Warta cepet

Klub pantai Atzaro Beach Ibiza mbukak maneh kanggo musim panas 2022

Klub pantai Atzaró Group sing sensasional lan restoran Pantai Atzaró, sing ana ing pantai Cala Nova ing sisih lor-wétan Ibiza, saiki mbukak kanggo Musim Panas 2022. Didhaptar dening Conde Nast Traveler minangka salah sawijining "klub pantai paling apik ing donya kanggo musim panas. 2022", Pantai Atzaró wis dadi favorit banget kanggo lelungan sing wicaksana, uga dadi hotspot A-list. Iki minangka papan sing cocog kanggo nedha awan utawa nedha bengi ing pantai kelas atas kanthi pemandangan segara aquamarine sing ora ana tandhingane.

Konsep panganan ing Pantai Atzaró anyar taun iki. Koki top London James Adams wis nggawe menu mouthwatering karo emphasis ing nuduhake piring, lan pilihan panggang, nggunakake prodhuk thukul ing Atzaró estate. James Adams wis dadi koki lan konsultan panganan luwih saka 16 taun ing sawetara pawon restoran paling dhuwur ing London lan misuwur amarga karyane karo Skye Gyngell ing Spring ing Somerset House, ing hotel negara Heckfield Place sing misuwur, koki ing River Cafe, menu lan tanduran. arah ing Petersham Nurseries.

Menu anyar taun iki kebak sajian sehat, entheng lan enak, kanthi akeh pilihan panganan laut lan vegetarian, digawe kanthi bahan woh-wohan lan sayuran organik sing dipanen saka Taman Sayuran Atzaró. Nuduhake piring bisa sante ing daybeds nyaman utawa sofas pantai.

Nonton srengenge esuk munggah ing segara lan nikmati sarapan sehat saka puding chia karo klapa lan raspberry utawa bisa uga mangkuk acai karo pisang lan nanas. Kanggo soko sing luwih penting, coba chorizo ​​​​panggang karo endhog goreng, mrico panggang lan salad roket ing roti panggang utawa salmon asap lan endhog scrambled.

Kanggo nedha awan karo kanca-kanca, pilih saka pilihan sing enak kalebu tuna ceviche karo mangga, timun lan jeruk, burrata karo sourdough lan pesto, cumi bayi karo allioli jeruk, padron mrico, asparagus panggang karo saus romesco lan almonds utawa daging sapi carpaccio karo. parmesan lan roket. Pilihan salad kalebu salad semangka karo feta lan mint utawa salad beetroot lan keju wedhus sing enak karo wiji waluh. Ana macem-macem pasta lan saka panggangan sampeyan bisa pesen lobster karo mentega bawang putih, bass laut, lan steak T-bone utawa Entrecôte. Kanggo luwih tradisional ana pilihan saka papat paella kanggo nuduhake.

Manis ngruwat kalebu San Sebastian cheesecake karo raspberry compote, panggang nanas karo klapa es krim lan lombok utawa orujo panacotta karo strawberries uga krasan es krim lan sorbets.

Ing taun 2019, interior lan eksterior Pantai Atzaró direnovasi dening Atzaró Design, tim interior ing omah sing duwe bakat. Konsep kasebut digandhengake karo gaya boho, kanthi swasana otentik super santai, kaya Ibiza taun 70-an. Tampilan kasebut dirancang kanggo nggarap lingkungan lan nggabungake kayu alami, pot terracotta, akeh tanduran lokal, kaktus lan palem. Palet warna saka nada wedhi netral sing lembut kanthi pujian sing sregep memuji pantai sing resik lan banyu segara sing jernih saka segara.

Kaktus jerami lan tanduran pot pigura meja, pergola kayu deso menehi iyub-iyub dappled lan telung puluh dobel daybeds sampurna kanggo dina panas panas dawa. Kap lampu rotan sing gantung nambahake swasana santai ing wayah wengi. Ngaso ing campuran nyaman saka sofas, stools, meja lan kursi karo hanging kursi ayunan pring uga apik kursi rotan merak. Kapal nelayan kayu Ibizan nyedhiyakake area lelenggahan ekstra kanthi bantal kanggo nggawe perasaan santai lan santai.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar