Apa Présidhèn Kanan Tebih Anyar bakal mbantu utawa ngrusak Pariwisata Argentina?

Apa Présidhèn Kanan Tebih Anyar bakal mbantu utawa ngrusak Pariwisata Argentina?
Apa Présidhèn Kanan Tebih Anyar bakal mbantu utawa ngrusak Pariwisata Argentina?
ditulis dening Harry Johnson

Apa sing bakal dadi pengaruh ing sektor pariwisata - mlebu, metu, lan domestik - ing ekonomi paling gedhe ing Amerika Latin yen Milei terus karo agenda?

Javier Milei, calon pasar bebas, menang ing pemilihan Presiden Argentina minggu iki kanthi mayoritas 55%. Janji kampanye utama dheweke kalebu ngilangi Peso lan nggunakake Dolar, nyuda pengeluaran umum, lan promosi liberalisasi ekonomi.

Apa sing bakal dadi pengaruh ing sektor pariwisata - mlebu, metu, lan domestik - ing ekonomi paling gedhe ing Amerika Latin yen dheweke nerusake agenda? Sepira suwene kita bisa nyana kanggo nyekseni owah-owahan kasebut? Sepira pentinge iki kanggo industri pariwisata internasional?

Analis pasar nandheske manawa owah-owahan sing diantisipasi ora bakal kedadeyan langsung, amarga asumsi kantor Milei isih sawetara minggu, lan ngleksanakake owah-owahan sing signifikan mbutuhake wektu. Sampeyan uga kudu dicathet menawa entuk persetujuan legislatif kanggo owah-owahan kasebut bakal dibutuhake, lan amarga partaine ora nduweni mayoritas, modifikasi sing diusulake bisa diencerake utawa ora bisa ditindakake.

Senadyan isih awal, sentimen investasi internasional katon optimistis, sing dibuktekake kanthi cepet rebound ing saham lan saham. Iki nuduhake yen bisnis lelungan ing Argentina bisa uga bakal narik kawigaten para investor, sing ndadékaké silihan sing luwih terjangkau lan akses sing luwih apik kanggo kesempatan investasi. Pangembangan iki mesthi positif kanggo bisnis lelungan sing golek dana kanggo inovasi lan pertumbuhan.

Babagan potensi dollarisasi ekonomi, para ahli nyoroti manawa saiki, panyedhiya lelungan tartamtu sing berbasis ing Argentina (kayata hotel utawa operator sing luwih gedhe sing nawakake tur lan kegiatan) sing ngebaki pengunjung internasional wis bisa dodolan dolar online. Nanging, kemampuan iki diwatesi kanggo minoritas panyedhiya, utamane rantai hotel, lan ora ngluwihi operator tur lan kegiatan sing luwih cilik. Preduli saka kemampuan kanggo ngedol ing dolar online, yen dana wis setor menyang akun bank Argentina, padha otomatis diowahi menyang peso ing tingkat resmi negara, kang tundhuk kontrol mata uang lan Ngartekno luwih murah tinimbang kurs werna kanggo transaksi awis. .

Amarga macem-macem langkah regulasi sing ngalangi bisnis lan ngrusak ekonomi gratis, bebarengan karo alasan liyane, bagean penting saka industri pariwisata Argentina beroperasi kanthi awis lan utamane offline.

Deleng murni saka sudut pandang bisnis lan ora nggatekake implikasi politik, potensial ngilangi kontrol mata uang lan deregulasi industri perjalanan katon duwe prospek positif ing jangka menengah nganti dawa. Kanthi ngilangi tantangan lan peraturan mata uang, perusahaan lelungan bakal bisa fokus ing kompetensi inti kanggo ngirim layanan lelungan tanpa risiko sing ora perlu. Iki kalebu nyuda eksposur mata uang lan ngindhari kewajiban utawa biaya sing ora dikarepake sing bisa kedadeyan ing mangsa ngarep.

Ekosistem lelungan kabeh, sing kalebu bakul, panyedhiya, lan lelungan dhewe, entuk keuntungan saka owah-owahan saka awis menyang pembayaran digital. Opsi pembayaran online nguatake wong sing seneng lelungan, mbalekake maneh otomatis nyepetake proses, lan analitik prediktif mbisakake perencanaan sing luwih apik. Transisi iki menyang ekonomi digital saiki ora ana ing industri perjalanan Argentina, nanging implementasine bakal nggawa keuntungan sing akeh.

Katon, negara sing nawakake pilihan pembayaran trep lan biaya-efektif, bebarengan karo pesenan online gampang lan fasilitas pembayaran, kathah kanggo narik kawigaten nomer luwih saka turis internasional. Kajaba iku, ngenalake kompetisi ing industri penerbangan bakal nambah kasedhiyan penerbangan mlebu sing terjangkau, luwih narik wisatawan. Sing penting, langkah-langkah kasebut uga bakal narik minat wong Argentina kanggo lelungan ing luar negeri kanggo preian, tren sing wis suda sacara signifikan sajrone wektu. Akibate, Argentina, minangka salah siji saka 20 ekonomi paling dhuwur ing donya, bakal entuk maneh minangka pasar sumber internasional sing misuwur.

Yen pamrentah anyar nepaki janji kampanye lan nindakake reformasi sing diantisipasi, industri pariwisata bisa uga ngalami tantangan ing wektu sing cendhak. Wektu, ambane, lan potensial mbalikke janji kasebut tetep ora mesthi. Yen transisi pasar menyang dolar, bakal ana syarat kanggo sistem pangolahan pembayaran anyar. Salajengipun, nalika bisnis wiwit makarya kanthi digital lan adol produke, wektu panyesuaian sing signifikan bakal dibutuhake. Transisi iki minangka owah-owahan budaya lan teknologi sing bakal mbutuhake investasi ing latihan, komunikasi pelanggan, lan liya-liyane.

Perusahaan lelungan sing sadurunge ngandelake kontrak pemerintah utawa entuk manfaat saka kabijakan ekonomi lan peraturan sing skewed ekosistem lelungan bakal kudu adaptasi kanthi cepet amarga pasar utamane ilang, nyebabake kerugian sing ora bisa dihindari.

Stabilitas ekonomi Argentina iku wigati kanggo bisnis operasi ing negara, preduli saka path milih dening Milei pamrentahan. Kanggo mesthekake perencanaan jangka panjang kanggo perusahaan lelungan lan wutah sakabèhé industri perjalanan global, penting yen keputusan sing ditindakake ditindakake kanthi jelas, konsisten, lan langgeng. Iki bakal entuk manfaat kanggo lelungan domestik lan internasional sing pengin njelajah kaendahan Argentina.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...