Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong Pernyataan Pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Bandara Internasional Ontario jeneng COO anyar

Bandara Internasional Ontario jeneng COO anyar
James Kesler wis dijenengi Chief Operations Officer ing Bandara Internasional Ontario.
ditulis dening Harry Johnson

Kesler wis dadi gateway Southern California kanthi kapasitas konsultasi wiwit transfer bandara saka Kutha Los Angeles

Bandara Internasional Ontario (ONT) ngumumake janjian James Kesler minangka Chief Operations Officer, posisi sing dimaksudake kanggo ngiyataken inisiatif strategis lan pengembangan bisnis bandara, upaya ngasilake pendapatan lan upaya inovasi.

Pendhudhuk Chino sing cedhak, Kesler wis nglayani gerbang California Kidul kanthi kapasitas konsultasi wiwit transfer bandara saka Kutha Los Angeles menyang otoritas gabungan Kota Ontario lan San Bernardino County ing 2016.

"James kondhang lan dihormati banget ing antarane komisaris, staf lan mitra maskapai," ujare Atif Elkadi, Chief Executive Officer of the Bandara Internasional Ontario Wewenang (OIA). "Pengalaman James lan ambane kawruh wis kritis kanggo sukses bandara kita wiwit transfer menyang kepemilikan lokal lan karya sing terus-terusan bakal penting kanggo posisi Ontario International minangka pembalap ekonomi kanggo Southern California nalika kita maju."

Ing peran konsultasi, Kesler mbantu nggawa Amazon kanggo ONT minangka tenant kargo udhara, tambah revenue real estate luwih saka $ 3.5 mayuta-yuta lan main peran anjog ing narik kawigaten layanan penumpang maskapai anyar.

"Aku diajeni bisa kerja karo akeh wong sing seneng nggawe gateway penerbangan internasional sing dinamis ing Kakaisaran Inland," ujare Kesler. "Aku yakin yen latar mburi minangka inovator lan pemecah masalah bakal migunani banget kanggo nggayuh sukses kanggo bandara, maskapai penyewa lan mitra bisnis liyane."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Wong asli Utah, Kesler entuk gelar Bachelor of Science ing teknik mesin saka Universitas Brigham Young.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...