Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan Hiburan fashion Industri Hospitality Hak-hak manungsa LGBTQ Rapat (MICE) music News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Belgian Pride bali menyang Brussels taun iki

Belgian Pride bali menyang Brussels taun iki
Belgian Pride bali menyang Brussels taun iki
ditulis dening Harry Johnson

Ing tanggal 21 Mei, sawise rong taun ora absen, Belgian Pride bakal maneh nempatake komunitas LGBTI + ing sorotan lan dekorasi dalan-dalan ing Brussels kanthi warna pelangi. Tema taun iki yaiku "BUKA". Telpon kanggo luwih inklusif, ngurmati lan kesetaraan kanggo wong LGBTI+. Mulane, semboyan yaiku mbukak kanggo wong liya, ngurmati lan setuju, uga budaya lan perayaan! We look nerusake kanggo Salam ing 1pm ing Mont des Arts/Kunstberg.

Brussels mbukak musim Pride Eropa. Penyelenggara ngarepake ora kurang saka 100,000 wong sing mlaku-mlaku kanggo mbela hak-hak lan ngrameke keragaman ing dalan-dalan ing Brussels. taun iki, Bangga Belgia luwih bangga nganggo warna pelangi. Festival iki mbukak kanggo kabeh. Panggonan "mbukak", aman lan klebu. Pamanggih sing didhukung dening kampanye kesadaran lan komunikasi. Sektor budaya uga bakal melu acara kasebut karo seniman lan proyek LGBTI + kanthi kolaborasi karo Belgian Pride.

Kick-Off Pride tradisional ing Kamis 5 Mei 2022 bakal menehi tandha wiwitan perayaan kasebut. Prosesi bakal nggawe dalan liwat lurung-lurung ing Brussels. Iki bakal ngucapake Manneken-Pis, sing bakal nganggo kostum sing dirancang khusus kanggo acara kasebut. Sajrone rong minggu nganti Pride, akeh bangunan ing wilayah Brussels-Capital Region bakal dipadhangi lan dihiasi nganggo warna LGBTI + ing sekitar proyek RainbowCity.Brussels.

Rainbow Village lan LGBTI + panyiapan ing distrik Saint-Jacques, ing jantung ibukutha, bakal maneh partnering acara taun iki kanggo mesthekake yen lurung-lurung tengah kutha kapenuhan urip ing saindhenging akhir minggu. Dina Setu 21 Mei, Parade Pride bakal ngenggoni dalan-dalan ing tengah kutha lan Desa Pride bakal nampa asosiasi. Seniman LGBTI + bakal njupuk alih panggung ing Mont des Arts. Atusan mitra, asosiasi lan seniman bakal kerja bareng kanggo mesthekake yen dina iki minangka dina sing ora bisa dilalekake.

Belgian Pride minangka kesempatan kanggo ngrayakake keragaman nanging uga kanggo mbela lan nuntut hak LGBTI+, kabeh kanthi tujuan nggawe masyarakat luwih inklusif lan padha. Ngluwihi dimensi perayaan, Pride luwih saka tau dadi kesempatan kanggo ningkataké hak lan panjaluk masyarakat lan miwiti gagasan kabijakan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...