Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

New Hog tekan dalan

ditulis dening editor

Model Harley-Davidson® Nightster™ 2022 miwiti bab anyar ing crita motor Harley-Davidson® Sportster® - lompatan maju ing kinerja lan desain nalika tetep dadi titik mlebu sing bisa diakses kanggo sepeda motor lan merek. Motor anyar kabeh iki nggabungake siluet model Sportster klasik kanthi kinerja on-demand saka powertrain Revolution® Max 975T anyar lan akeh alat bantu lan fitur elektronik kontemporer. Model Nightster 2022 nemtokake maneh pengalaman motor Sportster kanggo penunggang generasi anyar.

"Nightster minangka instrumen ekspresi lan eksplorasi, didhukung dening kinerja" ujare Jochen Zeitz, Ketua, Presiden lan CEO Harley-Davidson. "Kanthi mbangun warisan Sportster 65 taun, Nightster nyedhiyakake kanvas kanggo kreatifitas lan personalisasi, nawakake platform utama kanggo kustomisasi lan ekspresi kanggo penunggang anyar lan sing wis ana."

New Revolution® Max 975T Powertrain

Ing jantung model Nightster 2022 yaiku powertrain Revolution® Max 975T anyar. Iki minangka V-Twin 60 derajat sing adhem Cairan kanthi kurva torsi sing tetep rata liwat pita daya sing amba - lan kinerja mesin sing dirancang kanggo menehi akselerasi sing kuat lan daya sing kuat liwat jarak menengah. Dawa lan wangun tumpukan kecepatan intake, digabungake karo volume kotak udara, disetel kanggo ngoptimalake kinerja ing kisaran kacepetan mesin. Profil camshafts overhead dual lan Variable Valve Timing phasing ing katup intake dirancang kanggo cocog karo kinerja mesin iki.

Spesifikasi Mesin Revolution ® Max 975T

• pamindahan 975cc

• 90 HP (67 kW) @7500 RPM

• 70 ft. lbs. (95 Nm) torsi puncak @ 5000 RPM

• 97mm bolongan x 66mm stroke

• Rasio Kompresi 12:1

Penyesuaian bulu mata katup hidrolik njamin operasi sing sepi lan ngilangi kabutuhan prosedur layanan sing larang lan rumit. Balance internal mbantu nyuda geter mesin kanggo nambah kenyamanan penunggang lan nambah daya tahan kendaraan. Balance disetel kanggo nahan getaran sing cukup kanggo nggawe motor krasa urip.

Agility Kuat

Model Nightster™ masangake sasis sing lincah lan entheng kanthi mesin sing kuat sing disetel kanggo kinerja mid-range sing kuwat, kombinasi sing cocog kanggo navigasi lalu lintas kutha lan ngisi daya ing dalan mburi sing mlengkung. Kontrol sikil tengah lan stang dhuwure ndadekake penunggang ing posisi tengah lan nyaman ing mancal. Dhuwur kursi unladen punika 27.8 inci. Dhuwur jog kurang digabungake karo profil panah ndadekake iku bisa kanggo paling seng numpaki kanggo manteb ing ati nyeleh kaki mudhun warata ing mandeg.

Powertrain Revolution® Max 975T minangka komponen struktural pusat saka sasis motor Nightster™, sing nyuda bobot motor kanthi nyata lan ngasilake sasis sing kaku. Struktur bagean buntut yaiku aluminium entheng. Swingarm digawe saka pipa baja persegi panjang sing dilas lan minangka titik lampiran kanggo penyerap kejut mburi dual.

Suspensi ngarep yaiku garpu konvensional SHOWA® Dual Bending Valve 41mm sing dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja penanganan sing luwih apik kanthi njaga ban ing kontak karo permukaan dalan. Suspensi mburi duwe penyerap kejut teknologi emulsi outboard dual kanthi spring coil lan kerah benang kanggo pangaturan pra-muatan.

Peningkatan Safety Rider

Model Nightster dilengkapi Rider Safety Enhancements* dening Harley-Davidson, koleksi teknologi sing dirancang kanggo cocog kinerja motor kanggo traksi kasedhiya nalika akselerasi, deceleration lan rem. Sistem kasebut elektronik lan nggunakake kontrol sasis paling anyar, kontrol rem elektronik lan teknologi powertrain. Telung unsur kasebut yaiku:

• Antilock Braking System (ABS) dirancang kanggo nyegah gembong saka ngunci ing rem lan mbantu penunggang njaga kontrol nalika rem ing lurus-line, kahanan urgent. ABS ngoperasikake kanthi mandiri ing rem ngarep lan mburi supaya roda tetep muter lan nyegah kunci roda sing ora dikendhaleni.

• Traction Control System (TCS) dirancang kanggo nyegah setir mburi saka gedhe banget Spinning ing akselerasi. TCS bisa nambah kapercayan penunggang nalika traksi kasedhiya dikompromi dening cuaca udan, owah-owahan sing ora diantisipasi ing permukaan, utawa nalika nunggang ing dalan sing durung aspal. Penunggang bisa mateni TCS ing Mode Ride nalika motor mandheg lan mesin mlaku.

