Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Bandara paling awon ing AS lan Eropa kanggo lelungan musim panas

Bandara paling awon ing AS lan Eropa kanggo lelungan musim panas
Bandara paling awon ing AS lan Eropa kanggo lelungan musim panas
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi kekurangan staf sing nandhang operator udhara lan bandara, saiki pancen angel banget kanggo mabur.

Penundaan lan pembatalan penerbangan saya mundhak ing musim panas iki, utamane ing wektu lelungan sing sibuk kaya akhir minggu lan preian.

Kanthi kekurangan staf sing nandhang operator udhara lan bandara, wektu iki pancen angel banget kanggo mabur.

Riset industri maskapai anyar nuduhake bandara paling awon kanggo kinerja tepat wektu ing Amerika Serikat lan Eropa.

Analis industri ndeleng penerbangan saka musim lelungan musim panas puncak (27 Mei 2022 - 31 Juli 2022) lan nemokake ing ngisor iki: 

Amerika Serikat - Bandara sing paling akeh pembatalan (adhedhasar% penerbangan sing dibatalake) 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

* Kanggo referensi, udakara 2.6% kabeh penerbangan ing AS dibatalake  

1. LGA - Bandara LaGuardia (7.7%) 

2. EWR - Bandara Internasional Newark Liberty (7.6%) 

3. DCA - Bandara Nasional Ronald Reagan Washington (5.9%) 

4. PIT – Bandara Internasional Pittsburgh (4.1%) 

5. BOS – Bandara Internasional Boston Logan (4%) 

6. CLT – Bandara Internasional Charlotte Douglas (3.8%) 

7. PHL – Bandara Internasional Philadelphia (3.8%) 

8. CLE – Bandara Internasional Cleveland Hopkins (3.7%) 

9. MIA – Bandara Internasional Miami (3.7%) 

10. JFK – Bandara Internasional John F. Kennedy (3.6%) 

Eropa - Bandara sing paling akeh pembatalan (adhedhasar% penerbangan sing dibatalake) 

* Kanggo referensi, udakara 2.3% kabeh penerbangan ing saindenging Eropa dibatalake (antarane 27 Mei 2022 - 31 Juli 2022) 

  1. OSL - Bandara Oslo Gardermoen - 8.3% 

2. CGN – Cologne / Bonn Apt – 6.7% 

3. BGO – Bergen – 5.5% 

4. FRA - Bandara Internasional Frankfurt - 5.1% 

5. HAM – Bandara Hamburg – 4.9% 

6. MXP – Milan Malpensa Apt – 4.7% 

7. CPH – Kopenhagen Kastrup Apt – 4.6% 

8. AMS – Amsterdam – 4.3% 

9. ARN - Stockholm Arlanda Apt - 4.3% 

10. DUS – Bandara Internasional Duesseldorf – 4.1% 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...