Airport aviation Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Program PPP Bandara Bahamas kanggo Ngeculake Panjaluk Prakualifikasi

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pemerintah Persemakmuran Kab Bahama fokus ing pembangunan infrastruktur bandara sustainable lan tahan ing Grand Bahama. Nggoleki mitra sektor swasta sing berpengalaman lan berkualitas kanggo ngrancang, mbangun, mbiayai, ngoperasikake, njaga, lan ngembangake Bandara Internasional Grand Bahama kanggo nganyarke / ngganti fasilitas, ngasilake lalu lintas kanggo nambah pendapatan, lan luwih ningkatake kualitas layanan ing situs bandara. .

Ing Program PPP iki, fasilitas bandara ora didol. Pamrentah lan komunitas Bahamas bakal nahan kepemilikan bandara kasebut. Mitra pribadi bakal dituku lan yen dipilih bakal dianugerahi konsesi lan nyewakake kanggo ngrancang, mbangun, mbiayai, ngoperasikake, njaga, ngembangake, lan luwih ningkatake bandara miturut persetujuan jangka panjang.

Pamrentah bakal miwiti proses pengadaan kanthi nerbitake Request for Pre-qualifications (RFpQ) kanggo bandara ing Program PPP Bandara Bahamas.

Iki ngajak pihak swasta sing kasengsem kanggo entuk dokumen RFpQ online wiwit 28 Maret 2022, liwat situs web Departemen Penerbangan Bahamas, bisa diakses ing kene.

Kabeh instruksi responden sing relevan lan tenggat wektu pengajuan bakal diwenehake ing dokumen RFpQ. Kasil nanggapi RFpQ lan kadhaptar cendhak dening proses RFpQ minangka prasyarat kanggo layak kanggo ngirim kanggo tahap Request for Proposal (RFP) sabanjure, sing dijadwalake bakal diwiwiti ing pungkasan Q2, 2022. Kanggo ngindhari keraguan, nduweni hak kanggo proses RFP bakal diwatesi kanggo panyengkuyung short-list ditemtokake mung dening Pemerintah ing proses RFpQ.

Calon Responden bisa hubungi [email dilindhungi] kanggo klarifikasi luwih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar