Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah budaya Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Investment News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Asosiasi perjalanan Thailand nyumurupi 8 yuta turis ing taun 2021

Asosiasi perjalanan Thailand nyumurupi 8 yuta turis ing taun 2021
Plancongan Thailand

Asosiasi Agen Perjalanan Thailand diprediksi yen pamrentah mbukak maneh negara kasebut tanpa karantina kanggo para wisatawan sing divaksinasi ing wulan Juni, bisa uga ana 8 yuta turis asing sing teka ing taun iki.

  1. ATTA ujar manawa industri pariwisata butuh peta dalan 3 wulan kanggo ngrancang pambukaan negara kasebut.
  2. Yen pamrentah terus negesake karantina 14 dina lan ora mbukak maneh negara kasebut ing wulan Juni, nanging jumlah kasebut bakal dipotong dadi loro.
  3. Sanajan negara kasebut bakal dibukak maneh, butuh 3 taun supaya industri pariwisata Thailand bisa pulih nganti taun 2019.

Asosiasi Agen Perjalanan Thailand (ATTA), Vichit Prakobgosol, ngramal 200,000-300,000 turis bakal teka ing wulan Juni, tambah dadi 500,000 ing wulan Juli, dadi 1.5 yuta ing wulan Oktober, dadi 2.5 yuta ing wulan Desember nalika turis divaksinasi mlebu kaping pisanan ing 2 taun.

Vichit ujar manawa jumlah kasebut bakal sithik, nanging yen pamrentah terus meksa karantina 14 dina lan ora mbukak maneh negara kasebut ing wulan Juni.

Industri pariwisata butuh peta dalan 3 wulan kanggo ngrancang pambukaan negara kasebut, ujare Vichit, supaya paket lan tur bisa direncanakake. Yen pamrentah tetep wangkal kanggo kontrol wates sing gedhe banget, ekonomi bakal ambruk, ujare prediksi.

Dheweke negesake mung 25 persen saka 4 yuta karyawan sektor pariwisata sing isih duwe lowongan.

malah yen negara enggal dibukak, bakal mbutuhake 3 taun supaya industri pariwisata Thailand bisa pulih ing level 2019, ramalan Vichit.

Kanggo sementara, pamrentah kudu nggedhekake kampanye pariwisata domestik subsidi lan inisiatif stimulus ekonomi "Ayo Ayo Halves", jarene.

Thailand misuwur amarga pariwisata amarga negara kasebut wis nandur modal kanthi signifikan ing prasarana supaya komunikasi lan akses menyang lokasi luwih gampang. 2 faktor kasebut mung nambah pariwisata. Nanging sebab nyata Thailand dadi populer yaiku masarakat, budaya, lan lingkungan alam.

Sing duwe paspor saka 18 negara ing ngisor iki lan siji zona ekonomi khusus (Taiwan) diwenehi visa nalika mlebu ing Kerajaan Thailand: Andorra (Principality of Andorra), Bulgaria (Republik Bulgaria), Bhutan (Kerajaan Bhutan), China (Republik Rakyat China), Siprus (Republik Siprus), Ethiopia (Republik Demokratik Federal Ethiopia), India (Republik India), Kazakhstan (Republik Kazakhstan), Latvia (Republik Latvia), Lithuania (Republik Lithuania) , Maladewa (Republik Maldives), Malta (Republik Malta), Mauritius (Republik Mauritius). Romania San Marino (Republik San Marino). Arab Saudi (Kerajaan Arab Saudi), Taiwan, Ukraina, Uzbékistan (Republik Uzbékistan).

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...