Sindikasi

Pasar Injeksi Otomatis Saiki lan Permintaan, Analisis, Wutah lan Prakiraan Miturut 2027

ditulis dening editor

Kejut anafilaksis minangka penyakit kronis sing paling umum ing wilayah Eropa lan Amerika Utara. Alergi Inggris ujar, kira-kira 20% pasien berjuang karo reaksi anafilaksis ing Eropa. Kejut anafilaksis mbutuhake piranti injektor otomatis adrenalin kanggo diobati. Injektor otomatis adrenalin didol ing macem-macem merek, kayata Emerade, Epipen lan Jext ing Inggris. Global pasar injektor mobil regane US$ US$ 1,700 Mn, saka segi nilai, ing 2016, miturut riset paling anyar dening Future Market Insights (FMI). Laporan babagan injektor otomatis luwih nggambarake potensial wutah sing signifikan kanthi rata-rata tingkat pertumbuhan taun-taun 15.1% nganti 2026.

Injektor otomatis minangka cara administrasi sing efektif kanggo obat intramuskular. Atribut injeksi otomatis sing ramah pangguna nyuda beban nggawa jarum lan jarum suntik konvensional. Nanging, kesadaran winates babagan panggunaan injektor otomatis lan rega produk merek sing dhuwur minangka sawetara faktor penting sing ngalangi panggunaan piranti injeksi otomatis ing aplikasi darurat. Adhedhasar riset sing ditindakake dening Institut Riset Pusat Kesehatan Universitas McGill, pasien alergi sing entuk EpiPen kanggo darurat ora bener nggunakake produk kasebut kanthi cepet.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan pasar, njaluk conto iki[email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-1642 

Salajengipun, sawetara pasien sing ngunjungi departemen darurat amarga reaksi anafilaksis sing abot wis diwenehi epinefrin, ujare Jurnal Alergi lan Imunologi Klinis. Gagal nggunakake injektor otomatis ing wektu sing tepat utamane amarga kurang kawruh babagan tandha-tandha anafilaksis. Kurang kesadaran babagan penyakit lan produk kasebut nggawe tantangan sing signifikan, ing babagan adopsi produk, kanggo produsen. Kajaba saka rega sing luwih dhuwur, umur winates saka pena injeksi otomatis & produk sing kurang (Ex. EpiPen) minangka tantangan utama sing ngalangi pilihan pasien kanggo injeksi otomatis nalika darurat.

Nambah inovasi ing bahan lan fungsi piranti injektor otomatis nyopir ekspansi pasar injeksi otomatis. Ing September 2015, Bayer HealthCare nglaporake peluncuran Betaconnect - injektor otomatis elektronik kanggo perawatan sclerosis kaping pindho (RRMS). Injektor otomatis iki nawakake dosis obat lengkap kanggo kepatuhan sing luwih apik lan bisa nyuda biaya sakabèhé. SHL Group nawakake macem-macem injektor otomatis sing bisa nampung owah-owahan ing injeksi, kayata volume sing luwih gedhe, viskositas dhuwur lan liya-liyane. Produsen injektor otomatis fokus kanggo nambah fungsi injeksi otomatis kanggo nambah manajemen lan perawatan penyakit.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Panjaluk [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-1642 
Persaingan sengit ing pasar injeksi otomatis amarga tumindak perlindungan pasien nggawe lingkungan pasar oligopolistik. Akibaté, merek, kayata EpiPen auto-injector, BD Physioject disposable auto injector, etc., wis njaga rangking ing pasar. Nanging, kadaluwarsa pasien anyar lan nambah tekanan saka badan pamrentah bakal nyuda rega injeksi otomatis lan kanthi mangkono, nyuda bathi kanggo produsen bermerek. Injektor otomatis umum bakal menehi kesempatan wutah sing dhuwur kanggo para investor amarga dhukungan saka panyedhiya asuransi swasta. Panyedhiya layanan asuransi ngeculake jangkoan ing injektor mobil sing larang banget lan nutupi obat generik setengah rega sing mentas diluncurake. Sakabèhé bathi saka jarum suntik sing wis diisi wis samesthine bakal tuwuh sajrone ramalan amarga kebutuhan kanggo pangiriman obat sing ditarget lan terus-terusan. Pendhaftaran anyar kudu nyinaoni pasar Injeksi Otomatis kanthi lengkap kanggo nembus lan njaga pasar sing sensitif rega. Sinau babagan skenario pasar bakal menehi wawasan babagan kesempatan bisnis

