Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Bahamas Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bahamasair Relaunches Nonstop Service: Orlando kanggo Grand Bahama Island

gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Bahamasair ngluncurake maneh penerbangan nonstop saka Bandara Internasional Orlando, Florida menyang Bandara Internasional Grand Bahama, Freeport, Bahamas.

Warga Orlando Bakal Seneng Penerbangan Mingguan menyang Freeport

Wiwit Kamis, 30 Juni 2022, Bahamasair bakal ngluncurake maneh penerbangan nonstop saben minggu saka Bandara Internasional Orlando (MCO) ing Florida menyang Bandara Internasional Grand Bahama (FPO) ing Freeport, Bahama. Wisatawan bisa pesen penerbangan kasebut saiki lan miwiti ngrancang petualangan ing kutha paling gedhe nomer loro ing Bahama.

Penerbangan nonstop mingguan Bahamasair saka Orlando bakal dioperasikake saben Kamis wiwit tanggal 30 Juni kanthi layanan bali ing Senin nganti 10 September. Tarif pambuka diwiwiti kanthi $ 297.

Grand Bahama Island (GBI) nawakake kombinasi sampurna saka pengalaman budaya lan kamulyan alam, nampilaken pesisir ayu, teluk karang-diantrekake lan mangrove tropis uga macem-macem resorts kabeh-klebu lan lapangan golf murni. Ana uga akeh eco-petualangan sing luar biasa kanggo pengalaman, saka kayaking lan dolphin nonton kanggo Jeep safaris lan wisata mancal.

"Lelungan bali kanthi cara gedhe ing musim panas iki, lan kita siyap."

"We are nggawe lelungan kanggo Floridians luwih gampang tinimbang karo layanan nonstop liyane kanggo Bahamas, "ujare I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "Florida tetep dadi pasar prioritas kanggo Bahamas, lan kita seneng nggedhekake penawaran penerbangan saka negara kasebut kanthi pilihan nonstop saben minggu saka Orlando ing Bahamasair."

Ana kegiatan kanggo saben jinis lelungan ing Grand Bahama, uga pangembangan anyar kanggo mriksa:

  • Taman Nasional Lucayan - Taman Nasional Lucayan minangka taman sing paling kerep dibukak nomer loro ing Bahama. Taman 40-hektar iki minangka papan kanggo salah sawijining sistem guwa jero banyu sing paling dawa ing donya, uga alas pinus sing apik, kali bakau, terumbu karang lan Pantai Gold Rock sing misuwur ing donya.
  • Karang Vita - Coral Vita, peternakan karang berteknologi tinggi sing tujuane mulihake terumbu karang sing wis mati, saiki dibukak kanggo umum. Nggunakake teknologi fragmentasi mikro sing canggih, peternakan kasebut tuwuh karang 50 persen luwih cepet tinimbang tingkat pertumbuhan normal lan nandur karang sing mentas ditanam bali menyang terumbu sing rusak supaya bisa urip maneh.
  • Grand Lucayan Sale - A rebirth ana ing cakrawala kanggo Grand Bahama Island minangka tawaran wis ditampa kanggo tuku Grand Lucayan, resort beachfront dumunung ing kutha rame Freeport. Electra America Hospitality Group (EAHG), tenan investasi real estate, wis mlebu menyang persetujuan karo Lucayan Renewal Holdings kanggo tuku resort kanggo $ 100 mayuta-yuta, karo meh $ 300 yuta ing renovations ngrancang. Persetujuan kasebut dijangkepi bakal rampung ing musim panas 2022, kanthi renovasi lan konstruksi bakal ditindakake.
  • Festival Musim Panas Goombay- Ing festival kasebut, sampeyan bisa nemu musik Bahamian langsung, masakan lokal sing apik, Seni lan Kerajinan Bahama asli, Junkanoo lan liya-liyane. Acara iki dianakake saben minggu ing dina Kemis wiwit jam 6.00 nganti tengah wengi ing wulan Juli ing pantai Taino.

Kanggo sing ngarepake uwal mangsa, penerbangan nonstop saka Orlando menyang GBI bakal bali 17 November 2022 - 12 Januari 2023 lan kasedhiya kanggo dipesen saiki. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Bahamas, bukak Bahamas.com. Sing siap ngemas tas bisa pesen penerbangan dina iki Bahamasair.com.   

BAHAMAS

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Dumunung mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Negara pulo kasebut uga duwe pancing kelas donya, nyilem, prahu, lan ewonan mil saka pesisir paling spektakuler ing bumi kanggo kulawarga, pasangan lan petualang kanggo njelajah. Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...