Sindikasi

Pasar Jarum Aspirasi & Biopsi: Analisis Kompetitif, Strategi Pertumbuhan Adhedhasar Jinis, Data kepungkur, Aplikasi, Wilayah lan Pangguna Akhir2022-2032

ditulis dening editor

The pasar jarum aspirasi lan biopsi diramalake regane $ 0.87 milyar ing taun 2021, kanthi CAGR 7% ramalan bakal tekan $ 1.83 milyar ing taun 2032.

Akeh faktor sing ningkatake pertumbuhan pasar jarum aspirasi lan biopsi, bebarengan karo munggah dikarepake kanggo operasi minimally invasif, kampanye kesadaran kanker sing luwih gedhe dening organisasi lan pamrentah kesehatan global, lan diagnosa kanker sing mundhak.

Skrining kanker, kunjungan manajemen kanker, lan kanker prosedur biopsi kabeh wis suda sacara signifikan amarga pandemi COVID-19. Kajaba iku, operasi screening kanker diblokir amarga kunci, nyebabake nyuda dikarepake kanggo jarum biopsi.

Wiwit Maret 2020, COVID-19 nyebabake penurunan signifikan ing operasi pencitraan (kanggo kabeh modalitas).

Download Contoh Laporan ing kene: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-14287

kawicaksanan Details
Pasar Jarum Aspirasi & Biopsi CAGR (2022 - 2032) 7%
Pasar Jarum Aspirasi & Biopsi (2026) US $ 1.29 Bn
Aspirasi & Biopsi Jarum Atraksi Pasar Asia Pasifik entuk momentum

 

The pasar jarum aspirasi lan biopsi pemain duwe kesempatan kanggo nggedhekake ngarsane ing unexplored pasar jarum aspirasi lan biopsi saka negara berkembang. Contone, ing Timur Tengah lan Asia-Pasifik, populasi senior lan prevalensi kanker kanthi cepet mundhak, nanging biopsi biasane ditindakake kanthi pendekatan bedah standar.

Ekonomi berkembang kayata India, China, lan Korea Selatan nyedhiyakake peserta pasar kanthi potensial pertumbuhan dhuwur. Akibaté, pasar Asia Pasifik diprediksi bakal tuwuh ing CAGR paling cepet sajrone ramalan.

Faktor pendorong a pasar jarum aspirasi lan biopsi lagi nyurung global regional iki pasar jarum aspirasi lan biopsi Iki minangka inisiatif pemerintah kanggo diagnosa lan screening kanker, nambah kegiatan riset, lan insiden kanker sing dhuwur ing negara-negara Asia Pasifik kayata India lan China.

Akibaté, perusahaan ing wilayah kasebut wiwit nggabungake sawetara modalitas pencitraan kanggo nambah operasi lan nyuda biaya pasien. Salajengipun, nalika individu ing negara iki dadi luwih ngerti babagan prosedur diagnostik kanker sing efisien, produsen pasar jarum aspirasi lan biopsi duwe potensial kanggo nggedhekake kanthi fokus ing klien negara berkembang.

"India ngadhepi kekurangan ahli onkologi, radioterapi, lan ahli onkologi bedah. Kanthi 1.8 yuta pasien kanker ing negara kasebut, mung ana siji ahli onkologi kanggo nambani saben 2,000 pasien.

Radiologists lan ahli bedah nggunakake jarum biopsi kanggo mriksa kelainan ing situs tartamtu. Amarga perawatan kasebut kalebu potongan lan sayatan kanggo njupuk conto jaringan, pasien bisa kena infeksi. Kajaba iku, jarum aspirasi lan biopsi asring digunakake maneh, sing nambah risiko infeksi sajrone operasi kasebut. Senajan nggunakake maneh saka jarum biopsi ora disaranake dening panguwasa kesehatan lan produsen produk, praktik kasebut tetep, utamane ing negara-negara sing durung berkembang.

Tuku Laporan saka link iki: https://www.futuremarketinsights.com/checkout/14287

Landskap sing kompetitif

Kanggo nggedhekake portofolio lan streamline kompetisi, manufaktur ing pasar jarum aspirasi lan biopsi wis entuk perusahaan liyane ing taun-taun pungkasan.

Olympus Corporation, Boston Scientific Corporation, Medtronic plc, Stryker Corporation, Becton, Dickinson and Company, Argon Medical Devices Inc., CONMED Corporation, Merit Medical Systems Inc., Steylab srl, Cook Medical LLC, lan Cardinal Health Inc. global produsen pasar jarum aspirasi lan biopsi.

Ing ngisor iki sawetara perkembangan sing penting babagan iki pasar jarum aspirasi lan biopsi lanskap kompetitif:

  • Ing September taun kepungkur, Olympus Corporation of Tokyo entuk sertifikasi FDA kanggo jarum EZ Shot Plus 25 G.
  • Olympus Corporation, adhedhasar ing Tokyo, ngenalake aspirasi jarum biopsi karo Port Side - Reusable kanggo pasar ing April 2016. (NA-2C-1)
  • Ing Amerika Serikat, Cook Group Incorporated ngeculake EchoTipProCore 20 Gage Needle sawetara taun kepungkur. Iki dirancang kanggo biopsi jarum sing apik kanthi bimbingan ultrasonik (FNB).
  • Ing Januari 2021, Hologic, Inc. entuk SOMATEX Medical Technologies GmbH, pimpinan ing biopsi biomarker situs, kanggo USD 64.00 yuta. Akuisisi mbiayai strategi Hologic, Inc. kanggo menehi macem-macem solusi anyar kanggo perawatan kanker payudara. Hologic, Inc. bakal bisa nggedhekake tandha kanker payudara portofolio

Key Takeaways:

  • Ing taun 2026, global aspirasi lan jarum biopsi yaiku kira-kira tekan US$ 1.29 milyar.
  • Biopsi jarum inti (CNB) minangka jinis sing paling umum biopsi, nyatakake luwih saka 47% saka total pasar jarum aspirasi lan biopsi ing 2019.
  • Rumah sakit nyumbang 74.3% saka kabeh pasar jarum aspirasi lan biopsi ing 2019.
  • Amerika Utara minangka wilayah konsumen paling gedhe ing donya, kanthi 35.2% saka donya pasar jarum aspirasi lan biopsi sales ing 2019.
  • Eropa minangka konsumen sing signifikan pasar jarum aspirasi lan biopsi, nyathet 30.46% saka dodolan ing saindenging jagad.
  • Dibantu vakum biopsibiopsi bedhil, lan biopsi forceps lan pukulan kabeh bakal berkembang ing tingkat adoh luwih cepet saka Fine Needle Aspiration, karo CAGRs 3.97 persen, 3.70 persen, lan 1.63 persen, mungguh.

Ngundhuh TOC saka Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/reports/aspiration-and-biopsy-needles-market/table-of-content

 Babagan Divisi Perawatan Kesehatan ing Future Market Insights

Wawasan Pasar Masa Depan nggampangake perusahaan, pamrentah, investor, lan pamirsa sing ana gandhengane ing sektor kesehatan kanggo ngenali lan negesake aspek penting sing ditrapake kanggo strategi produk, lanskap peraturan, evolusi teknologi, lan masalah penting liyane kanggo nggayuh sukses sing lestari. Pendekatan unik kanggo ngumpulake intelijen pasar nglengkapi sampeyan kanggo nggawe lintasan sing didorong inovasi kanggo bisnis sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan jangkoan sektor kita ing kene

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:
Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
Situs web: https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar