Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Hotel Greenbrier: Banyu kanggo Ngobati Kabeh

Sajarah Hotel - Gambar duweni S. Turkiel

Hotel asli, Grand Central Hotel, dibangun ing situs iki ing 1858. Iki dikenal minangka "The White" lan mengko "The Old White." Wiwit taun 1778, wong-wong teka ngetutake tradhisi Native American lokal kanggo "njupuk banyu" kanggo mulihake kesehatane. Ing abad kaping 19, para pengunjung ngombe lan adus banyu belerang kanggo nambani kabeh saka rematik nganti lara weteng.

Ing taun 1910, Chesapeake lan Ohio Railway tuku properti resort bersejarah lan miwiti ekspansi gedhe. Ing taun 1913, sepur kasebut nambahake The Greenbrier Hotel (bagean tengah hotel saiki), departemen mandi mineral anyar (bangunan sing kalebu kolam renang njero ruangan gedhe) lan lapangan golf 18-bolongan (saiki diarani The Old White Course) sing dirancang. dening arsitek golf kontemporer paling misuwur, Charles Blair Macdonald. Ing taun 1914, kanggo pisanan, resort, sing saiki dijenengi The Greenbrier, dibukak saben taun. Ing taun iku, Presiden lan Mrs. Woodrow Wilson nginep liburan Paskah ing The Greenbrier.

Bisnis booming ing taun 1920-an lan The Greenbrier njupuk Panggonan ing jaringan lelungan masyarakat dhuwur sing dowo saka Palm Beach, Florida kanggo Newport, Rhode Island. Old White Hotel lungse iki kabongkar ing 1922, kang ndadékaké kanggo mbangun maneh substansial saka The Greenbrier Hotel ing 1930. Refurbishment iki tikel kaping pindho nomer kamar kanggo limang atus. Arsitek Cleveland Philip Small ngrancang ulang lawang utama hotel lan nambahake Virginia Wing sing diilhami Gunung Vernon ing sisih kidul lan fasad Entrance Utara. Desain Pak Cilik campuran unsur saka werna sajarah Southern resort karo motif saka Old White Hotel.

Sajrone Perang Donya II, pamrentah Amerika Serikat nggunakake Greenbrier kanggo rong panggunaan sing beda banget.

Kaping pisanan, Departemen Luar Negeri nyewa hotel kasebut suwene pitung wulan sawise mlebu perang AS. Iki digunakake kanggo mindhah atusan diplomat Jerman, Jepang, lan Italia lan kulawargane saka Washington, DC nganti ijol-ijolan diplomat Amerika, sing uga terdampar ing luar negeri, rampung. Ing September 1942, Angkatan Darat AS tuku The Greenbrier lan diowahi dadi rumah sakit rong ewu amben sing jenenge Rumah Sakit Umum Ashford. Ing patang taun, 24,148 prajurit ditampa lan diobati, nalika resort kasebut dadi pusat bedah lan rehabilitasi. Prajurit disaranake nggunakake macem-macem fasilitas olahraga lan rekreasi minangka bagéan saka proses pemulihan. Ing kesimpulan perang, Tentara nutup rumah sakit.

Chesapeake lan Ohio Railway entuk properti saka pemerintah ing 1946. Perusahaan kasebut langsung menehi renovasi interior sing komprehensif dening desainer terkenal Dorothy Draper. Minangka Architectural Digest diterangake dheweke, Draper minangka "artiest sejati ing jagad desain [sing] dadi selebriti ing pangertèn modern, meh nggawe gambar dekorator ing pikiran populer." Dheweke tetep dadi dekorator resort ing taun 1960-an. Sawise pensiun, anak didik Carleton Varney tuku perusahaan kasebut lan dadi konsultan dekorasi The Greenbrier.

Nalika Greenbrier dibukak maneh ing taun 1948, Sam Snead bali dadi golf pro ing resor sing karire diwiwiti ing pungkasan taun 1930-an. Sajrone rong dasawarsa ing taun-taun pasca perang, dheweke nempuh jagad iki ing pucuke karir dawa. Luwih saka individu liyane, Sam Snead nggawe reputasi Greenbrier minangka salah sawijining tujuan golf paling penting ing donya. Ing taun-taun pungkasan, dheweke dijenengake Golf Pro Emeritus, jabatan sing dicekel nganti tilar donya tanggal 23 Mei 2002.

Ing pungkasan taun 1950-an, pamrentah AS maneh nyedhaki The Greenbrier kanggo njaluk bantuan, wektu iki ing pambangunan Pusat Relokasi Darurat ̶ bunker utawa papan perlindungan bom ̶ sing bakal dikuwasani dening Kongres AS yen ana perang. Dibangun nalika perang dingin lan dioperasikake kanthi rahasia sajrone 30 taun, iki minangka papan perlindungan lemah sing ambane 112,000 kaki persegi, sing dimaksudake kanggo digunakake dening kabeh Kongres Amerika Serikat nalika ana perang nuklir. Penggalian diwiwiti ing taun 1958 lan konstruksi rampung ing taun 1962.