FMI wis mbagi pasar injeksi otomatis global miturut jinis produk, indikasi, saluran distribusi & wilayah. Ing babagan bathi, injektor otomatis sing wis diisi bakal entuk pangsa pasar sing akeh sajrone ramalan. Kosok baline, segmen injeksi otomatis sing bisa diisi bakal nuduhake kesempatan investasi sing winates, saka segi penghasilan, nganti 2026.

Laporan FMI iki nyakup sawetara perusahaan utama sing operasi ing pasar injeksi otomatis, kayata Sanofi, Pfizer, Inc., Becton, Dickinson and Company, Mylan NV, Novartis AG, Janssen Global Services, LLC, Antares Pharma, Amgen Inc. Bayer AG, & Eli Lilly lan Company.

Contact Us
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Aku didiagnosis ing taun 1996, sadurunge gejala diwiwiti. Aku iki pianis, dumadakan ora bisa mbukak tangan cukup amba kanggo njaluk 8 tombol. Ora ana wong ing kulawargaku sing duwe MS, utawa simbahku. Taun kepungkur, sedulur sing luwih enom saka aku duwe MS, dheweke umur 40. Aku duwe MS progresif utama. Aku ora mlaku-mlaku suwene 18 taun kepungkur, aku lair ing taun 1962. Aku wis ngalami 6 stroke lan 1 serangan jantung. Rebif (beta-1a) nindakake sethithik banget kanggo mbantu aku. Tim medis nindakake luwih sithik. Sawise kira-kira limang taun trauma ing kulawarga, MS saya berkembang dadi progresif. Ana akeh owah-owahan sajrone 3 nganti 4 taun kepungkur. Akeh tiba, akeh balung sing patah, lan telung gerakan kabeh ing limang taun. Aku wis mudhun. lumayan. Kita nyoba saben tembakan sing kasedhiya nanging ora ana sing bisa digunakake. Ora ana kemajuan kanggo nemokake perawatan sing bisa dipercaya kanggo Multiple Sclerosis, panyedhiya perawatanku Dr Miller ngenalake aku menyang Klinik Kesehatan Kycuyu & perawatan herbal MS. Pangobatan kasebut minangka keajaiban! Aku manut sapa wae sing maca iki kanggo nyoba pendekatan alami. ngunjungi www. kycuyuhealthclinic . com

  • Aku didiagnosis ing taun 1996, sadurunge gejala diwiwiti. Aku iki pianis, dumadakan ora bisa mbukak tangan cukup amba kanggo njaluk 8 tombol. Ora ana wong ing kulawargaku sing duwe MS, utawa simbahku. Taun kepungkur, sedulur sing luwih enom saka aku duwe MS, dheweke umur 40. Aku duwe MS progresif utama. Aku ora mlaku-mlaku suwene 18 taun kepungkur, aku lair ing taun 1962. Aku wis ngalami 6 stroke lan 1 serangan jantung. Rebif (beta-1a) nindakake sethithik banget kanggo mbantu aku. Tim medis nindakake luwih sithik. Sawise kira-kira limang taun trauma ing kulawarga, MS saya berkembang dadi progresif. Ana akeh owah-owahan sajrone 3 nganti 4 taun kepungkur. Akeh tiba, akeh balung sing patah, lan telung gerakan kabeh ing limang taun. Aku wis mudhun. lumayan. Kita nyoba saben tembakan sing kasedhiya nanging ora ana sing bisa digunakake. Ora ana kemajuan kanggo nemokake perawatan sing bisa dipercaya kanggo Multiple Sclerosis, panyedhiya perawatanku Dr Miller ngenalake aku menyang Klinik Kesehatan Kycuyu & perawatan herbal MS. Pangobatan kasebut minangka keajaiban! Aku manut sapa wae sing maca iki kanggo nyoba pendekatan alami