• Drag-Torque Slip Control System (DSCS) dirancang kanggo nyetel pangiriman torsi mesin lan nyuda slip roda mburi sing gedhe banget ing deceleration sing disebabake dening powertrain, sing biasane kedadeyan nalika penunggang ngganti gear mudhun kanthi cepet utawa nyuda throttle nalika ing lumahing dalan teles utawa lunyu.

Mode Ride sing Bisa Dipilih

Model Nightster nawakake Mode Ride sing bisa dipilih sing ngontrol karakteristik kinerja motor kanthi elektronik, lan tingkat intervensi teknologi. Saben Mode Ride kasusun saka kombinasi tartamtu saka pangiriman daya, engine braking, setelan ABS lan TCS.

Penunggang bisa nggunakake tombol MODE ing kontroler sisih tengen kanggo ngganti mode aktif nalika numpak motor utawa nalika mandheg, kanthi sawetara pangecualian. Lambang unik kanggo saben mode katon ing tampilan instrumen nalika mode kasebut wis dipilih.

• Mode dalan dimaksudaké kanggo nggunakake saben dina lan ngirim kinerja imbang. Mode iki menehi respon throttle kurang agresif lan daya engine mid-range kurang saka Sport Mode, karo tingkat dhuwur saka ABS lan campur TCS.

• Mode Olahraga ngirim potensial kinerja lengkap saka motor ing proses langsung lan pas, karo daya lengkap lan respon throttle paling cepet. TCS disetel kanggo tingkat paling intervensi, lan engine braking tambah.

• Rain Mode dirancang kanggo menehi rider luwih kapercayan nalika nunggang ing udan utawa nalika doyo tarik digunakake diwatesi. Tanggepan throttle lan output daya diprogram kanggo nyegah tingkat akselerasi kanthi signifikan, rem mesin diwatesi, lan intervensi ABS lan TCS sing paling dhuwur dipilih.

Sel bahan bakar plastik entheng 3.1 galon dumunung ing sangisore kursi - sing katon minangka tangki bahan bakar tradisional ing ngarep kursi yaiku tutup baja kanggo kotak udara. Isi bahan bakar digayuh kanthi ngangkat kursi ngunci hinged. Nemokake sel bahan bakar ing sangisore kursi ngoptimalake kapasitas kotak udara intake mesin lan ngobahake bobot bahan bakar luwih murah ing sasis dibandhingake karo lokasi tangki bahan bakar tradisional, sing nyebabake pusat gravitasi sing luwih murah kanggo penanganan sing luwih apik lan gampang diangkat saka sisih. ngadeg.

Model Nightster™ nduweni spedometer analog diameter 4.0 inci kanthi inset multi-fungsi tampilan LCD sing dipasang ing riser stang. Lampu LED kabeh dirancang kanggo menehi gaya lan kinerja sing luar biasa nalika uga nggawe motor kasebut katon kanggo pengendara liyane. Headlamp LED Daymaker® wis dirancang kanggo ngasilake panyebaran cahya sing homogen, ngilangi titik panas sing ngganggu. Lampu rem mburi / buntut / sinyal LED ana ing spatbor mburi (mung pasar AS).

Desain Seger Adhedhasar Bentuk Klasik

Kabeh-anyar saka gembong munggah karo tampilan sing ramping, kurang, lan kuat, model Nightster conveys klasik Sportster noto isyarat isyarat, paling temenan ing kapapar mburi kejut absorbers lan wangun tutup airbox sing evokes apik Sportster walnut. tank bahan bakar. Tutup intake udara babak, kursi solo, fender disigar lan unsur kelingan layar kacepetan model Sportster anyar, nalika tutup sisih sing ndhelikake tank bahan bakar ing ngisor jog duwe wangun padha tank lenga Sportster sadurungé. Powertrain Revolution Max minangka pusat desain, dibingkai kanthi header knalpot snaking lan rampung ing jas bubuk Arang Metallic bertekstur kanthi sisipan Gloss Black. Tutup ing ngisor radiator ndhelikake baterei lan mbantu radiator katon kurang menonjol. Rampung rodha yaiku Satin Black. Pilihan warna cat kalebu Vivid Black, Gunship Grey, lan Redline Red. Pilihan warna Gunship Grey lan Redline Red mung ditrapake ing tutup kothak udara; fender ngarep lan mburi lan layar kacepetan tansah rampung ing Vivid Black.

Suku Cadang & Aksesoris Motor Asli Harley-Davison® wis nggawe macem-macem aksesoris kanggo motor Nightster, dirancang kanggo nambah pas, nyaman lan gaya.

Model Nightster teka ing dealer resmi Harley-Davidson® sacara global wiwit April 2022.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...