Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury Warta cepet Resorts Pariwisata

Ascott ngumumake refresh merek Citadines

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Ascott Limited (Ascott), unit bisnis penginapan sing diduweni kabeh dening CapitaLand Investment Limited, saiki wis mbukak refresh merek sing paling cepet berkembang, Citadines, kanthi 80 properti sing dikembangake ing 56 kutha.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...