Bermuda Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Hiburan fashion gourmet Hak-hak manungsa LGBTQ Rapat (MICE) music News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan

Bermuda Pride bali kanggo 2022 

Bermuda Pride bali kanggo 2022!
Bermuda Pride bali kanggo 2022! 
ditulis dening Harry Johnson

Perayaan taun iki bakal mbangun sukses Bermuda Pride pisanan ing 2019, kanthi hiburan, acara, lan kegiatan liyane

OUTBermuda, siji-sijine amal fokus LGBTQ + ing Bermuda, seneng nggawa Bermuda Pride 2022 menyang publik sajrone akhir minggu lengkap.

Perayaan taun iki bakal mbangun sukses Bermuda's Pride pisanan ing 2019, kanthi hiburan, acara, lan kegiatan liyane kanggo bocah lan kulawarga.

Tema Pride taun iki yaiku "Cinta & Urip,"Lan OUTBermuda ngundang Bermuda kang LGBTQ + folks, allies, lan masyarakat luwih akeh kanggo ngrameke liwat lensa intersectional lan njelajah apa tegese tresna lan manggon bebarengan.

Acara Pride taun iki kalebu:

  • 26 Agustus - Forum LGBTQ+ 101 babagan Carane Tresna & Urip 
  • 27 Agustus - Parade Pride lan Partai Blok ing Hamilton 
  • 27 Agustus - Pesta Love & Live Night 
  • 28 Agustus - Ibadah Ibadah Pride 
  • 28 Agustus - Pesta Pantai

Kabeh acara gratis nanging kanggo Pesta Wengi lan pengalaman Pesta Pantai Premium, loro-lorone diwenehi tiket.

Bermuda Pride uga ngundang sukarelawan kanggo mlebu kanggo mbantu ing akhir minggu. Koordinator Sukarelawan kita profesional lan teratur, mula sampeyan ana ing tangan sing apik. Antarane tugas liyane, sukarelawan bakal tanggung jawab kanggo wolung stasiun hidrasi sing bakal ngliwati rute Parade ing dalan Hamilton. Kita bakal siyap kanggo kemungkinan cuaca Agustus sing anget! 

Olatunji Tucker, anggota saka macem-macem, Papan sing mentas dikembangake ing OUTBermuda lan Ketua Komite Bermuda Pride, mimpin tim direktur, staf, lan sukarelawan kanggo mesthekake yen acara taun iki klebu lan paweling, nyengkuyung masyarakat kanggo teka bebarengan . 

"Ngrayakake sapa kita lan nuduhake keragaman kita pancen apik banget," ujare Pak Tucker. "Kebanggaan nawakake pendhidhikan kanggo masarakat, dhukungan kanggo komunitas LGBTQ +, kesempatan kanggo nuduhake katresnan kita marang saben liyane, lan kesempatan kanggo dadi awake dhewe. Muga-muga sawise perayaan Pride 2022, Bermuda bakal maju maneh kanggo ngerteni komunitas LGBTQ + lan ngerti manawa kita kabeh melu iki. Ayo saling dukung lan terus tresna lan urip.” 
 
Tiffany Paynter, Direktur Eksekutif pertama OUTBermuda, nambahake: "Aku pancene ngucapake matur nuwun marang panitia penyelenggara Pride 2022, sing wis dadi sukarelawan wektu lan keahliane sajrone sawetara wulan kepungkur, kanggo kabeh karya sing wis ditindakake lan terus ditindakake. apa konco sing pemandangan kanggo nggawe Pride bisa. Aku uga pengin matur nuwun marang donor individu lan sponsor perusahaan amarga nemokake Bermuda Pride sing cocog karo wektu lan dhukungan. Kabeh dana sing dikumpulake ndhukung acara kasebut dhewe, lan kabeh dana sing isih ana kanggo mbantu karya gedhe sing ditindakake OUTBermuda lan rencana bakal ditindakake ing taun ngarep. Iki wektu sing nyenengake kanggo kita!”

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...