aviation Warta cepet transportasi

Aviation berjuang kanggo golek buruh qualified

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Pandemi lan kejatuhan sing ana gandhengane saka pirang-pirang redundansi lan furlough nyebabake industri penerbangan berjuang golek personel sing trampil lan mumpuni kanggo ndhukung permintaan penerbangan sing terus saya tambah. Ing kene, Jim Scott saka spesialis pasokan komponen Artemis Aerospace, menehi pandangan babagan carane industri bisa mbangun momentum kanggo nyorot karir ing sektor kasebut lan ngatasi kesenjangan sing tuwuh ing set skill sing relevan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...