Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Pelayaran Tujuan Yunani Italia News Spanyol Sri Lanka Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Trending Uni Emirat Arab USA

Azamara Miwiti Musim Panas Kanthi Pelayaran Mediterania

Royal Caribbean Group adol merek Azamara
Royal Caribbean Group adol merek Azamara
ditulis dening Dmytro Makarov

Kanthi Azamara Journey bali menyang layar dina iki, papat kapal armada kasebut kabeh mlaku ing segara.

Azamara, line cruise upmarket lan pimpinan ing Destination Immersion® pengalaman, bungah kanggo mbewarakke sing kabeh armada papat kapal wis resmi bali menyang segara dhuwur. Kabeh armada nampa tamu ing pesawat kanthi itineraries intensif negara, program tanah immersive, lan sewengi liyane ing saben pelabuhan, ngidini lelungan kacemplungaken piyambak ing saben panggonan kanthi lengkap.

Perjalanan Azamara ing Santorini, Yunani
Perjalanan Azamara ing Santorini, Yunani
Perjalanan Azamara ing Selandia Anyar
Perjalanan Azamara ing Selandia Anyar
Perjalanan Azamara ing Santorini, Yunani
Perjalanan Azamara ing Selandia Anyar

"Aku ngluwihi matur nuwun kanggo tim kerja keras lan anggota kru sing darmabakti kanggo kabeh karya lan usaha sing luar biasa sing wis nggawa kita menyang wayahe sing nyenengake iki," ujare Carol Cabezas, Presiden Azamara. "Matur nuwun kanggo wong-wong mau, armada papat kapal kita kabeh berlayar kanggo pisanan, ngidini kita luwih akeh kesempatan kanggo nyemplungake tamu ing pelabuhan sing luwih cilik lan tujuan permata sing didhelikake ing donya."

Nalika armada bali menyang layanan, Azamara terus nguatake komitmen marang pengalaman Destination Immersion® - jalur pelayaran independen bakal ngunjungi 362 pelabuhan unik ing saindenging jagad, kanthi 392 nginep sewengi, 862 wengi, lan luwih saka 3,000 wisata pantai, meh 1,000 sing wis digawe wiwit pandemi. Restoran onboard, kalebu Discoveries lan Windows Café, wis ngrancang ulang saben menu kanggo nampilake masakan World Cuisine Selection, nyorot macem-macem negara sing dibukak kapal Azamara. Tamu lelayaran ing Azamara Onward bisa nemu papan khusus anyar lan eksklusif, Atlas Bar, nawakake koktail artisanal inovatif kalebu Grand Bazaar, London Fog Martini, lan Tuscany Delight.

Kapal paling anyar Azamara, Azamara Onward, ngrayakake peluncuran kanthi upacara penamaan sing nyenengake lan pembaptisan tradisional ing Monte Carlo tanggal 2 Mei. nginep ing Ravenna, Italia. Azamara Onward saiki ana ing 11-Night Yunani Intensive Voyage. Azamara Journey bali menyang layanan dina iki, miwiti Pelayaran Intensif Yunani 7 Malam. Ing wektu sing padha, Azamara Pursuit mabur dina iki kanggo 10-Night Grand Prix Weekend Voyage, lan Azamara Quest miwiti 5-Night Spring Med & Grand Prix Voyage.

Papat kapal Azamara bakal lelayaran ing Eropa ing musim panas iki, sadurunge menyang Asia, Australia, Amerika Selatan, lan tujuan global liyane. Sorotan pelayaran kalebu:

  • 10-Wengi Yunani Intensive Voyage ing kapal Azamara Journey
    • Azamara Journey bali menyang layanan karo 10-Night Greece Intensive Voyage, negara Azamara ngerti paling amarga kapal cilik duwe akses menyang 22 port luwih saka sembarang cruise line. Sailing iki diwiwiti lan rampung ing Athens, kutha paling tuwa ing Eropah, lan kalebu limang telat tetep ing pelabuhan, menehi lelungan cukup wektu kanggo melu ing Nightlife buzzing Mykonos utawa seneng pemandangan sunset nggumunke saka 900 kaki ndhuwur segara ing ibukutha Santorini kang, Fira. Lelungan uga bakal duwe kesempatan kanggo lelungan ing dharatan ing dolan pantai menyang Biara Meteora ing Volos, dibangun atusan kaki ing udhara ing soaring watu watu watu pasuryan, utawa ngendhokke ing wedhi pantai sampurna gambar ing Kavala.  
  • 8-Night Islands Of The Med Voyage ing kapal Azamara Onward
    • Pelayaran 8-wengi iki ing kapal paling anyar Azamara nggawa tamu menyang sawetara pulo sing paling ditresnani ing Mediterania, saliyane sawetara saka dalan sing diantemi. Pelabuhan unik Olbia minangka gerbang menyang "Pantai Zamrud" Italia, sing nawakake pesisir lan restoran sing apik. Ing Kapuloan Spanyol, rong telat tetep ngidini para tamu bisa nemokake Mahon, sing dumunung ing dhuwur ing ndhuwur tebing kanthi macem-macem toko, kafe, lan restoran, lan Palma de Mallorca, papan kanggo tlaga lemah paling gedhe ing donya. Pelayaran iki uga nawakake program golf dening mitra suwene Azamara, PerryGolf.
  • 16-Wengi Portugis Pursuit Voyage numpak Azamara Pursuit
    • Perjalanan 16-wengi ing Azamara Pursuit iki njupuk tamu saka salah sawijining kutha paling tuwa ing donya, Lisbon, menyang Rio De Janeiro, omah kanggo Kristus Penebus sing apik, kalebu mandheg ing Mindelo, Cape Verde lan Salvador DeBahia, Brazil. Rong telat ing Kapuloan Canary ngidini para wisatawan bisa nikmati kabeh kaendahan La Palma lan melu kabeh pesta ing Tenerife. Ing dolan pantai ing Madeira, para petualang bisa munggah menyang 4 × 4 kanggo nemokake keajaiban alam pulo sing umume pengunjung ora tau weruh.
  • 14-Wengi India & Sri Lanka Voyage numpak Azamara Quest
    •  Azamara Quest sails Samudra Hindia ing lelampahan 14-wengi iki, diwiwiti ing Dubai, ngendi lelungan bisa maca warung pedagang ing Dubai Gold Souk lan pindhah ski ing ara-ara samun ing Ski Dubai. Pelayaran iki kalebu ing wayah wengi ing Cochin, India, tilas pusat perdagangan rempah-rempah India, lan sewengi ing Colombo, Sri Lanka, ing ngendi para wisatawan bisa nemokake tèh sing misuwur ing donya, kuil suci, lan panti asuhan gajah sing misuwur. Pelayaran rampung ing ibukutha panganan ing donya, Singapura, kanthi pilihan kanggo nambah program pasca-pelayaran unik-kanggo-Azamara sing nawakake kesempatan kanggo ngunjungi Pusat Rehabilitasi Orangutan Sepilok ing Kalimantan, pulo paling gedhe nomer telu ing donya.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...