Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Investment News Mbangun maneh Thailand Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Asosiasi Airlines Thai milih Presiden perdana

Asosiasi Airlines Thailand
Asosiasi Airlines Thai

Bebarengan karo ngatur rapat asosiasi kanggo ngrembug babagan pedoman lan langkah-langkah kanggo nyuda pengaruh kahanan COVID-19, Asosiasi Airlines Thai milih Presiden sing jumeneng, Pak Puttipong Prasarttong-Osoth, Presiden Bangkok Airways.

  1. Rapat awal ngrembug babagan pedoman lan macem-macem langkah kanggo nyuda pengaruh marang anggota maskapai saka kahanan COVID-19.
  2. Anggota nggawe proposal kanggo diwenehake menyang pamrentah kalebu nyediakake vaksinasi kanggo karyawan maskapai garis depan, sing dianggep minangka gerbang sambutan para turis asing ing negara kasebut.
  3. Asosiasi uga ngajokake pertimbangan ulang babagan kebijakan paspor vaksin.

Asosiasi Thai Airlines sing digawe bareng karo 7 maskapai kalebu Bangkok Airways, Thai AirAsia, Thai AirAsia X, Thai Smile Airways, Nok Air, Thai Lion Air, lan Thai Vietnam, ngumumake janjian saka Pak Puttipong Prasarttong-Osoth, Presiden Bangkok Airways Public Company Limited, (nomer 3 saka sisih tengen foto) dadi presiden asosiasi pertama.

Uga diumumake yaiku Wakil Presiden Asosiasi, sing dadi Chief Executive Officer (CEO) maskapai anggota lan makili komite asosiasi sing dadi wakil eksekutif saka kabeh 7 maskapai, bebarengan karo ngatur rapat asosiasi, kanggo menehi informasi babagan ruang lingkup operasi dewan sing kalebu pedoman lan langkah-langkah kanggo nyuda pengaruh maskapai anggota saka kahanan COVID-19. Rapat kasebut dianakake ing Ruang Rapat 1, Lantai 19, Markas Bangkok Airways.

Rapat iki kaping pisanan diatur kanthi agenda penting. Kaping pisanan, ngandhani tujuan asosiasi kasebut, ngrembug babagan pedoman lan macem-macem langkah kanggo nyuda pengaruh marang anggota maskapai saka kahanan COVID-19, uga ngembangake usulan anggota menyang Pamrentah Thailand kayata vaksinasi sing diusulake marang COVID-19 ing ngarep karyawan maskapai penerbangan, sing dianggep minangka gateway ing nampani turis manca negara ing negara kasebut, proposal supaya pamrentah mikir maneh kabijakan paspor vaksin supaya bisa nyurung pariwisata Thailand nalika mulihake kapercayan saka turis internasional, lan macem-macem proposal langkah-langkah lan pedoman maskapai supaya luwih siap nyambut para turis manca asing menyang Thailand.

Tujuan utama Asosiasi maskapai Thailand, sing digawe tanggal 25 Januari 2021, yaiku ing ngisor iki:

  • Ngembangake layanan maskapai ing Thailand supaya bisa nggayuh standar berkelanjutan lan nguatake industri penerbangan ing Thailand.
  • Nggabungake pembangunan kanggo promosi lan dhukungan kanggo instansi pamrentah kanggo pengembangan penerbangan lan pariwisata.
  • Nindakake utawa nyengkuyung program kanggo ngasilake "paket pengetahuan" sing ana gandhengane karo penerbangan lan pariwisata, kalebu riset lan pangembangan bebarengan kanggo ningkatake industri penerbangan ing Thailand.
  • Promosi, dhukungan lan kolaborasi karo organisasi amal liyane kanggo kepentingan umum.
papan thai

Dhaptar Presiden Asosiasi, Wakil Presiden Asosiasi, lan Dewan

Presiden - Pak Puttipong Prasarttong-Osoth, Presiden Bangkok Public Airlines Company Company Limited

Wakil Presiden - Ibu Charita Leelayudth, Kepala Eksekutif Thai Smile Airways Limited               

Wakil Presiden - Pak Aswin Yangkirativorn, Kepala Eksekutif Thai Lion Air                 

Wakil Presiden - Pak Woranate Laprabang, Kepala Eksekutif Thai Vietnam                

Wakil Presiden - Bapak Nadda Buranasiri, Kepala Eksekutif Thai AirAsia X                

Wakil Presiden - Pak Santisuk Klongchaiya, Kepala Eksekutif Thai AirAsia  

hostess - Ibu Sayada Benjakul, Direktur Urusan Perusahaan Vietnam Vietnam              

Bendahara - Ibu Nednapang Teeravas, Kepala Pegawai Pelayanan Pelanggan Thai Smile Airways               

Pendaftar - Pak Tul Midewan, Wakil Presiden Senior, Manajemen Pendapatan Nok Air                

Urusan Luar Negeri - Ibu Nuntaporn Komonsittivej, Kepala Komersial Thai Lion Air                

Public Relations - Mbak Plernpis Kosolutasarn, Direktur - Kegiatan Pemasaran lan Associate Pariwisata Bangkok Airways

Sekretaris - Pak Krid Pattanasan, Kepala Hubungan Pamaréntah, Thai AirAsia

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...