Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan

Barbados Forges Penting Strategic Cruise Partnership

Rhapsody of the Seas - gambar duweni saka Royal Caribbean
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dina iki ing Miami, Royal Caribbean International cruise line mlebu persetujuan karo Barbados pemerintah kanggo nguatake hubungane liwat kemitraan anyar. Persetujuan kasebut nyoba ndhukung Barbados kanthi rong cara.

Salah sijine yaiku ngenali kesempatan kerja kanggo wong Barbados ing kapal pesiar Royal Caribbean. Ngandika Presiden lan CEO Royal Caribbean International, Michael Bayley, inisiatif rekrutmen iki bakal kalebu "posisi gaya hotel khas" uga peran ing hiburan, kaya penari, musisi, lan koreografer.

Bayley ujar: "Ing Karibia, kita duwe hubungan sing wis suwe. Aku iki minangka salah sawijining perjanjian sing paling resmi sing ditindakake. Iki minangka kesaksian, ora mung babagan hubungan sing wis suwe [kanggo Barbados], nanging uga minangka pangenalan babagan kedadeyan sajrone sawetara taun kepungkur, ”ujare dhukungan saka panguwasa Barbados sajrone pandemi COVID-19. .

Kapindho, jalur pelayaran pengin nggedhekake hubungan komersial karo Barbados ing bentuk produk niche negara. Bayley ngandika, "Kita bisa nambah bisnis sing teka ing komunitas lan pengrajin lokal, ora mung nambah pengalaman pelanggan nanging uga nambah kanggo wong lokal, sing bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo ngasilake revenue."

"Kita bungah banget babagan kemitraan strategis sing ditindakake karo Royal Caribbean," ujare Menteri Pariwisata Barbados lan Senator Transportasi Internasional Lisa Cummins.

Dheweke nambahake, "Iki minangka kemitraan strategis sing ngidini kita bisa ngrusak silo kasebut lan bisa kerja bareng kanggo kepentingan tujuan Barbados. "

Saliyane karya sing ditindakake liwat persetujuan anyar, Royal Caribbean cruise line nambahake Bridgetown minangka homeport anyar. Ing mangsa kepungkur, Grandeur of the Seas nawakake pelayaran Karibia Kidul sing mangkat saka Bridgetown, lan ing musim pelayaran 2022-2023, operasi kasebut bakal bali karo kapal pesiar Rhapsody of the Seas ing November. Pelayaran bakal kalebu 7 lan 14 bengi menyang tujuan kayata St. Lucia, Tobago, Martinique, Bonaire, lan Kolombia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar