Award Winning Barbados Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Staff Barbados ing Sandals Resorts diajeni karo Awards

gambar duweni saka Sandals Barbados
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandal Resor ing Barbados ngurmati karyawan sing pinunjul ing Penghargaan Prestige taunan kaping 7 kanthi tema Grand Masquerade Ball dina iki, Jumuah, 1 April 2022.

Wong-wong sing rawuh katon nganggo busana sing apik lan seneng koktail, panganan, lan hiburan sajrone acara bergengsi ing ngendi Duta Budaya, Dr. Anthony "Gabby" Carter sing paling dihormati, uga melu. 

Carl Otto Beviere, Managing Director Sandals Resorts Barbados, ngandika Anugrah exemplify karya hard lan pengabdian saka nominasi lan uga kalebu kabeh Staff resort. Beviere nerangake manawa staf sing mbantu resort kanggo ngatasi tantangan sing diadhepi saka kejatuhan COVID-19 uga letusan gunung berapi St. Vincent tanggal 9 April 2021, sing nyebabake Barbados ditutupi awu.

Sandals Spirits Awards, jenenge Ezra Worrell minangka The Mover lan Shaker of the Year. George Johnson dianugerahi Anggota Tim Legendaris Taun, lan Circle of Joy Award diwenehake marang Allista Cumberbatch.

Ing kategori kategori Make A Difference Awards, Ronnie Walkes pikantuk Penghargaan Earth Guardian, lan Zoanesha John pikantuk Penghargaan Foundation Sentinel.

Nggawe Sandal lan Barbados sing paling apik.

Ing kategori Hall of Fame, Standing Ovation Award marang Melissa Hope, Money Maker Award kanggo Cherie-Ann Charles, Heart of the House Award marang Harold Belgrave, lan Pace Setter Award diwenehake marang Brian Shepherd.

Ing kategori All Stars Awards, All Rounder Award diwenehake marang Nekoda Hamilton, MVP of the Year marang David Monrose, lan A-Team of the Year dianugerahi Landscaping.

Anggota Platinum Team of the Year yaiku Mario Barrow, lan Anggota Diamond Team of the Year yaiku Dwayne Walkes, lan People's Choice Award diwenehi Glenroy Cadogan.

Ujare Direktur Utama Sandal Resor Barbados kanggo staf sing dianugerahi: "Sampeyan wis nyetel standar kanggo keunggulan lan minangka conto sing apik kanggo kanca-kanca lan manajemen sing unggul ing apa sing sampeyan lakoni. Transformasi resort iki pancen luar biasa lan aja ngapusi dhewe, diwiwiti saka sampeyan kabeh ing kene bengi iki," ujare.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar