Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel angkara Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Waspada karo Penipuan Lelungan

gambar duweni Pete Linforth saka Pixabay

We ngerti idiom: Yen muni apik banget kanggo dadi bener, iku mbokmenawa. Ayo panuku ngati-ati penipuan lelungan! Apa sampeyan kudu katon metu kanggo.

We ngerti idiom: Yen muni apik banget kanggo dadi bener, iku mbokmenawa. Nanging, kanthi pungkasane musim panas, akeh sing cepet-cepet ngrampungake kepinginan lelungan lan bisa uga salah kesempatan kanggo menehi hasil sing apik banget. Ayo panuku ngati-ati saka scam travel!

Apa sawetara penipuan sing kudu langsung ngunggahake gendera abang?

Rental Vacation Online

Penipuan paling gedhe lan paling umum kedadeyan online. Kenging punapa? Amarga iku angel kanggo ndeteksi, lan sampeyan biasane ora tau ketemu wong ing wong utawa ndeleng property dhewe kajaba ing gambar. Dadi, ing kasus iki, sampeyan bisa uga luwih seneng karo perusahaan bedhil gedhe sing dikenal nalika nyoba nyewa akomodasi liburan kanthi online, amarga sampeyan ora ngerti manawa dhaptar kasebut sah utawa ora.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...