Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Barbados Caribbean negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality News Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Barbados Menang Ageng Kanthi Cara Luwih saka Siji kanthi Penghargaan Globe Energi

Gambar duweni saka Antigua Observer
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dikenal minangka penghargaan energi global sing paling penting kanggo kelestarian, Energy Globe Award diadegake 20 taun kepungkur lan ngurmati proyek paling apik kanggo ngatasi masalah lingkungan. Ana 5 kategori penghargaan - Bumi, Geni, Banyu, Udara, Pemuda, lan kategori khusus sing beda-beda saben taun.

Taun iki, penghargaan kasebut diwenehake marang proyek sing ditindakake ing tujuan Barbados. Pusat Perubahan Iklim Komunitas Karibia (CCCCC) menang, kanggo kaping telune, nasional sing diidam-idam Penghargaan Globe Energi dening Arthur D. Little Wektu iki, penghargaan dianugerahi proyek sing didanai dening Green Climate Fund (GCF) sing ditindakake ing Barbados dening CCCCC kanthi kolaborasi karo Barbados Water Authority. Proyek kasebut kanthi judhul, Nexus Ketahanan Sektor Banyu kanggo Kelestarian ing Barbados (WSRN S-Barbados), ngupaya nambah pasokan, distribusi, kualitas, kasedhiyan, akses, lan pemanfaatan banyu liwat penggabungan teknologi energi terbarukan.

CCCCC menang ing kategori banyu ing pungkasan taun 2021 amarga karya sing luar biasa ngowahi sektor banyu ing Barbados.

"Proyek WSRN S-Barbados minangka proyek GCF unggulan sing dileksanakake dening CCCCC, Entitas Akses Langsung regional menyang GCF lan minangka salah sawijining proyek sing paling apik ing saindenging jagad ing antarane Negara Pengembangan Pulau Cilik (SIDS)," ujare Dr Colin. Young, Direktur Eksekutif ing CCCCC. “We are diajeni wis menangaké penghargaan iki; Iku nduduhake kapasitas lan pengalaman CCCCC kanggo ngembangake lan ngleksanakake, kanthi kemitraan karo Negara Anggota CARICOM, proyek inovatif lan transformatif sing mbangun ketahanan iklim lan pembangunan sustainable wong Karibia kita, "ujare.

Miturut Dr. Elon Cadogan, Manajer Proyek WSRN S-Barbados ing artikel anyar: "Kanthi owah-owahan iklim, Barbados ngalami dampak negatif marang sumber daya banyu, ing ngendi kekurangan banyu nambah kerentanan populasi, utamane kanggo petani cilik. , lan pengusaha. Sajrone mangsa kemarau, pulo kasebut ngalami penurunan tingkat isi ulang lemah ing akuifer, sing nyedhiyakake 95% banyu sing bisa diombe ing pulo kasebut.

Kemarau uga nyebabake sektor pertanian kanthi nyuda asil panen lan produktivitas, saliyane nyebabake pati prematur ternak lan unggas.

Gambar duweni saka PublicDomainPictures saka Pixabay

Ing upaya kanggo nambah daya tahan banyu Barbados kanggo efek saka owah-owahan iklim, Pamrentah Barbados lan CCCCC entuk hibah US $ 27.6 yuta saka Green Climate Fund ing 2015. Gabungan, karo co-financing saka BWA, total project bakal nandur modal liwat US $ 45.2 yuta kanggo nambah daya tahan banyu Barbados liwat 5 taun.

Nganti saiki, proyek kasebut wis nginstal sistem PV ing stasiun pompa Bowmanston ing pulo kasebut, diterusake kanthi nginstal sistem PV tambahan ing stasiun pompa Belle lan Hampton, saéngga nyedhiyakake tenaga energi sing bisa dianyari kanggo ndhukung distribusi banyu sing bisa diombe menyang rumah tangga lan jaringan distribusi lingkungan, kalebu farms lan papan perlindungan angin topan. Ing stasiun pompa Belle, stasiun sing ndhukung umume layanan penting, turbin mikro gas alam bakal nyedhiyakake daya serep babagan kemungkinan kegagalan jaringan utilitas, kanthi otomatis diuripake, ngidini pasokan banyu terus menyang wilayah sing akeh pedunung. . Iki mbantu ora mung warga lan bisnis nanging uga sektor perhotelan lan njamin pasokan banyu sing resik kanggo turis.

Penghargaan globe energi diwenehake saben taun, kanthi upacara penghargaan sing dianakake sacara nasional lan internasional. Luwih saka 180 negara ngirim proyek lingkungan kanggo dipikirake. Penghargaan diwenehake marang agensi lan individu ing saindenging jagad ing sektor swasta lan publik lan komunitas NGO.

Kabar liyane babagan Barbados

#barbados

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...