Airport Plancongan Bisnis Kuliner Tujuan gourmet Investment Rapat (MICE) Warta cepet Singapore Pariwisata Anggur & Roh

Bandara Changi nyedhiyakake koleksi omben-omben paling apik ing World of Wines and Spirits

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Grup Bandara Changi bakal nampilake World of Wines and Spirits (WOWS) perdana wiwit 30 September nganti 31 Desember 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...