Rapat (MICE) Warta cepet Uni Emirat Arab

ATM 2022: Lintasan jangka panjang perjalanan lan pariwisata Timur Tengah

Luwih saka 23,000 pengunjung rawuh ing 29th edisi Arabian Travel Market (ATM) 2022, minangka pimpinan industri ngumpul ing Dubai World Trade Center (DWTC) kanggo nuduhake wawasan babagan masa depan lelungan lan pariwisata internasional.

"Saliyane tikel kaping pindho nomer pengunjung saben taun, ATM 2022 dadi tuan rumah 1,500 peserta pameran lan peserta saka 150 negara," ujare Danielle Curtis, Direktur Pameran ME kanggo Pasar Wisata Arab. "Angka kasebut pancen nggumunake amarga kunci isih ditindakake ing China lan tujuan liyane. Kajaba iku, pangembangan sektor lelungan lan pariwisata ing saindenging wilayah Timur Tengah ora nuduhake tandha-tandha bakal suda, kanthi penghargaan kontrak konstruksi hotel GCC bakal mundhak 16 persen ing taun iki.

Nilai proyek UAE lan Arab Saudi nyathet 90 persen kabeh kontrak perhotelan regional sing dianugerahi ing 2021, miturut riset saka BNC Network. Kanthi analisa saka Colliers International prakiraan manawa kontrak konstruksi hotel $ 4.5 milyar bakal dianugerahi ing GCC sajrone 2022, para ahli industri njupuk menyang ATM Global Stage kanggo diskusi panel babagan masa depan industri perhotelan ing wilayah kasebut.

Moderated dening Paul Clifford, Editor Grup - Hospitality ing ITP Media Group, diskusi panel nampilake wawasan saka Christopher Lund, Direktur - Kepala Hotel MENA ing Colliers International; Mark Kirby, Kepala Perhotelan ing Emaar Hospitality Group; Tim Cordon, Wakil Presiden Senior Area - Timur Tengah lan Afrika ing Radisson Hotel Group; lan Judit Toth, Pendhiri lan CEO Vivere Hospitality.

Ngomentari kabutuhan kanggo narik lan njaga bakat ing sektor perhotelan Timur Tengah, Cordon saka Radisson Hotel Group ujar: "Organisasi sing entuk hak iki bakal entuk manfaat amarga, mesthi, kita ngerti sepira larang kanggo nggawa wong anyar menyang kita. bisnis lan malah luwih larang yen ilang. Aku ora mikir sampeyan bisa ngomong babagan masa depan keramahan tanpa ngomong babagan masa depan bakat.

Vivere's Toth nedahake manawa penting banget kanggo ngajari para profesional industri babagan prioritas lan pola pikir karyawan lan tamu sing luwih enom. "[Generasi enom] mikir kanthi beda. Dheweke manggon ing jagad crypto lan NFT. Kepiye carane dheweke bisa nggawa ide lan bakat menyang bisnis [hotel]? Lan elinga, ing sisih liya, pelanggan anyar lan mangsa ngarep sampeyan uga teka saka latar mburi sing padha, kanthi motivasi lan pangerten sing padha. Dadi, masalah nggawa bakat anyar sing nuduhake lapangan sing padha karo pelanggan anyar.

Ngomong babagan pentinge upaya nasionalisasi, Emaar Hospitality Group's Kirby ujar: "Emiratisasi bebarengan karo cara ngembangake tim kepemimpinan kanggo ngoperasikake hotel. Kita fokus ing kepemimpinan ing tingkat iki teka saka njero, [nggambar] bakat internal. Kasunyatan manawa kita tuwuh lan mbukak hotel anyar mbantu kita, amarga menehi kesempatan kanggo anggota tim sing wis ana kanggo maju.

Acara langsung patang dina kasebut diresmikake dening Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Presiden Otoritas Penerbangan Sipil Dubai, Ketua Bandara Dubai, Ketua lan Kepala Eksekutif Emirates Airline lan Ketua Grup Dubai World. Sesi pambuka acara, sing dimoderasi dening Eleni Giokos CNN, nampilake Issam Kazim, Chief Executive Officer, Dubai Corporation kanggo Pemasaran Pariwisata lan Perdagangan; Scott Livermore, Kepala Ekonom ing Oxford Economics; Jochem-Jan Sleiffer, Presiden - Timur Tengah, Afrika lan Turki ing Hilton; Bilal Kabbani, Kepala Industri - Lelungan lan Pariwisata ing Google; lan Andrew Brown, Direktur Regional - Eropa, Timur Tengah lan Oseania ing World Travel & Tourism Council (WTTC).

