Azerbaijan tumindak dadi mitra konvensi pariwisata paling gedhe ing saindenging jagad

itb
itb
ditulis dening editor

BERLIN, Jerman - Minangka Mitra Konvensi & Budaya ITB Berlin 2013, Azerbaijan bakal nyedhiyakake link antarane Asia lan Eropa kanthi program sing maneka warna.

Print Friendly, PDF & Email

BERLIN, Jerman - Minangka Mitra Konvensi & Budaya ITB Berlin 2013, Azerbaijan bakal nyedhiyakake link antarane Asia lan Eropa kanthi program sing maneka warna. Dumunung ing antarane Segara Kaspia lan Kaukasus, negara iki nekani pameran dagang lelungan paling gedhe ing donya kanggo ngenalake wisata alam lan budaya sing sugih, uga mromosikake dhewe minangka tujuan liburan kanthi penekanan ing budaya, lan minangka papan MICE sing luar biasa. , ugi. Kanthi sawetara panelis sing misuwur, Azerbaijan uga diwakili kanthi kuat ing diskusi babagan pembangunan ekonomi ing Konvensi ITB Berlin, think tank utama kanggo industri perjalanan internasional.

"Saliyane industri minyak, sing wis dadi faktor ekonomi utama, kita uga fokus ing pangembangan pariwisata," ujare Abulfas Garayev, Menteri Kebudayaan lan Pariwisata Azerbaijan, kanthi referensi kanggo tingkat keterlibatan negarane ing ITB Berlin. , "Kanggo kita, kemitraan karo ITB Berlin iki minangka instrumen sing penting banget kanggo promosi potensial pariwisata Azerbaijan kanthi efektif. Taun iki, Kontes Lagu Eurovision ing Baku narik kawigatosan media sing akeh banget, nampilake gambar modern negara kita ing saindenging jagad. Kanthi tumindak minangka konvensi lan mitra budaya pameran dagang lelungan paling gedhe ing donya, kita ngarahake nguatake gambar iki luwih akeh. Azerbaijan nyatakake 2011 minangka Taun Pariwisata, lan kemajuan sing ditindakake ing infrastruktur pariwisata negara kasebut wis katon. Hotel anyar wis dibangun lan undang-undang khusus wis diusulake kanggo nyengkuyung pangembangan pariwisata. Taun iki samesthine bakal rampung salah sawijining proyek pariwisata paling gedhe, pambangunan wilayah ski Shahdag.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.