Australia Pelayaran Warta cepet Inggris

Aurora Expeditions tamu khusus ing Coastal Inggris voyage

Perusahaan perjalanan petualangan sing menang penghargaan Australia, Aurora Expeditions, saiki ngumumake presenter TV, ahli zoologi, penulis lan konservasionis Miranda Krestovnikoff minangka tamu khusus ing pelayaran perusahaan 'Jewels of Coastal UK', sing bakal ditindakake wiwit 4-17 Mei 2023.

Pelayaran 14 dina sing unik bakal menehi tandha kunjungan pertama perusahaan menyang Inggris lan njelajah sawetara lokasi sing paling penting ing sejarah lan kaya kewan liar, kayata Cornwall, Kapuloan Pembrokeshire ing Wales, lan Pulo Lundy sing kurang dikenal ing Bristol Channel. .

Miranda bakal melu pelayaran minangka bagéan saka Program Tamu Khusus Aurora, sing cocog karo tamu sing menehi inspirasi lan pendhidhikan saka sak ndonya kanthi pelayaran sing bisa nuduhake keahlian lan wawasan pribadi babagan tujuan sing luar biasa lan adoh sing dikunjungi Aurora.

Nalika ing lelungan, Miranda bakal menehi ceramah ing sawetara topik kapentingan khusus dheweke; minangka penyelam scuba sing wis sukses, dheweke bakal melu program nyilem pelayaran - kegiatan unik sing ditawakake Aurora ing pelayaran sing dipilih - lan minangka Presiden Royal Society of the Protection of Birds, dheweke bakal menehi pengamatan lan wawasan luwih lengkap babagan urip manuk sing luar biasa sing bakal dideleng dening penumpang. ing lelungan iki, kalebu ing papan suci RSPB.

Itinerary iki dikembangake dening tim produk Aurora Expeditions kanthi kolaborasi karo Managing Director perusahaan kanggo Inggris, Jos Dewing, sing duwe hubungan pribadi karo akeh tujuan sing ditampilake ing itinerary.

"Aku wis suwe tresna karo County of Cornwall ing sisih kidul-kulon Inggris, lan begja bisa njelajah Pulau Lundy bebarengan karo bapakku sing nyilem scuba. Iki minangka papan sing liar lan apik banget sing ora akeh sing duwe kesempatan kanggo ngunjungi, malah mobil dilarang - dadi kesempatan kanggo penumpang sing teka ing ekspedisi iki bakal dadi khusus," komentar Dewing.

"Miranda bakal dadi tambahan sing apik banget kanggo pelayaran iki, ora mung amarga kredensial scuba, nanging minangka Presiden RSPB, dheweke uga seneng banget babagan manuk lan segara sing luar biasa sing bisa kita deleng."

"Aku seneng lelungan lan petualangan lan ora ana sing luwih apik tinimbang ing pesisir kita dhewe, tanpa kudu mabur ing luar negeri," komentar Krestovnikoff.

"Ing Inggris, kita duwe sawetara satwa pesisir lan segara sing paling apik ing ngendi wae ing donya, kanthi luwih saka 20 spesies cetacean lan papan sing bisa snorkeling lan nyilem nganggo segel abu-abu lan hiu biru. Kanggo wong-wong sing luwih seneng njaga sikilé garing, koloni manuk laut ing saubengé pesisir kita nggumunke, kanthi kesempatan kanggo nyedhaki sawetara koloni puffin paling gedhé ing donya, Manx shearwaters lan gannets.

Aku mesthi pengin miwiti lelungan sing nyakup kabeh bagean sing paling disenengi ing pesisir Inggris lan ekspedisi iki mung kaya ngono. 

Aurora Expeditions wis dadi pionir eksplorasi luwih saka 30 taun, kanthi panemuan lan inovasi kanthi kuat ing DNA perusahaan. The Jewels of the Coastal UK minangka salah sawijining pelayaran anyar sing anyar sing diumumake Aurora, sing uga bakal ngluncurake kapal ekspedisi kanthi tujuan nomer loro, Sylvia Earle, ing pungkasan taun 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar