Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

American Hotel & Lodging Association ngumumake eksekutif anyar

American Hotel & Lodging Association ngumumake eksekutif anyar
American Hotel & Lodging Association ngumumake eksekutif anyar
ditulis dening Harry Johnson

Ing 18 wulan pungkasan, American Hotel & Lodging Association wis tikel kaping telu ukuran tim urusan pemerintah negara bagian lan lokal.

The Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA) dina iki ngumumake telung tambahan anyar kanggo staf urusan pemerintah - nyewa sing bakal luwih nggedhekake urusan pemerintah lan kemampuan advokasi organisasi.

Leeann Paradise dijenengi Wakil Presiden Politik & Keterlibatan Anggota AHLA. Ing peran anyar iki, dheweke bakal kerja bareng karo tim urusan pemerintah federal lan negara bagian lan lokal kanggo nambah akar umbi lan keterlibatan politik AHLA. Dheweke bakal didakwa pimpinan HotelPAC, panitia aksi politik AHLA, lan HotelsACT, platform akar rumput asosiasi.

Paradise melu AHLA saka Asosiasi Koperasi Listrik Pedesaan Nasional, ing ngendi dheweke nglakokake program akar umbi organisasi lan ngetokake kampanye advokasi. Sadurunge NRECA, Paradise ngenteni 10 taun ing Asosiasi Produsen Nasional ing macem-macem posisi PAC lan akar umbi.

Kajaba iku, Haleigh Hildebrand wis dijenengi Direktur Senior Pemerintah & Urusan Politik. Dheweke gabung karo AHLA saka American Federation of Federal, State and Municipal Employees (AFSME), ing ngendi dheweke dadi Asisten Direktur Politik. Ing peran anyar ing AHLA, Hildebrand bakal fokus kanggo mbangun program akar umbi lan suket kanggo ndhukung tim advokasi Federal lan Negara & Lokal.

Pungkasan, Bianca Castillo wis gabung karo asosiasi kasebut minangka Koordinator Urusan Pemerintah Negara lan Daerah. Dheweke lulusan saka Universitas Negeri Michigan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Karyawan anyar gabung karo pamrentah AHLA lan tim urusan politik sing terus berkembang sing nduwe peran penting kanggo industri hotel sajrone pandemi COVID-19 lan ing dalan pemulihan. Ing 18 sasi pungkasan, AHLA wis tikel kaping telu ukuran tim urusan pemerintah negara lan lokal, lan organisasi terus banget melu masalah privasi mengaruhi pengusaha hotel ing kabeh tingkat pamaréntahan.

"Kita seneng banget nampa Leann, Haleigh, lan Bianca menyang tim sing saya tambah akeh. Pengalaman unik lan macem-macem bakal mbantu kita nambah kabeh aspek operasi urusan pemerintah AHLA," ujare Wakil Presiden Eksekutif Urusan Pemerintahan AHLA Brian Crawford.

"AHLA kerja keras kanggo ndhukung para pengusaha hotel lan ngupayakake tujuan kebijakan ing tingkat federal, negara bagian lan lokal. Lan nalika kita ndeleng tahap pemulihan sabanjure, kita nambah kapasitas kanggo melu para pembuat kabijakan kanthi luwih apik lan entuk kamenangan advokasi sing luwih akeh kanggo para pengusaha hotel ing saindenging negoro.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...