Miturut persetujuan paling rahasia, Chesapeake lan Ohio Railway dibangun tambahan anyar kanggo resort, West Virginia Wing lan bunker iki surreptitiously dibangun ing ngisor.

Kanthi tembok beton nganti limang kaki kandel, ukurane rong lapangan bal-balan sing ditumpuk ing lemah. Dibangun kanggo papan perlindungan 1100 wong: 535 senator lan wakil lan asistene. Sajrone 30 taun sabanjure, teknisi pemerintah, sing dadi karyawan perusahaan goblok, Forsythe Associates, njaga papan kasebut kanthi rutin mriksa peralatan komunikasi lan ilmiah, uga nganyari majalah lan buku kertas ing ruang istirahat. Ing wektu apa wae ing taun-taun kasebut, siji telpon saka pejabat ing Washington, DC, amarga wedi yen ana serangan ing ibukutha, bakal ngowahi resort mewah kasebut dadi peserta aktif ing sistem pertahanan nasional. Ing pungkasan Perang Dingin lan dijaluk dening paparan ing pers ing taun 1992, proyek kasebut diakhiri lan bunker dibubarake. Miturut artikel 6 Mei 2013 ing Wall Street Journal, Mahkamah Agung AS ngrancang pindhah menyang Grove Park Inn, Asheville, NC yen ana serangan nuklir.

Ing jagad sing cetha ing ndhuwur bunker, urip resor lumrahe normal nalika Jack Nicklaus teka kanggo ngrancang Greenbrier Kursus umur 1979 taun, dadi standar kejuaraan kanggo Pertandhingan Piala Ryder 1980. Kursus kasebut uga dadi papan telung turnamen Seni PGA Seniors ing taun 1994-an lan kompetisi Piala Solheim 1999. Ing taun XNUMX, Kursus Meadows ngalami evolusi nalika Bob Cupp ngrancang ulang, nganyari maneh lan nganyarke Kursus Lakeside lawas, sawijining proyek sing kalebu nggawe Akademi Golf anyar. Karir Sam Snead dikatutake nalika Klub Golf meh dibangun maneh kanthi fitur restoran sing diwenehi jeneng kenangan kualitas museum saka koleksi pribadine.

Ing woro-woro kejutan tanggal 7 Mei 2009, Jim Justice, wirausahawan West Virginia kanthi apresiasi sing wis suwe kanggo The Greenbrier, dadi pamilik resor paling apik ing Amerika. Dheweke tuku saka CSX Corporation sing, liwat perusahaan sadurunge, Chessie System lan C&O Railway, duwe resor suwene sangang puluh sanga taun. Pak Kehakiman nguripake tenogo sing cukup gedhe dadi rencana kanggo revitalisasi Resor Amerika. Dheweke langsung menehi sesanti babagan kasino sing dirancang dening Carleton Varney sing kalebu toko, restoran lan hiburan ing lingkungan bebas asap rokok. Klub Kasino ing The Greenbrier dibukak kanthi hebat tanggal 2 Juli 2010. Bebarengan, Pak Kehakiman ngaturake pamindhahan acara Tur PGA sing dijenengi The Greenbrier Classic kanthi arahan Golf Pro Emeritus anyar Greenbrier, Tom Watson. Turnamen pertama dianakake tanggal 26 Juli nganti 1 Agustus 2010.

Rong puluh enem presiden wis tetep ing The Greenbrier. Museum Cottage Presiden minangka bangunan rong tingkat kanthi pameran babagan kunjungan kasebut lan sejarah The Greenbrier. Greenbrier kadhaptar ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah lan minangka anggota Hotel Bersejarah Amerika. Iki minangka pemenang Forbes Four-Star lan AAA Five-Diamond Award.

Sajarah lengkap Greenbrier dicritakake kanthi rinci, ditambah karo foto saka arsip resort ing The History of The Greenbrier: America's Resort dening Dr. Robert S. Conte, Sejarawan Residen resort wiwit taun 1978.

Stanley Turkel ditunjuk minangka 2020 Historian of the Year dening Historic Hotels of America, program resmi National Trust for Historic Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2015 lan 2014. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke nindakake praktik konsultasi hotel minangka saksi ahli ing kasus sing ana gandhengane karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi franchising hotel. Dheweke disertifikasi minangka Master Hotel Supplier Emeritus dening Institut Pendidikan American Hotel and Lodging Association. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

• Hotel Amerika Greater: Pionir Industri Hotel (2009)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Wétan Mississippi (2013)

• Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)

• Hotel Amerika Besar Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)

• Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Pabrik Henry Bradley, Carl Graham Fisher (2018)

• Arsitek Hotel Amerika sing Gedhe Volume I (2019)

• Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi stanleyturkel.com  lan ngeklik judhul buku.

#hotelhistory

Berita sing gegandhengan

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com

Ninggalake Komentar

Share to...