Airlines Airport aviation Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Kuliner budaya Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury music News Pernikahan Romantis Pariwisata News Wire Plancongan

Apa sing kedadeyan ing Bahama Saiki

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Bahamas Loosen Protokol Entri - Wiwit tanggal 19 Juni 2022, kabeh wong sing mlebu ing Bahama, preduli saka status vaksinasi, ora perlu nglamar maneh. Visa Kesehatan Perjalanan Bahamas. Pelancong sing divaksinasi uga ora perlu maneh ngirim tes COVID-19 negatif nalika teka, nggawe lelungan menyang Bahamas dadi gampang.

Bahamasair ngluncurake maneh rute saka Orlando menyang Grand Bahama - Saka 30 Juni nganti 10 September, Bahamasair nyedhiyakake Floridians opsi anyar tekan Grand Bahama Island. Sajrone wektu iku, penerbangan nonstop bakal njupuk Panggonan kaping pindho saben minggu lan bisa biaya minangka sethitik minangka $297 round-trip.

Boating Flings Ana ing Full Swing - Musim panas iki, Kantor Pariwisata Bahamas bakal dadi tuan rumah para boaters ing kafilah, nyabrang Teluk Stream lan menyang perairan Bahama sing apik, kanthi seri sing nyenengake. Boating Flings. Peserta bakal seneng macem-macem kegiatan ing saindhenging pulo, seneng masakan Bahamian éca lan melu pengalaman asli Bahama.

Junkanoo Summer Festival, Juli 2022 lan Bahamas Goombay Summer Festival, Juli-Agustus 2022 bali. Kanggo sinau luwih akeh klik kene

Ashanti lan Robin Thicke Perform Live ing Atlantis Paradise Island Music Series - Nominasi Grammy Award kaping lima Robin Thicke lan penyanyi/penulis lagu pemenang Grammy Award Ashanti bakal nindakake urip ing Atlantis Paradise Island ing Casuarina Beach tanggal 16 Juli 2022. Tiket miwiti ing $51.70.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Bimini Big Game Club Debut New Waterfront Restaurant - Bimini Big Game Club saiki ngarep kanggo Bimini Seafood Company lan Conch Bar, ngendi mangan bisa nyenengi ing beya Bahamian seger lan koktail klasik - saka urang mabuk kanggo Bahama Mamas - ing setelan ruangan anteng.

Disney Kepengin Nggawe Sail ing Maiden Voyage - Disney Wish bakal lelayaran saka Port Canaveral, Florida, ing sawijining pelayaran prawan ing 14. Juli 2022. Iku bakal kurban lelungan telung- lan patang wengi cruises kanggo Bahama, karo mandeg ing pulo pribadi Disney kang, Castaway Cay.

PROMOSI LAN Nawaran 

Kanggo dhaptar tawaran lan paket diskon kanggo Bahama, klik kene.

Seneng 7th Night Free ing Taino Beach Resort - Tamu sing Book Tetep ing Taino Beach Resort kanggo enem bengi bisa njaluk wengi kapitu free. Resor pinggir pantai ing Pulau Grand Bahama nampilake pemandangan sing nggumunake lan akeh fasilitas sing nggawe liburan kulawarga sing sampurna.

Entuk Pernikahan Gratis ing Sandals Royal Bahamian - Lovebirds tetep ing Sandal Royal Bahamian ing Nassau luwih saka telung bengi bakal nampa wedding free sing kalebu ajang kanggo upacara, Bouquet lan jajan. Penawaran berlaku kanggo lelungan sadurunge 31 Desember 2022.  

BAHAMAS 

Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing Bahamas.com, Facebook, YouTube or Instagram .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...