Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Investment News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Apa akuisisi Sunwing dening WestJet bakal ngrusak proyek Kanada?

Apa akuisisi Sunwing dening WestJet bakal ngrusak proyek Kanada?
Apa akuisisi Sunwing dening WestJet bakal ngrusak proyek Kanada?
ditulis dening Harry Johnson

Senadyan janji digawe kanggo nggawe proyek, akuisisi iki bisa mimpin kanggo luwih sub-kontrak karya karo upah murah lan kahanan precarious

Transport Canada lan Biro Kompetisi kudu nimbang yen akuisisi WestJet saka Sunwing bisa duwe pengaruh sing jero lan negatif ing proyek Kanada, ujare Unifor, sawise ngajokake pengajuan kapentingan umum menyang Transport Canada ing dina Jumuah, 22 Juli 2022.

"Unifor mrihatinake sing, senadyan janji digawe kanggo nggawe proyek, disualekno iki bener bakal mimpin kanggo liyane sub-contracted karya karo upah murah lan kahanan precarious,"Sa Scott Doherty, Executive Assistant kanggo Presiden Nasional Unifor. "Ora mung iku, jumlah lapangan kerja uga bisa mudhun."

Ing Maret 2, 2022, Sunwing lan WestJet ngumumake yen WestJet bakal tuku Sunwing, ngenteni persetujuan peraturan.

Ing pengajuan kasebut, Unifor nyaranake pamrentah Kanada supaya mblokir akuisisi kasebut kajaba WestJet bisa njamin nggawe proyek, nandur modal ing buruh ing saindenging perusahaan kanggo nambah kualitas kerja lan pengalaman pelanggan, lan ngormati lan nampa perjanjian kolektif sing ana.

Sadurungé sasi iki, pilot Sunwing ngajokake complaint ing Kanada Industrial Relations Board, alleving sing juragan nyang-nyangan ing iman ala sak babak anyar saka rembugan amarga juragan wis ngerti perusahaan lagi didol kanggo WestJet.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dina sawise pengajuan, Sunwing ngirim layang menyang anggota pilot Unifor sing nuduhake manawa perusahaan ora bakal nerusake kabijakan asuransi Loss of License $ 200,000 pilot, sing ndhukung pilot sing kelangan lisensi mabur amarga alasan medis.

"Kita ngerti kepiye kerja ing penerbangan saiki kaya lingkungan kompor tekanan saka anggota kita," ujare Leslie Dias, Direktur Maskapai Unifor. "Kita wis krungu crita babagan penyalahgunaan lisan lan burnout saka para pekerja WestJet. Penggabungan antarane Sunwing lan WestJet iki kudu nggawe industri luwih apik, ora luwih elek.

Unifor nggantosi 16,000 anggota tengen Kanada ing sektor aviation, kalebu saklawasé 2,000 langsung kena pengaruh potensial disualekno saka Sunwing dening WestJet, kalebu 450 pilot Sunwing, 800 wakil layanan customer WestJet ing Calgary lan Vancouver lan liyane bakal ditambahake ing Toronto rauh.

Ana uga 550 anggota sing kerja ing Swissport, perusahaan kontrak sing kerja ing Sunwing ing Vancouver lan Toronto lan 41 anggota ing ATS, sing nindakake karya sing dikontrak dening WestJet.

Unifor minangka serikat pekerja paling gedhe ing Kanada ing sektor swasta, sing makili 315,000 buruh ing saben wilayah utama ekonomi. Serikat panyengkuyung kanggo kabeh wong sing kerja lan hak-hak, berjuang kanggo kesetaraan lan keadilan sosial ing Kanada lan luar negeri lan ngupayakake owah-owahan progresif kanggo masa depan sing luwih apik.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...