridge, kredit resort $ 200 lan nedha awan piknik sing dikemas koki kanggo loro. Tarif kamar ditrapake.

Babagan BAHAMAS 

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Dumunung mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Negara pulo kasebut uga duwe pancing kelas donya, nyilem, prahu lan ewonan mil saka pesisir paling spektakuler ing bumi kanggo kulawarga, pasangan lan petualang kanggo njelajah. Waca kenapa Iku Luwih apik ing Bahama kene utawa ing Facebook, YouTube or Instagram .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...