Warta cepet USA

Penerbangan Modern Ngembang menyang Midwest

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Modern Aviation ngumumake dina iki yen wis nutup akuisisi aset lan operasi FBO ing Bandara Internasional Des Moines saka Elliott Aviation, kanthi jumlah total lokasi dadi telulas.

FBO anyar Modern ing Des Moines makaryakke ing leasehold 17-hektar lan nawakake fasilitas lan fasilitas canggih kayata ruang konferensi lan workstation, kamar turu, mobil kru lan area lounge sing nyaman kanthi udakara 145,000 kaki persegi ruang hangar sing digawe panas. lan 20,000 meter persegi ruang kantor. Elliott bakal terus ngoperasikake bisnis pangopènan, ndandani, lan mrikso ing lapangan terbang.

Mark Carmen, CEO Modern Aviation, nyatakake, "Kita bungah banget babagan operasi anyar ing Des Moines, sing nyedhiyakake akses menyang layanan kanggo para pelanggan kanggo pisanan ing Midwest. Elliott Aviation duwe sejarah dawa nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa kanggo para pelanggan liwat karyawan sing duwe pengalaman lan dawa, kabeh wis gabung karo Modern. Aku pengin menehi sambutan sing apik kanggo kulawarga Penerbangan Modern kanggo kanca lan pelanggan anyar. Kita uga ngarepake kerja sama karo Otoritas Bandara Des Moines kanggo terus ngembangake DSM lan entuk manfaat kanggo komunitas lokal.

Greg Sahr, Presiden lan CEO Elliott Aviation, nyatakake, "Divestasi bisnis FBO Des Moines kita dadi mitra sing apik ing Modern Aviation minangka win-win kanggo Elliott Aviation, karyawan, Modern Aviation, lan komunitas Des Moines. Nalika karyawan FBO bakal terus nyedhiyakake layanan sing luar biasa ing lokasi DSM ing sangisore payung Modern, divestiture iki bakal ngidini Elliott fokus usaha lan investasi kanggo ngembangake bisnis MRO ing jejak geografis kita.

Saliyane Des Moines, Iowa (DSM), Modern Aviation makaryakke ing Wilmington, North Carolina (ILM), Seattle, Washington (BFI), Denver, Colorado (APA), San Juan, Puerto Rico (SIG), LaGuardia Airport, NY (LGA), John F. Kennedy Airport, NY (JFK), Long Island MacArthur Airport, NY (ISP), Republic Airport, NY (FRG), Francis S. Gabreski Airport, NY (FOK), Sacramento Executive Airport (SAC) , Bandara Internasional Sacramento (SMF) lan Bandara Sacramento Mather (MHR).

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Babagan MODERN AVIATION

Modern Aviation minangka perusahaan berkembang sing mbangun jaringan nasional properti FBO premium. Strategi Modern Aviation yaiku ndarbeni lan ngembangake operasi FBO ing pasar pertumbuhan lan fokus kanggo nyedhiyakake layanan sing luar biasa, kualitas luar biasa lan keamanan sing unggul ing industri. Modern Aviation didhukung dening dana ekuitas pribadi infrastruktur berorientasi pertumbuhan, Mitra Infrastruktur Tiger. Modern Aviation aktif melu ngupaya akuisisi FBO tambahan lan kesempatan pangembangan ing Amerika Utara lan Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: https://modern-aviation.com.

Babagan Elliott Aviation

Elliott Aviation wis ngembangake lan ngirim solusi penerbangan menyang mitrane luwih saka 80 taun. Minangka salah sawijining perusahaan penerbangan sing paling dawa, Elliott Aviation nawakake menu lengkap produk lan layanan berkualitas kalebu penjualan pesawat (minangka Elliott Jets), layanan & instalasi avionik, pangopènan pesawat, ndandani & mrikso aksesoris, cat & interior. Nglayani industri penerbangan bisnis nasional lan internasional, Elliott Aviation duwe fasilitas ing Moline, IL, Des Moines, IA, Minneapolis, MN, Atlanta, GA lan Dallas, TX. Perusahaan kasebut minangka anggota Jaringan Udara Pinnacle, Asosiasi Penerbangan Bisnis Nasional (NBAA), Asosiasi Transportasi Udara Nasional (NATA), lan Asosiasi Dealer Pesawat Internasional (IADA). Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.elliottaviation.com. Elliott Aviation mayoritas diduweni dening Summit Park.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...