About eTurboNews

Mission kita

Misi eTurboNews Klompok kudu nyedhiyakake layanan warta B2B sing hemat biaya, perwakilan PR kanggo industri pariwisata lan pariwisata global lan distribusi informasi liwat panyimpenan arsip email lan situs web, fasilitas telusuran lan pelacakan para pamaca.

Layanan kita

eTurboNews, layanan berita utama, minangka buletin laporan saben dina sing ditulis dening tim editor global, panulis, analis tamu lan koresponden sesekali, fokus ing acara, berita perusahaan, tren pasar, rute lan layanan anyar, pangembangan politik lan legislatif sing ana gandhengane karo lelungan, transportasi lan pariwisata, lan masalah sing ana gandhengane karo peran pariwisata kanggo nglawan kemlaratan, lan tanggung jawab industri tumrap lingkungan lan hak asasi manungsa.

Konten laporan kasebut diatur kanthi editorial miturut angka warta, pinunjul lan akurasi, dilindhungi hak cipta, lan ora independen saka pariwara lan sponsor apa wae.

Basis pamaca minangka dhaptar email pelanggan pilihan sing saiki aktif ing 255,000+ ing saindenging jagad, utamane para profesional perdagangan plancongan lan wartawan pariwisata lan turisme spesialis.

eTurboNews artikel editor kasedhiya kanggo sindikasi lan diterbitake maneh dening media warta liyane kanthi istilah standar.

eTurboNews Breaking News minangka spanduk merek komunikasi komunikasi siji-mati kanggo individu utawa pamindhahan warta penting sing disebar nalika dibutuhake.

eTurboNews Diskusi minangka papan pesen komunitas adhedhasar web kanthi moderat kanggo menehi saran, komentar lan reaksi saka pamaca.

TravelMarketingNetwork minangka konsultasi hubungan masyarakat khusus kanggo kebutuhan industri pariwisata lan pariwisata. Kita nyedhiyakake layanan solusi PR khusus lan saran babagan pemasaran lan merek kanggo perusahaan gedhe utawa perusahaan cilik lan menengah sing melu bisnis lelungan, transportasi utawa pariwisata.

Model Bisnis

Pambuka

eTurboNews kaloro bisnis kanggo bisnis lan bisnis kanggo layanan konsumen distribusi warta lan informasi online sing relevan karo perdagangan lelungan global, bebarengan karo PR perdagangan perjalanan spesialis lan layanan pemasaran lan kemitraan karo lembaga-lembaga dunia sing ana gandhengane karo lelungan lan pariwisata, kalebu UNWTO, WTTC lan Kemitraan ICTP lan media karo pameran wisata kalebu WTM London lan IMEX-Frankfurt.

Cara Operasi

Cara operasi yaiku nyebarke laporan warta lan pesen komersial liwat email menyang dhaptar pelanggan pariwara lan media pilihan, lan arsip pesen kanggo njupuk lan referensi ing situs web, lan nyedhiyakake solusi PR lan pemasaran khusus kanggo usaha wisata lan pariwisata ukuran cilik lan medium.

Ngasilake Penghasilan
eTurboNews entuk penghasilan saka pambayaran distribusi, pariwara spanduk, pariwara lan uga dhukungan sponsor sing bisa regane moneter utawa minangka pengaturan (barter). eTurboNews uga entuk penghasilan saka ngrancang solusi PR lan pemasaran khusus liwat Komunikasi eTurbo divisi.

Nilai ditambahake
Ing bidang distribusi informasi perdagangan lelungan, eTurboNews menehi nilai tambah kanthi jangkauan global instan, nargetake para profesional perdagangan lelungan lan outlet media (wartawan lan koran, majalah, penyiar lan layanan online), ing dhaptar distribusi email luwih saka seprapat yuta pelanggan sing milih ing saindenging jagad.

eTurboNews uga nambah rega distribusi warta perdagangan lelungan kanthi nyebut jaringan perwakilan, koresponden lan analis ing negara kasebut kanggo nyedhiyakake laporan warta fokus sing relevan karo perdagangan lelungan saka cedhak acara sing luwih cepet tinimbang media umum.

eTurboNews uga nambah nilai kanthi hosting forum diskusi lan weblog sing ana gandhengane karo lelungan lan pariwisata sing nyedhiyakake interaksi, informasi, lan tanggapan saka para pamaca.

eTN Corporation:

Publikasi e-news global paling tuwa ing saindenging jagad. Madeg ing taun 1999, edhisi email saben dina wiwit taun 2001.

  • Pamaca: 230,000 profesional industri wisata, 17,000 wartawan, 2.03 yuta konsumen rata-rata
  • Jangkauan geografis: 30% Amerika Utara, 30% ing Eropa, kuwat ing Afrika, Wilayah Teluk & Timur Tengah, Tengah, Timur lan Asia Kidul, Australia lan Pasifik. Winates ing Amerika Selatan, China.

Warta portal:

  • TravelWireNews: Konten internasional sing sejatine kanthi sentuhan perjalanan, pariwisata lan hak asasi manungsa. 200+ artikel sedina.
  • eTurboNews: Profesional Industri Plancongan ing saindenging jagad kalebu adol perdagangan, MICE, PR, penerbangan, keramahan, asosiasi, pamrentah, lan media.1-3 artikel fitur, 10-25 artikel warta sedina.
  • eTN. lelungan: Profesional Industri Plancongan ing saindenging jagad: Umume para pamiarsa nemokake etn.travel liwat link lan kemitraan.
  • WorldTourismWire: Pimpinan paling dhuwur ing UNWTO, WTTC, ETOA, ICTP, PATA, IIPT, IGLTA lan organisasi liyane. CEO perusahaan utama lan kepala dewan pariwisata lan CVB. 1-3 artikel seminggu.
  • www.meetings.travel: Target pamaca yaiku para pembeli lan adol ing Industri Plancongan Rapat lan Insentif.
  • www.aviation.travel: Warta babagan maskapai penerbangan, bandara, lan organisasi ing jagad penerbangan kalebu update babagan wong sing nglakokake industri iki.
  • HawaiiTourismAssociation.com: Blog pariwisata babagan Hawaii.
  • hawaiinews.online Warta babagan Hawaii kanggo pengunjung lan warga lokal
  • Travelindustrydeals: Agen lelungan sing kepengin sinau babagan alat sales lan penawaran spesial. 10-20 nawakake seminggu.
  • anggur.travel: Warta kanggo anggur, gourmet, kemewahan lan lelungan
  • Gaytourism.travel: Perdagangan lan wisatawan sing seneng lelungan lan pariwisata LGBT.
  • Forimmediaterelease.net: Wartawan sing kasengsem nganyari lelungan lan pariwisata. 5-10 rilis postingan sedina.
  • eTurboNews.de: Profesional lelungan basa Jerman. 2-5 artikel sedina.
  • Globaltourismevents: Dhaptar lan promosi acara.
  • Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK)

Publikasi (e-newsletter)

Eksposur Portal Media Sosial lan Berita:

Report

Kepiye carane ngirim rilis?

(pilihan mbayar lan gratis)