Warta cepet

Apa tegese Good Travel karo Mariott Bonvoy?

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Marriott International dina iki announced expansion saka Lelungan sing Apik karo Marriott Bonvoy™, program sing nawakake lelungan migunani ing Asia Pasifik. Program iki saiki nyakup cedhak 100 hotel ing portofolio Marriott Bonvoy ing Asia Pasifik lan menehi kesempatan kanggo para tamu kanggo nggawe sambungan langsung karo komunitas lokal lan lingkungan sajrone nginep.

Kanthi luwih akeh hotel lan resort sing nawakake program Good Travel with Marriott Bonvoy™, Marriott disetel kanggo menehi pilihan sing luwih sugih lan luwih akeh babagan pengalaman sing migunani sing ningkatake pemahaman budaya lan owah-owahan sing positif lan lestari. Minangka bagéan saka ekspansi, Good Travel with Marriott Bonvoy ™ kolaborasi karo PARDICOLOR, inisiatif seni kreatif lingkungan dening organisasi konservasi Wildlife Asia kanggo nerjemahake maneh poster perjalanan tradisional kanthi corak sing tujuane. 

Miturut Survei Global Travel American Express 2022, wong luwih disengaja babagan ngendi dheweke mbuwang dhuwit, lan lelungan duwe pengaruh ing kabeh demografi. Pelancong luwih penting kanggo nggawe pengaruh positif ing tujuan sing dikunjungi. Good Travel with Marriott Bonvoy™ bakal nawakake pengalaman curated sing fokus ing telung pilar utama: Environmental Protection kanggo ndhukung daya tahan lingkungan alam amarga degradasi lingkungan, polusi, lan owah-owahan iklim; Komunitas Sambungan kanggo ndhukung komunitas lokal liwat pendidikan budaya utawa sukarela; lan Konservasi Laut kanggo mulihake lan ngreksa ekosistem lan spesies segara. 

"Kita seneng banget ngembangake Good Travel karo Marriott Bonvoy ™ kanggo ngidini para lelungan luwih akeh cara kanggo nyambungake karo komunitas lokal ing tingkat sing luwih jero," ujare Bart Buiring, Chief Sales and Marketing Officer, Marriott International, Asia Pasifik. "Pandemik kasebut ndadekake tujuan sing luwih apik lan para lelungan saya akeh golek cara sing beda lan luwih migunani kanggo lelungan. Ekspansi Good Travel karo Marriott Bonvoy ™ kanthi posisi sing apik kanggo ngidini para tamu mbayangake maneh lelungan saka pengalaman luang sing murni dadi pengalaman sing bisa menehi pengaruh positif marang papan sing dikunjungi.

Saben pengalaman nyambungake tamu karo ahli lokal lan LSM ing tujuan sing padha dibukak, nalika mromosiaken lan deepening pemahaman budaya. Pengalaman sawetara saka nandur wiji bakau ing alas Langkawi kanggo mulihake rowo, kanggo nggabungake pengawetan candhi ing India kanggo ngurangi efek cilaka saka badai wedhi ing façade sawijining, lan ngrawat spesies iwak ing Qiandao Lake ing China kanggo nambah kualitas banyu.  

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Minangka bagéan saka kolaborasi karo PARDICOLOR, seniman Joséphine Billeter nggawe seni lelungan sing nggambarake konsep liburan nalika nindakake kabecikan. PARDICOLOR minangka inisiatif seni kreatif lingkungan sing ndhukung seniman lokal kanggo ningkatake kesadaran lingkungan lan sosial ing Asia Tenggara, selaras karo tujuan Good Travel karo Marriott Bonvoy™ supaya para tamu duwe kesempatan kanggo nggawe pengaruh positif nalika lelungan. 

Desain kreatif ngetutake telung pilar pengalaman program kasebut lan bakal katon ing hotel-hotel sing dipilih kanthi partisipasi ing wangun tampilan digital, email sambutan lan matur nuwun, bebarengan karo kertu pos digital kanggo diundhuh.

Ekspansi dibangun ing pilot taun kepungkur kanthi 15 hotel ing portofolio Marriott Bonvoy ing wilayah kasebut, negesake maneh komitmen Marriott International kanggo nindakake kabecikan ing komunitas sing dioperasikake. Good Travel with Marriott Bonvoy™ dipandu dening kelestarian perusahaan lan platform dampak sosial, Serve 360: Doing Good in Every Direction.

Sumber klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...