Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport aviation negara | wilayah Tujuan News Inggris

Bandara London Heathrow urip maneh

ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Pancen apik banget kanggo ndeleng bandara urip maneh sawise rong taun, lan aku pengin matur nuwun marang kabeh kolega Team Heathrow amarga kerja sama kanggo ngladeni penumpang. Kabeh wong ing Heathrow nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya para penumpang bisa mlaku kanthi lancar lan aman, "ujare sing luwih santai. CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar.

  • Sawise Januari lan Februari sing lemah banget, jumlah penumpang ing wulan Maret paling dhuwur wiwit wiwitan pandemi, sawise Pamrentah ngilangi kabeh larangan lelungan, nggawe Inggris dadi negara pertama ing jagad iki. Panjaluk iki didorong dening luang metu ing akhir minggu lan nalika preian sekolah, amarga Brits ngupayakake kebebasan kanggo lelungan lan awis voucer saka lelungan sing dibatalake sajrone covid. Lelungan luang lan bisnis tetep ora kuwat amarga tingkat covid sing dhuwur ing Inggris lan syarat kanggo nyoba sadurunge mulih.  
  • Sektor penerbangan wis mbangun maneh kapasitas sadurunge puncak musim panas, mula sumber daya saya mundhak. Heathrow makarya kanthi rapet karo maskapai lan operator darat kanggo mesthekake kenaikan permintaan iki bisa ditindakake nalika njaga keamanan penumpang. Setengah saka pasar global isih mbutuhake pemeriksaan covid kalebu tes, status vaksinasi, lan karantina, sing nyebabake kemacetan ing wilayah check-in ing wektu puncak. Heathrow menehi saran marang para penumpang supaya mriksa maskapai kanggo konfirmasi kapan kudu tekan bandara. Proses bandara liyane saiki lagi direncanakake lan Heathrow nggarap Pasukan Border kanggo mesthekake tingkat sumber daya sing cukup kanggo ngatasi akeh penumpang sing bali menyang Inggris sajrone sawetara minggu sabanjure.
  • Minangka puncak musim panas samesthine bakal rame banget, kanthi dina puncak sing cedhak karo tingkat 2019, Heathrow nambah sumber daya kanthi cepet, kanthi 12,000 wiwitan anyar sing direncanakake ing bandara.  
  • Wangsulane panjaluk banget ditampa, sanajan ora jelas manawa mundhake permintaan luang metu saiki tetep, utawa apa pengaruh perang ing Ukraina, rega bahan bakar sing dhuwur, wutah GDP sing murah, lan kemungkinan varian anyar sing bakal ditindakake ing medium- panjaluk istilah. Kita mriksa ramalan lan bakal menehi nganyari luwih lanjut ing wulan April.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...