Airlines aviation Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan

Barbados ngupaya nambah pariwisata regional

gambar duweni saka BTMI

Barbados Tourism and Marketing Inc. ngumumake negara kasebut nggawe rembugan karo sawetara maskapai charter operator murah.

Ketua Pariwisata Barbados lan Marketing Inc. (BTMI), Shelly Williams, ngumumake yen negara pulo kasebut wis nggawe rembugan karo sawetara maskapai charter operator murah babagan nyetel rute regional. Iki warta apik kanggo lelungan intra-regional.

"Ing sawetara wulan sabanjure, sampeyan bisa uga ndeleng layanan charter liyane, layanan charter anggaran sing bisa nggawa wong menyang Barbados, Dominika, St Lucia lan St Vincent, lan pulo-pulo sing kudu ditindakake supaya bisa ditindakake. bisnis," ujare Williams sajrone wawancara ing acara radio Down to Kuningan Tacks.

Ing babagan lelungan regional, maskapai LIAT, sing saiki ana ing administrasi sawise berjuang pirang-pirang taun kanggo entuk bathi lan banjur ngatasi efek negatif saka kekurangan lelungan amarga COVID, kudu mbatesi penerbangan menyang macem-macem tujuan Karibia, kalebu Barbados. .

"Kita duwe sawetara tantangan karo LIAT."

"Saiki, mung ana siji pesawat sing operasional. Kita lagi rembugan karo panyedhiya charter pribadi kanggo ndeleng apa kita bisa nyiyapake lan duwe sawetara pesawat sing bisa disiyapake kanggo airlift, "ujare Ketua, nambahake manawa iki amarga biaya sing dhuwur kanggo lelungan regional lan duwe efek domino. ing pesenan property ngisor-mburi.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kita aktif nggoleki. Kita wis melu sawetara pemain lan nyoba nyiyapake dhukungan kanggo sing mangan lemah saiki. Iki minangka tantangan kanggo kita kabeh. Akeh kita ngandelake lelungan regional kanggo tujuan bisnis, "ujare.

"Biasane sing bakal nggawe bisnis menyang properti kasebut yaiku festival lan acara olah raga lan liya-liyane, lan amarga COVID, kita ora duwe. Biaya an maskapai tiket bisa uga wis ostracized jinis lelungan tartamtu, lan ing tangan liyane, kita duwe Villas lan pasar kemewahan ngandika sing padha ora malah cukup Villas kanggo marem panjaluk, "dheweke rampung.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...