Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China News wong Rusia Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Apa spare parts China bakal nylametake maskapai Rusia sing nekat?

Apa bagean pesawat China bakal nylametake maskapai Rusia sing nekat?
Apa bagean pesawat China bakal nylametake maskapai Rusia sing nekat?
ditulis dening Harry Johnson

Miturut Duta Besar China kanggo Rusia, China "siap" nyedhiyakake suku cadang buatan China kanggo pesawat Boeing lan Airbus sing dioperasikake maskapai Rusia.

Boeing lan Airbus mandheg nglayani pesawat sing dioperasikake maskapai Rusia sawise AS lan EU ngetrapake sanksi ekonomi sing abot marang Rusia amarga agresi sing ora ditindakake marang Ukraina.

Sembarang panyewakan lan pasokan pesawat menyang Rusia dilarang, lan kabeh ekspor barang lan bagean kanggo sektor penerbangan negara dilarang miturut sanksi Barat.

Embargo kasebut nyebabake rasa kuwatir manawa mayoritas armada penerbangan sipil Rusia bakal mandheg ing sawetara wulan.

Perusahaan-perusahaan China ora gelem nyedhiyakake maskapai Rusia kanthi bagean pesawat ing awal Maret, amarga kuwatir babagan kemungkinan sanksi saka Amerika Serikat. 

Saiki, katon yen China gelem nawakake lifeline kanggo maskapai Rusia, paling ora, miturut utusane menyang Moskow.

"Kita siyap nyedhiyakake spare parts menyang Rusia, kita bakal nggawe kerjasama. Saiki, [maskapai] nggarap [iki], duwe saluran tartamtu, ora ana larangan ing China, "ujare Duta Besar China Zhang Hanhui.

Rusia uga janji bakal nambah ketergantungan marang pesawat Sukhoi Superjet sing dibangun ing negara substandard lan wiwit ngasilake bagean pesawat ing negara kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...