Dina pambuka acara uga nampilake sesi pisanan saka [email dilindhungi] forum, sajrone para ahli industri nyinaoni peran pengalaman ing-tujuan kanggo mbentuk masa depan lelungan lan pariwisata global. Ing wayah sore, para menteri saka UAE, Yordania, Jamaika lan Botswana menyang ATM Global Stage kanggo ngrembug pentinge investasi, teknologi lan inklusivitas kanggo ngarahake pariwisata Timur Tengah maju, minangka bagean saka Konferensi Pariwisata & Investasi Internasional (ITIC) Meja Bundar Menteri.

Dina kapindho ATM 2022 ndeleng wakil senior saka Air Arabia lan Etihad Aviation Group gabung karo JLS Consulting's John Strickland ing ATM Global Stage kanggo diskusi babagan efisiensi lan kelestarian ing sektor penerbangan. Ing wayah sore, D/A's Paul Kelly nawakake perspektif babagan cara nyambungake karo pamirsa perjalanan Arab kanthi luwih efektif. Ing pungkasan dina kaping pindho, platform enggo bareng video 'Welcome to the World' entuk investasi nganti $500,000 sawise menang ing Kompetisi Startup ATM Draper-Aladdin ing ATM Travel Tech Stage.

Dina kaping telu saka ATM nampilake sesi sing fokus ing apa sing dikarepake para tamu, pariwisata olahraga, tren teknologi perhotelan, pengalaman panedhaan, layanan perjalanan berbasis metaverse, peran influencer lan liya-liyane. Asosiasi Perjalanan Bisnis Global (GBTA) uga dadi tuan rumah rong diskusi panel ing dina katelu, menehi sorotan babagan kelestarian lan tren jangka panjang ing segmen perjalanan bisnis.

Minangka bagéan saka agenda konferensi kanggo dina kaping papat lan pungkasan ing ATM 2022, wakil saka Atlas, Wego Timur Tengah lan Alibaba Cloud MEA njupuk menyang ATM Travel Tech Stage kanggo njelajah babagan data ngganti ritel maskapai. Panelis nuduhake wawasan babagan carane mbangun organisasi sing dipimpin data, lan kenapa perusahaan sing sukses nggunakake data lelungan saiki bakal bisa sukses ing jangka panjang.

Sesi esuk kalebu sesi sing dianakake dening WTM Responsible Tourism, ing ATM Global Stage, fokus ing carane inovasi paling anyar bisa digunakake kanggo promosi teknologi sing tanggung jawab kanggo lelungan lan pariwisata. Pungkasane ATM edisi taun iki, sesi sore kalebu diskusi babagan bali lan munggah pariwisata kutha.

Dina pungkasan acara langsung uga kalebu woro-woro ATM 2022's Best Stand Design' lan 'People's Choice Award', sing diwenehake menyang SAUDIA kanggo konsep futuristik lan mencolok. Stands liyane sing dianugerahi kanggo kreatifitas kalebu Departemen Kebudayaan lan Pariwisata - Abu Dhabi, Jumeirah International, Ishraq International lan TBS/Vbooking.

"ATM 2022 wis menehi kesempatan pas wektune kanggo sektor lelungan lan pariwisata global kanggo kumpul ing Dubai lan njelajah masa depan industri kita. Inovasi, kesinambungan, teknologi lan akuisisi lan penylametan bakat bakal dadi penting kanggo sukses jangka panjang," ujare Curtis.

Sawise sukses pendekatan hibrida sing diadopsi kanggo edisi taun kepungkur, komponen langsung ATM 2022 bakal diterusake karo cicilan kaping telu saka ATM Virtual, sing bakal ditindakake minggu ngarep wiwit Selasa 17 nganti Rebo 18 Mei.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar