Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

Asosiasi Perjalanan AS Milih Geoff Freeman minangka Presiden lan CEO

gambar duweni saka US Travel Association
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Freeman Janji "Terus Munggah Bar" nalika gabung maneh ing Industri Wisata

Bab sabanjure saka Asosiasi Plancongan AS bakal dipimpin déning Geoff Freeman, pimpinan asosiasi buktiaken sing wis rekaman trek mbangun tim bakat lan ngirim asil game-ganti kanggo industri mawarni-warni. Dheweke gabung maneh ing Plancongan AS Asosiasi sawise meh sepuluh taun kepemimpinan asosiasi-pisanan minangka presiden lan CEO saka Asosiasi Gaming Amérika lan minangka presiden saiki lan CEO Asosiasi Merek Konsumen. Dheweke bakal melu US Travel tanggal 1 September.

Sajrone 20 taun kepungkur, Freeman wis nggawe pendekatan kepemimpinan asosiasi sing fokus ing kesatuan industri lan owah-owahan transformasi. Ing peran pimpinan sadurunge ing US Travel, karya strategis Freeman nyebabake kamenangan legislatif bipartisan industri sing nggawe Undang-Undang Promosi Perjalanan 2009 lan nggawe Brand USA. Prestasi liyane kalebu mimpin gaweyan industri ing mburi nggawe TSA PreCheck lan nggawe Koalisi Bisnis Meetings Mean.

Minangka CEO saka Association Gaming Amérika saka 2013 kanggo 2018, Freeman mimpin kampanye industri-sudhut kanggo legalize totoan olahraga lan ditambahi anggota organisasi kanggo kalebu entitas game suku. Minangka CEO saka Asosiasi Merek Konsumen, dheweke galvanis dhukungan industri ing mburi strategi transformasi: nemtokake identitas merek anyar, nambah anggota, nguatake tim kepemimpinan organisasi lan nggawe asosiasi kasebut minangka powerhouse Washington, DC.

Freeman ngganteni Roger Dow, sing mundur sawise 17 taun dadi pimpinan organisasi kasebut.

Christine Duffy, Ketua Nasional Asosiasi Perjalanan AS lan Presiden Carnival Cruise Line, ujar: "Kita bangga nampi Geoff Freeman bali kanggo mimpin Asosiasi Perjalanan AS. Geoff dianggep banget ing Washington lan kondhang ing industri kita amarga pakaryan strategis kanggo nyusun kampanye lan program sing mbukak dalan anyar kanggo pertumbuhan ekonomi lelungan. Saiki, bali kanggo mimpin asosiasi, Geoff bakal terus nggawa pendekatan anyar lan strategis kanggo maju misi US Travel ing jaman sabanjure.

Freeman ujar: "Aku kepengin banget bisa kerja kanggo industri sing luar biasa iki, sing wis suwe dadi papan khusus kanggo aku. Ana sawetara industri sing luwih penting kanggo ekonomi negara, luwih nyambung karo konsumen lan luwih kritis kanggo nggabungake Amerika tinimbang industri lelungan. Aku yakin tim bakat US Travel bisa terus ngunggahake standar, lan aku seneng nggulung lengen klambi lan miwiti.

Ditambahake Freeman: "Aku bangga lan diajeni bisa sukses Roger Dow, sing wis dadi pimpinan penting lan mentor penting kanggo aku. Aku matur nuwun marang Roger kanggo kabeh sing wis ditindakake, kanggo aku lan industri perjalanan.

Asli saka Port Washington, Wisconsin, Freeman minangka lulusan saka Universitas California, Berkeley.

Panelusuran nasional kanggo ngenali presiden lan CEO sabanjure asosiasi kasebut dipandu dening perwakilan Komite Panelusuran sembilan anggota saka segmen inti industri perjalanan, dipimpin dening Duffy lan didhukung dening Heidrick & Struggles.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar