Anguilla Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan News wong Pernyataan Pers Pariwisata

Bab anyar kanggo Anguilla Tourist Board mung diwiwiti

Ibu Chantelle Richardson
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Anguilla duwe wakil direktur anyar. Mrs Richardson bakal tanggung jawab kanggo ngatur hubungan internal lan eksternal

Print Friendly, PDF & Email

Dewan Direksi Anguilla Tourist Board (ATB) nunjuk Ibu Chantelle Richardson dadi Wakil Direktur Pariwisata, efektif tanggal 20 Juni 2022. 

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Ing kapasitas anyar dheweke, Mrs. Richardson bakal utamané tanggung jawab kanggo mimpin lan ngatur Anguilla Tourist Board kang hubungan internal lan eksternal lan komunikasi, kalebu pengadaan, sumber daya manungsa, public relations, hubungan pemerintah, ATB privasi, lan di toto maneh perusahaan.
 
"We are remen kanggo konfirmasi Chantelle Richardson minangka Wakil Direktur, posisi kang wis tumindak capably lan competently liwat rong sasi kepungkur," ngumumaké Ketua ATB Pak Kenroy Herbert. "Dheweke wis kabukten dadi aset penting kanggo ATB sajrone pirang-pirang taun, lan kita seneng ngerteni kontribusi dheweke kanthi promosi sing pantes iki."
 
Mrs Richardson minangka veteran industri kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing Pariwisata, Penjualan, lan Pemasaran ing sektor publik lan swasta. Dheweke wis dadi Dewan Pariwisata Anguilla ing macem-macem kapasitas sajrone karir pariwisata. Sanalika sadurunge njupuk posisi Wakil Direktur Pariwisata, Mrs Richardson njabat minangka Koordinator, Pasar Internasional, tanggung jawab kanggo ngatur operasi kabeh lembaga internasional organisasi. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar