Bandara Jamaika lan Pelabuhan Pelayaran Mbukak kanggo Bisnis sawise Hurricane Beryl

Pantai Jamaika - gambar duweni VisitJamaica
gambar duweni VisitJamaica
ditulis dening Linda Hohnholz

Bandara lan Pelabuhan Pelayaran Pulo ngumumake Jadwal Bukak maneh.

Reputasi Jamaika kanggo ketahanan terus nalika Hurricane Beryl liwati ing 3 Juli. Hotel lan resort Jamaika wis disiapake kanthi apik amarga staf lan tamu tetep aman nalika badai.

Bandara lan pelabuhan pelayaran Jamaika wis ngumumake rencana kanggo mbukak maneh:

  • Bandara Internasional Sangster (SIA) ing Montego Bay saiki wis dijadwal kanggo mbukak maneh ing 6:00 EST dina iki, 4 Juli.
  • Bandara Internasional Norman Manley (NMIA) ing Kingston saiki dijadwal kanggo mbukak maneh ing 5:00 EST ana, 5 Juli.
  •  Bandara Internasional Ian Fleming (IFIA) ing Ocho Rios saiki mbukak.
  •  Pelabuhan Pelayaran Jamaika (Teluk Montego, Ocho Rios, Falmouth) saiki mbukak

Pengunjung disaranake ngubungi penasihat perjalanan lan panyedhiya maskapai kanggo nganyari sadurunge tekan bandara

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nambahake: "Kita matur nuwun amarga ora ana pengaruh gedhe ing infrastruktur pariwisata umum lan industri pariwisata wis operasional. Pesen kita marang mitra lan pengunjung yaiku Jamaika wis siyap kanggo sampeyan, mula bali menyang tujuan sing sampeyan tresnani.

Donovan White, Direktur Pariwisata kanggo Dewan Pariwisata Jamaika nyengkuyung mitra industri pariwisata ing saindenging jagad supaya nyebarake manawa Jamaika mbukak. "Kita siyap, gelem, lan luwih saka bisa nampa tamu kita bali menyang pulo ayu kita," ngandika Direktur White

Jamaika wis nampani luwih saka rong yuta pengunjung nganti saiki ing taun 2024, luwih saka sing dilaporake sajrone periode Januari nganti Mei, luwih nguatake posisine minangka salah sawijining tujuan wisata pulo sing misuwur ing donya.

Kanggo informasi luwih lengkap lan nganyari yen kasedhiya, bukak www.VisitJamaica.com.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...