Kategori - Berita Asosiasi Perjalanan

Warta babagan organisasi plancongan lan pariwisata lan asosiasi.
Warta kalebu nganyari babagan UNWTO, WTTC, ETOA, ICTP, Dewan Pariwisata Afrika, ASTA, USTOA, PATA, Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan, DRV lan liya-liyane.