Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Mbangun maneh Resorts Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Banner panas kanggo Carnival Cruise Line

Banner panas kanggo Carnival Cruise Line
Banner panas kanggo Carnival Cruise Line
ditulis dening Harry Johnson

Pembaruan bisnis Carnival Corporation kuartalan pungkasan diramalake kapal Carnival Cruise Line tekan meh 110% ing musim panas iki.

Carnival Cruise Line nglaporake manawa wis tekan tandha penting liyane, nampa telung yuta tamu wiwit diwiwiti maneh operasi tamu ing Juli 2021, ing tengah musim panas sing sibuk ing armada 23 kapal.

Sawise ngrekam minggu pesenan paling gedhe ing sejarah 50 taun pelayaran ing musim semi iki, nganyari bisnis Carnival Corporation kuartalan pungkasan nggambarake kapal Carnival Cruise Line tekan meh 110% ing musim panas iki. Pangarepan kasebut diwujudake kanthi nambah tamu ing armada. Karnaval ndeleng jumlah tamu sing tekan rong yuta ing Mei lan saiki wis munggah dadi telung yuta kurang saka 75 dina - rata-rata 95,000 tamu saben minggu.

Carnival Cruise LineLimang homeport paling sibuk, PortMiami, Fla., Port Canaveral, Fla., Galveston, Tex., Long Beach, California, Lan New Orleans, La., Ana ing antarane sing pisanan nerusake operasi tamu lan nyathet 77 persen kabeh. Karnaval embarkasi lan total tamu nyengsemaken 2,324,823. Port Canaveral uga minangka papan kanggo kapal penggedhe kelas Excel anyar Carnival lan kapal pertama ing Amerika Utara sing didhukung dening gas alam cair (LNG) Mardi Gras, sing wis tekan tonggak sejarah dhewe, nampa tamu 250,000 ing kapal wiwit pelayaran perdana. Ing babagan jumlah pelayaran, kutha asal Carnival ing PortMiami mimpin dalan kanthi luwih saka 215 pelayaran nganti saiki.

Homeports ing Tampa, Fla., Charleston, SC, Baltimore, MD, Mobile, Ala., Jacksonville, Fla., Norfolk, Va., Seattle, San Francisco lan New York, akeh sing nerusake operasi ing taun iki, uga dadi kunci. kanggo strategi Karnaval kanggo nggayuh telung yuta tandha saka total tamu wiwit diwiwiti maneh. Kabeh dicritakake, Karnaval wis ngasilake pengaruh ekonomi sing signifikan kanggo kabeh 14 homeport ing AS, operasi ing saindhenging taun lan musiman, uga skor tujuan sing wis ditekani kapal lan tamu sajrone 13 wulan kepungkur. 

"Karnaval nyetel jangkah kanggo industri minangka jalur pelayaran utama pisanan sing bali menyang operasi tamu lengkap ing AS, lan kita terus mimpin amarga saiki wis nampa telung yuta tamu sing wis seneng preian sing dibutuhake," ujare presiden Karnaval Christine. Duffy. "Manfaat ekonomi kanggo homeports lan tujuan kita uga penting lan kita ngarep-arep kanggo miwiti maneh operasi pelayaran ing Australia ing Oktober iki."

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iklan: Seni Creativa - Mitra sampeyan kanggo acara perusahaan, pameran, katering, bukaan, acara nedha bengi sing unik lan inovatif.

Saliyane lelayaran saka kabeh 14 homeports Amerika Serikat lan musiman Karnaval, panyebaran telung kapal kapal pesiar menyang Pacific Northwest nyetel musim Alaska paling gedhe, kanthi kira-kira 100,000 tamu samesthine bakal miwiti liburan sing ora bisa dilalekake saka Seattle. lan San Francisco. Pelabuhan San Francisco uga minangka homeport musiman paling anyar ing Karnaval, nguatake posisine minangka jalur pelayaran sing nggawa tamu luwih akeh tinimbang operator liyane saka California.

Carnival Pride nglampahi musim panas ing Eropa, nawakake jadwal perjalanan sing mandheg ing 40 pelabuhan populer ing 17 negara, lan embarkasi saka Barcelona, ​​​​Spanyol lan Dover, Inggris. Kapal kasebut bakal bali menyang Tampa lan nerusake operasi ing kana tanggal 12 November 2022.

Umumé, kapal Karnaval wis nggawe luwih saka 3,000 kunjungan port-of-call ing 92 pelabuhan individu ing 36 negara. Kapal-kapal karnaval paling akeh ngundang Meksiko kanthi udakara 800 kunjungan - setengah saka ing Cozumel, dadi pelabuhan paling populer ing jalur pelayaran. Sawise Cozumel (385 panggilan), tujuan liyane sing kalebu ing limang paling dhuwur yaiku: Nassau (320 panggilan) lan Half Moon Cay (155 panggilan) ing Bahamas, Amber Cove, Republik Dominika (159 panggilan), lan Teluk Mahoni, Roatan ( 123 telpon). Ora nggumunake sawetara papan sing paling dhuwur yaiku tujuan sing dikembangake khusus kanggo kapal penjelajah, lan mbangun ing premis kasebut, Karnaval bubar mbukak pelabuhan pesiar anyar $ 200 yuta ing Freeport, Grand Bahama sing para pejabat ngarepake bakal menehi urip pariwisata anyar menyang ekonomi kutha paling gedhé kaloro ing Bahamas.

Bali kanthi cepet saka pangkalan tamu Karnaval konsisten karo wutah sing wis diumumake sadurunge, kanthi limang kapal sing gabung karo armada sajrone rong taun sabanjure. Nopember iki, Costa Luminosa bakal dadi Carnival Luminosa lan miwiti lelayaran kanthi musiman saka Brisbane, Australia. Perayaan Karnaval, kapal kelas Excel sing didhukung dening LNG, bakal gabung karo adhine inovatif Mardi Gras minangka bagéan saka armada Karnaval lan miwiti layanan saka PortMiami ing November. Kapal kelas Excel katelu, Carnival Jubilee, disetel kanggo debut taun ngarep saka Galveston. Karnaval uga terus ngrancang peluncuran konsep anyar, "Pilih Fun karo Karnaval, Gaya Italia," sing bakal nggawa rong kapal tambahan saka Costa menyang armada Karnaval ing taun 2023 lan 2024.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...